miron78 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Opublikowano 28 Maja 2014 na cały wekend zapowiadają deszcz my to mamy szczęście z tym zatorem - albo ulewy albo upał że oddychać sie nie da
horny devil Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Damy rade w koncu nie o pogode chodzi a towarzystwo
Majkel Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Jak rok temu przy tych piorunach które były nie zeszliśmy z boiska, to teraz by chyba siekierami musiało z nieba dupać żebyśmy mecz przerwali Majki, ogarnij tą piłkę jak możesz
miron78 Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Opublikowano 28 Maja 2014 za 48 godzin będzie już przy grilu hahahihi Miszka pewnie już będzie biegał jak poparzony i polewał Kędziora będzie pewnie słychać z 2 ośrodki dalej A Pucek będzie już z Anią pokłócony
oprych Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 za 48 godzin będzie już przy grilu hahahihiMiszka pewnie już będzie biegał jak poparzony i polewał Kędziora będzie pewnie słychać z 2 ośrodki dalej A Pucek będzie już z Anią pokłócony I wszytko spaliles
MAJKI Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 OK piłkę ogarnę na wyjazd także spoko Pytanie żółtodzioba trzeba brać jakiś spiwór i poduche ?
oprych Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 jezeli chcesz przygarnąc miszke albo kendziora to weź a jak nie to nie
horny devil Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 A wiela trunku trza brqc tak srednio/dzien ??
Pucek Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 za 48 godzin będzie już przy grilu hahahihiMiszka pewnie już będzie biegał jak poparzony i polewał Kędziora będzie pewnie słychać z 2 ośrodki dalej A Pucek będzie już z Anią pokłócony Wal sie
oprych Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 A wiela trunku trza brqc tak srednio/dzien ?? to zalezy ile wytrzymasz/wypijesz
diman Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Co do wódy to ja biore kwaretkę max przy takiej eksploatacji u państwa pucek to więcej nie zmogę i to jest na dwa dni
Miszka82 Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 OK piłkę ogarnę na wyjazd także spoko Pytanie żółtodzioba trzeba brać jakiś spiwór i poduche ? weź śpiwór bo jak wpadnę w nocy to nie ręczę za siebie ps.Zmiana planów Majkel (Maniek) jadę z Uchem z Tychow ale mega dzięki za chęci i sorry za zamieszanie ale umnie się dość zmieniła sytuacja
oprych Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Co do wódy to ja biore kwaretkę max przy takiej eksploatacji u państwa pucek to więcej nie zmogę i to jest na dwa dni ja biore 1L i 0,7 jak braknie to kierowca lawety co po ucha przyjeżdża dokupi a jakie on nie kupi to się rano w sobotę najbardziej trzeźwego wypoczętego ( pajda) się wyśle
horny devil Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Co do wódy to ja biore kwaretkę max przy takiej eksploatacji u państwa pucek to więcej nie zmogę i to jest na dwa dni ja biore 1L i 0,7 jak braknie to kierowca lawety co po ucha przyjeżdża dokupi a jakie on nie kupi to się rano w sobotę najbardziej trzeźwego wypoczętego ( pajda) się wyśle Dla mnie smiertelna dawka malo ze woda ognista to jeszcze wyborowa:facepalm: musze zobaczyc jak sie hak w hultaju instaluje co by mnie moja mogla odholowac
Miszka82 Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 trzeba liczyć litra na trzech na dzień - pod warunkiem, że dwóch nie pije
pajda Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Co do wódy to ja biore kwaretkę max przy takiej eksploatacji u państwa pucek to więcej nie zmogę i to jest na dwa dni ja biore 1L i 0,7 jak braknie to kierowca lawety co po ucha przyjeżdża dokupi a jakie on nie kupi to się rano w sobotę najbardziej trzeźwego wypoczętego ( pajda) się wyśle że co.... nie bądź taki do przodu
Majkel Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 OK piłkę ogarnę na wyjazd także spoko Pytanie żółtodzioba trzeba brać jakiś spiwór i poduche ? weź śpiwór bo jak wpadnę w nocy to nie ręczę za siebie ps.Zmiana planów Majkel (Maniek) jadę z Uchem z Tychow ale mega dzięki za chęci i sorry za zamieszanie ale umnie się dość zmieniła sytuacja Nie ma problemu... jak Cię będzie wqrwiał po drodze to dzwoń i się przesiądziesz
pajda Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 trzeba liczyć litra na trzech na dzień - pod warunkiem, że dwóch nie pije
oprych Opublikowano 28 Maja 2014 Opublikowano 28 Maja 2014 Co do wódy to ja biore kwaretkę max przy takiej eksploatacji u państwa pucek to więcej nie zmogę i to jest na dwa dni ja biore 1L i 0,7 jak braknie to kierowca lawety co po ucha przyjeżdża dokupi a jakie on nie kupi to się rano w sobotę najbardziej trzeźwego wypoczętego ( pajda) się wyśle że co.... nie bądź taki do przodu Cały rok trenowales?
Rekomendowane odpowiedzi