Ponior Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Super autko, z takim przebiegiem super sprawa. Powodzenia, bo widzę,żę będzie się działo.
H4mm3R Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Kolejny wątek który warto śledzić a miała być benzyna
Flyer Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Rdzewek, ile trzeba zaplacic za taka A5 teraz? Moze byc na PW. Pytam, bo znajomy szuka, podsyla mi jakies oferty z allegro za 80-85k, a ja mam wrazenie, ze to jest zbyt tanio... i to raczej padła.
jedrekx Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 za 80-85 to może szukać golasa ze sporym przebiegiem - jeśli chce 3.0tdi..
jozek726 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 :kox: oj będzie się działo w tym wątku coś czuje
grzesiek646 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Kozak auto ! Marzenie ! Btw - co to za dokładke zderzaka miales w swojej A4 i w jaki sposób montowana ? Sent from my iPhone using Tapatalk
PABLO Opublikowano 15 Grudnia 2013 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Graty nowej furmanki Moje marzenie Zdaj relacje jak wrażenia
miedzikos Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Gratulacje A5 [również planuje ], czekałem na ten wątek tutaj, znając gust to będzie grubo rozumiem że będzie static ?
Tomeks Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Graty nowej furmanki moje marzenie Zdaj relacje jak wrażenia Pablo,powiem ci tak,jest moc,szał c**ja nornmalnie,ale wiadomo,dwaipółtedei:kox: no ale nie róbmy OT w temacie rdzawego,on ma A5 i o tym jest temat:wink:
demzorq Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 wózek marzenie gratuluje i czekam na postępy prac
Młody_drog Opublikowano 18 Grudnia 2013 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Nie mam w sumie nic do napisania co nie zostało tu jeszcze napisane ale napiszę posta co by można było śledzić! Piękne auto! Idealny motor i wyposażenie!
marcin46tkh Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 ...Dobrze, że wreszcie będzie można śledzić temat na forum Patrząc na wcześniejsze projekty to nudów nie będzie. Udało się zrealizować plany na 2013? Zdradzisz coś więcej na temat planów przedsezonowych? To koło będzie tu świetnie pasowało.
Gibons Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Samochód piękny chodź dla mnie nie praktyczny, ale robi robotę mody w dobrym kierunku a zapowiedź felunku... powiem jedno będzie kosa Powodzenia i bezawaryjności życzę.
MarianekZg Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nie mam w sumie nic do napisania co nie zostało tu jeszcze napisane ale napiszę posta co by można było śledzić! Piękne auto! Idealny motor i wyposażenie! Mati zawsze można zrobić w ustawieniach "Włącz Subekrybcję" Sorki za OT rdzewek
miron78 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nawet nie wiedziałem że ta felga z Q5 tak pięknie wygląda - widzę że gdybym ją jakiś czas temu kupił (bo taki miałem zamiar) to chyba bym nie żałował A ta którą planujesz kupić to co to za jedna ?
Gibons Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nawet nie wiedziałem że ta felga z Q5 tak pięknie wygląda - widzę że gdybym ją jakiś czas temu kupił (bo taki miałem zamiar) to chyba bym nie żałowałA ta którą planujesz kupić to co to za jedna ? Domyślam się że Vossen ? lepszej felgi do B8 nie ma ale ta cena.
Rdzewek_RdK Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2014 Przepraszam że tak słabo się udzielam, ale ostatnio mam ciągle tyle pracy że na nic nie ma czasu Co do gałki... trzeba pamiętać aby przed zamontowaniem nie wyciągać tego plastikowego zatrzasku, bo inaczej wpadnie guzik, który jest jednocześnie zabezpieczeniem i będzie lipa.. Audi kupione w PL Oryginalnych kół już dawno nie mam, więc nie dam rady spisać nr z dekielków Nowak_zg gwint.. kw v3 to dla mnie mistrzostwo, idealne połączenie komfortu oraz właściwości jezdnych, to będzie mój 3 kpl i jestem pewien że się nie zawiodę Flyer poszło PW grzesiek646 - dokładka z seata cupry r, trochę pasowania, odpowiednie wkręty i siedziała ogólnie auto sprawuje się nieźle, sądziłem że automat to największy minus tego auta, ale patrząc na wygodę użytkowania, stwierdzam że jest to najlepsze udogodnienie miron78 koło jest super.. niestety A5 ma strasznie "napompowane" nadkola, i trochę te 8,5 cala się w nich gubi.. aczkolwiek bardzo mi się podoba ten model Gibons tak vossen, po odliczeniu VATu, wrzuceniu tego w koszty, cena robi się na prawdę atrakcyjna, na poziomie oryginalnych felg z audi w rozmiarze 20 cali, ale przynajmniej będę miał na prawdę szeroki kpl ogólnie planów wielu nie ma.. gwint grubsze stabilizatory heble tył S4 heble przód S4 > dalej 6 tłoków Porsche Koła FMIC Wydech Strojenie Wnętrze carbon + jasne fotele s4 tył dokładka S4 jakiś porządny detaling więcej nic się mega nie wymyśli aktualnie prace idą powoli, na dniach wrzuciłem nowe jarzma i tarcze z S4 na przód przyszły graty do FMIC przyszły puszki pod wydech, zdecydowałem się na 3 calowy układ, na 2 tłumikach końcowych przelotowych, oraz dodam najprawdopodobniej jeszcze 1 środkowy przelotowy. Trzeba zabrać się za spawanie
rollek Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Znając auta z innego forum, jestem pewny że nic się nie zmieni i będzie to bdb projekt- zresztą sama baza robi wrażenie !
marcin46tkh Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 ...mam nadzieję, że na jakiś zlot wybierzesz się A5, bo mistrzowskiego Corra już widziałem Czekamy na przymiarkę kół. Powodzenia
Rekomendowane odpowiedzi