kaju Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 lista będzie otwarta w odpowiednim czasie nie bój się zdążysz na pewno
krzysiek23 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 lista będzie otwarta w odpowiednim czasie nie bój się zdążysz na pewno no no trzym miejsce i dla mnie
kaju Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 lista będzie otwarta w odpowiednim czasie nie bój się zdążysz na pewno no no trzym miejsce i dla mnie widzimy się we wtorek
Gość harry19-19 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 tym razem nie zgubię samochodu:decayed: jestem za 3 dniami ful opcja, żebym nie musiał męczyć się z otwarciem namiotu. :polew: , pamiętam jak ledwo wchodziłeś do namiotu Zdecydowanie za dużo pamiętasz z tego zlotu :grin: jak mogłeś pamiętać, jak spałeś wtedy? tak no w nocy przegapiłem sprawę wtedy ostro się działo , ale rano jak wstał zobaczył nas i dalej gleba , pół ciała w namiocie a pół ciała na zewnątrz i przy gorącym słońcu LoL
mloody_s-line Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 i mozliwe ze ja zawitam:decayed:
mrogal Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 lista będzie otwarta w odpowiednim czasie nie bój się zdążysz na pewno no no trzym miejsce i dla mnie siorki nie zpaomnij :grin:
kaju Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2014 lista będzie otwarta w odpowiednim czasie nie bój się zdążysz na pewno no no trzym miejsce i dla mnie siorki nie zpaomnij :grin: okej, weź Ize
Kowi87 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 lista będzie otwarta w odpowiednim czasie nie bój się zdążysz na pewno no no trzym miejsce i dla mnie siorki nie zpaomnij :grin: okej, weź Ize :polew:
JawoR36 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 tym razem nie zgubię samochodu:decayed: jestem za 3 dniami ful opcja, żebym nie musiał męczyć się z otwarciem namiotu. :polew: , pamiętam jak ledwo wchodziłeś do namiotu Zdecydowanie za dużo pamiętasz z tego zlotu :grin: jak mogłeś pamiętać, jak spałeś wtedy? tak no w nocy przegapiłem sprawę wtedy ostro się działo , ale rano jak wstał zobaczył nas i dalej gleba , pół ciała w namiocie a pół ciała na zewnątrz i przy gorącym słońcu LoL Qwerty, weź więcej kluczyków, może któryś otworzy
Gwerty Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 tym razem nie zgubię samochodu:decayed: jestem za 3 dniami ful opcja, żebym nie musiał męczyć się z otwarciem namiotu. :polew: , pamiętam jak ledwo wchodziłeś do namiotu Zdecydowanie za dużo pamiętasz z tego zlotu :grin: jak mogłeś pamiętać, jak spałeś wtedy? tak no w nocy przegapiłem sprawę wtedy ostro się działo , ale rano jak wstał zobaczył nas i dalej gleba , pół ciała w namiocie a pół ciała na zewnątrz i przy gorącym słońcu LoL Qwerty, weź więcej kluczyków, może któryś otworzy widze nawet nie wiesz kto miał problem z otwarciem namiotu z pilota.
jedrekx Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 tym razem nie zgubię samochodu:decayed: jestem za 3 dniami ful opcja, żebym nie musiał męczyć się z otwarciem namiotu. :polew: , pamiętam jak ledwo wchodziłeś do namiotu Zdecydowanie za dużo pamiętasz z tego zlotu :grin: jak mogłeś pamiętać, jak spałeś wtedy? tak no w nocy przegapiłem sprawę wtedy ostro się działo , ale rano jak wstał zobaczył nas i dalej gleba , pół ciała w namiocie a pół ciała na zewnątrz i przy gorącym słońcu LoL Qwerty, weź więcej kluczyków, może któryś otworzy widze nawet nie wiesz kto miał problem z otwarciem namiotu z pilota. Grzesiu, chyba nick będziesz musiał zmienić bo co chwile ktoś go przekręca
WhyMe? Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać
Gość Edyta Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Może i ja się wybiorę na Letni:decayed: namawiaj Domina i jedziemy
kaju Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Może i ja się wybiorę na Letni:decayed: namawiaj Domina i jedziemy Donatan już we wtorek będzie u mnie
krzysiek23 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj......
WhyMe? Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj......
czorny_07 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj...... dziwisz się ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ---------- https://www.facebook.com/events/256302081196477
kaju Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj...... dziwisz się ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ---------- https://www.facebook.com/events/256302081196477 przyklejony w pierwszym poście
mrogal Opublikowano 18 Stycznia 2014 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Te krzychu z tą siostrą to wiesz jak jest Nawet miałem okazję się z nią przejechać siostra na 99proc.bedzie podobalo jej sie w uj...... banda najepanych jak bydleta knurow
Rekomendowane odpowiedzi