arczi900819 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Cóż Arczi- to od imienia a 900819- data urodzin. Potrzebny był nick który był by zawsze dostępny ( a Arczi jest z reguły zajęte) więc tak powstałem Wszędzie używam tego nicku. I wszystko jasne Pozdro
kepasa Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Trzeniu - od Trzeniuzauruisa - mistrza ciętej riposty i szydercy . Żył w Rzymie w III w.p.n.e. :laghing2: :laghing2: :laghing2: :evil2: :buhaha:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 21:21_________________________________________________zapiski o jego istnieniu odnaleziono wydrapane na miotle woźnego szkoły podstawowej w Pacanowie...
endriuu Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Trzeniu - od Trzeniuzauruisa - mistrza ciętej riposty i szydercy . Żył w Rzymie w III w.p.n.e. :laghing2: :laghing2: :laghing2: :evil2: :buhaha:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 21:21_________________________________________________zapiski o jego istnieniu odnaleziono wydrapane na miotle woźnego szkoły podstawowej w Pacanowie... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Wąski Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Trzeniu - od Trzeniuzauruisa - mistrza ciętej riposty i szydercy . Żył w Rzymie w III w.p.n.e. :laghing2: :laghing2: :laghing2: :evil2: :buhaha:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 21:21_________________________________________________zapiski o jego istnieniu odnaleziono wydrapane na miotle woźnego szkoły podstawowej w Pacanowie... :gwizdanie: :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 23 Grudnia 2008 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Cóż. U mnie raczej nie trudno się domyślić. Moja najstarsza i największa pasja, którą z czasem połączyłem z pracą.
Nosfer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Trzeniu - od Trzeniuzauruisa - mistrza ciętej riposty i szydercy . Żył w Rzymie w III w.p.n.e. :laghing2: :laghing2: :laghing2: :evil2: :buhaha:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2008, 21:21_________________________________________________zapiski o jego istnieniu odnaleziono wydrapane na miotle woźnego szkoły podstawowej w Pacanowie... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
zwiras Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 zwiras = w szkole średniej mieliśmy muminka, janosika, kozią bródkę, rumcajsa i ktoś wskazał na mnie palcem i powiedział "a jego imię było żwirek" Późnij ewoluowało na żwir albo żwiru bo krócej, już szmat czasu minął od szkoły jednak w gronie kobiecym ta ksywka jest legendą
krzyniek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 w gronie kobiecym ta ksywka jest legendą padłem :polew: :polew: nie ma to jak przeczytać coś śmiesznego z rana
Maniusiek28 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Maniusiek28 kiedyś wyrywałem jedną laskę przez GG i miałem taki nick Maniek(od nazwiska) a ta laska mówiła do mnie Maniusiek i tak zostało (laska też została na całe życie) , a 28 bo wtedy tyle miałem lat .
Nosfer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Mnie moi znajomi i przyjaciele nazywają tak od dobrych X lat. Zapewne wzięło się to od mojej ciemnej strony charakteru i nieprzeciętnych umięjętności w wgryzaniu się w szyję koleżanek A lubił człowiek powampirzyć :kox:
Skydiver Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Skydiving - spadochroniarstwo Skydiver - spadochroniarz I wszystko jasne Jak by ktoś chciał polatać zapraszam http://www.olimpic-skydive.pl/
wojci Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 u mnie jakoś tak samo się wzięło, któraś z koleżanek tak zdrobniała moje imię i tak już zostało Jak u kogoś wyżej, część znajomych i rodziny tylko tak do mnie mówi
Nosfer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Skydiving - spadochroniarstwo Skydiver - spadochroniarz I wszystko jasne Jak by ktoś chciał polatać zapraszam http://www.olimpic-skydive.pl/ za***ista pasja - kobitki z przypływu adrenaliny nie chcą się bzykać po wylądowaniu ? Moja koleżanka skacze - mówi, że to standardowe propozycje u jej kolegów / u niej zresztą tym bardziej
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Moja koleżanka skacze - mówi, że to standardowe propozycje u jej kolegów / u niej zresztą tym bardziej znaczy jest szansa dla brzydul :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Moja koleżanka skacze - mówi, że to standardowe propozycje u jej kolegów / u niej zresztą tym bardziej znaczy jest szansa dla brzydul :gwizdanie: Stary.. jeśli mówisz o Niej to wymiękłbyś
poziek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Stary.. jeśli mówisz o Niej to wymiękłbyś Mówisz o sobie W końcu po maju już nic innego ci nie pozostanie tylko wymiękanie :naughty:
Skydiver Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Skydiving - spadochroniarstwo Skydiver - spadochroniarz I wszystko jasne Jak by ktoś chciał polatać zapraszam http://www.olimpic-skydive.pl/ za***ista pasja - kobitki z przypływu adrenaliny nie chcą się bzykać po wylądowaniu ? Moja koleżanka skacze - mówi, że to standardowe propozycje u jej kolegów / u niej zresztą tym bardziej Tu niestety nie jest tak kolorowo jak by się wydawało Dupeczki po skoku są w takiej eufori i po takiej dawce adrenaliny że nie mają ochoty na nic wiecej jak na kolejny skok I po skoku jak pytasz jak było to stwierdzenie jest jedno : To jest lepsze niż sex Ale .......
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 KALI od nazwiska - Kalinowski a .i. sa dwa siusiaki Kiedyś przy alko wymyslaliśmy sobie nicki i któryś z moich kumpli wpadł na pomysł, żeby dać po bokach dwa penisy.
moskal Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 po bokach dwa penisy. ale masz tak w realu ???
.i.KALI.i. Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 ale masz tak w realu ??? a co boisz sie że jak bedziemy brać laske na dwa to zajme na raz obie dziury? W realu wszystko na miejscu i w odpowiedniej ilości
Rekomendowane odpowiedzi