Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 A ja to pier**lę nie będę się wiecznie dokładał do modów Mirona i c**j Diman sorry ale Majkel był pierwszy Spoko ale jak coś to mój nr masz w sumie to on ma s-lina a ja golasa to się nie dziwie że wolisz jego wozidłem jechać
diman Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 A ja to pier**lę nie będę się wiecznie dokładał do modów Mirona i c**j Diman sorry ale Majkel był pierwszy Spoko ale jak coś to mój nr masz w sumie to on ma s-lina a ja golasa to się nie dziwie że wolisz jego wozidłem jechać uznam to jako komplement Diman
pajda Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 na 99% będę bez auta w zatorowy weekend i pytanie moje brzmi czy ma ktoś wolne miejsce w aucie żebym się zabrał ? mamy miejsce w aucie więc jak coś to śmiało a nie wiem czy ucho czasem nie bedzie leciał sam swoim s-line:whistling: 2.5 , chyba ze się z nami zabierze
stanley Opublikowano 19 Maja 2014 Opublikowano 19 Maja 2014 Miszka, jako jedyny nie mam miejsca więc Cię nie zabiorę
Bulczas Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 To dobrze że jest kilka miejsc wolnych bo najprawdopodobniej tez nie bede jechal swoim wozem...
MAJKI Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 Ja tam tez nie widzę problemu żeby się dołożyć do zakupów jak poźniej mamy latać po Zatorze i szukać wursztu
miron78 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 spoko, spoko - na 80% dodatkowa zrzutka nie będzie konieczna - pisałem to abyście wiedzieli jak sprawa z kasa wygląda i żeby było wiadomo dlaczego rok temu na to czy tamto wystarczyło
Pucek Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 spoko, spoko - na 80% dodatkowa zrzutka nie będzie konieczna - pisałem to abyście wiedzieli jak sprawa z kasa wygląda i żeby było wiadomo dlaczego rok temu na to czy tamto wystarczyło To po uj to co rok piszesz, masz to jakoś ogarnąć i odmówić sobie kolejnej wymiany rotora na rotora
SebaMC Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 spoko, spoko - na 80% dodatkowa zrzutka nie będzie konieczna - pisałem to abyście wiedzieli jak sprawa z kasa wygląda i żeby było wiadomo dlaczego rok temu na to czy tamto wystarczyło To po uj to co rok piszesz, masz to jakoś ogarnąć i odmówić sobie kolejnej wymiany rotora na rotora :polew:
horny devil Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 spoko, spoko - na 80% dodatkowa zrzutka nie będzie konieczna - pisałem to abyście wiedzieli jak sprawa z kasa wygląda i żeby było wiadomo dlaczego rok temu na to czy tamto wystarczyło To po uj to co rok piszesz, masz to jakoś ogarnąć i odmówić sobie kolejnej wymiany rotora na rotora Jeblem z krzesla wlasnie :polew:
miron78 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 spoko, spoko - na 80% dodatkowa zrzutka nie będzie konieczna - pisałem to abyście wiedzieli jak sprawa z kasa wygląda i żeby było wiadomo dlaczego rok temu na to czy tamto wystarczyło To po uj to co rok piszesz, masz to jakoś ogarnąć i odmówić sobie kolejnej wymiany rotora na rotora ok - przepraszam ---------- Post dopisany at 14:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- za rok Zator na pewno będzie na wypasie bo Rotorów 21 cali już nie robią
SebaMC Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 spoko, spoko - na 80% dodatkowa zrzutka nie będzie konieczna - pisałem to abyście wiedzieli jak sprawa z kasa wygląda i żeby było wiadomo dlaczego rok temu na to czy tamto wystarczyło To po uj to co rok piszesz, masz to jakoś ogarnąć i odmówić sobie kolejnej wymiany rotora na rotora ok - przepraszam ---------- Post dopisany at 14:04 ---------- Poprzedni post napisany at 14:04 ---------- za rok Zator na pewno będzie na wypasie bo Rotorów 21 cali już nie robią Ale pewnie zaczniesz kombinować z kolorami to ja nie byłbym taki pewien
ucho.77 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 na 99% będę bez auta w zatorowy weekend i pytanie moje brzmi czy ma ktoś wolne miejsce w aucie żebym się zabrał ? mamy miejsce w aucie więc jak coś to śmiało a nie wiem czy ucho czasem nie bedzie leciał sam swoim s-line:whistling: 2.5 , chyba ze się z nami zabierze Tylko jak tu niemca z recaro przebić Jadę:wink:jak w tym roku odwali jakiś numer z lawetom to pójdzie na żylaki:grin:
miron78 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Opublikowano 20 Maja 2014 no i d*pa z wypaśnego zlotu za rok Koła kompletne oryginalne Audi A8 21" (4258661951) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Majkel Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 na 99% będę bez auta w zatorowy weekend i pytanie moje brzmi czy ma ktoś wolne miejsce w aucie żebym się zabrał ? mamy miejsce w aucie więc jak coś to śmiało a nie wiem czy ucho czasem nie bedzie leciał sam swoim s-line:whistling: 2.5 , chyba ze się z nami zabierze Tylko jak tu niemca z recaro przebić Jadę:wink:jak w tym roku odwali jakiś numer z lawetom to pójdzie na żylaki:grin: ...jeszcze masz parę dni ucho :decayed:
pajda Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 na 99% będę bez auta w zatorowy weekend i pytanie moje brzmi czy ma ktoś wolne miejsce w aucie żebym się zabrał ? mamy miejsce w aucie więc jak coś to śmiało a nie wiem czy ucho czasem nie bedzie leciał sam swoim s-line:whistling: 2.5 , chyba ze się z nami zabierze Tylko jak tu niemca z recaro przebić Jadę:wink:jak w tym roku odwali jakiś numer z lawetom to pójdzie na żylaki:grin: ...jeszcze masz parę dni ucho :decayed: dawaj lusterka z rs4
ucho.77 Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 ...jeszcze masz parę dni ucho :decayed: dawaj lusterka z rs4 ściule dwa:facepalm:
pajda Opublikowano 20 Maja 2014 Opublikowano 20 Maja 2014 ...jeszcze masz parę dni ucho :decayed: dawaj lusterka z rs4 ściule dwa:facepalm: tak gada a już pewnie na allegro czai co gdzie i po ile
Rekomendowane odpowiedzi