Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Andyjowa Deep Zee Blauw perełka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za 1084.60 PLN? Nie wydaje mi się :decayed:

Opublikowano

Też mam LZ5A i miałem malowany przedni zderzak i błotnik w aso i powiem że błotnik reklamowałem ze względu że jest jaśniejszy w cieniu jak się patrzy od drzwi i maski. To pomalowali mi drugi raz i to samo powiedzieli że kolor/lakier jest wprowadzany w komputer i musi być to samo. W słońcu czy świecąc latarką jest taki sam jak na pozostałych elementach niczym się nie różni prócz gdy stoi w cieniu. Na wiosnę oddam auto na polerkę i zobaczymy czy się zrówna. Teraz na błotniku dużo łatwiej jest dostrzec głębię koloru.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie ta s"morda" wygląda :naughty: . Ah te nibylandzkie dzieci zero szacunku do samochodów. ps Miałem to samo tylko w starej b6 przejechali mi ficą całą lewą stronę :facepalm: wyrazy współczucia .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Trochę się zeszło z papierkową robotą, ale w końcu autko zlakierowane :) dziś przyprowadziłem z ASO......co ciekawe trafili w kolor za pierwszym razem :huh: a miałem nadzieję że się z nimi troszkę pokłócę :)

Także maska jak nowa :decayed:

pylpzrhg.jpg

Jako że pod koniec marca kończy mi się gwarancja, więc w przyszłym tygodniu autko znowu idzie do ASO na kilka poprawek, między innymi także na STAGE1.

Z tego co mnie jegomość poinformował bedą robili 2 pomiary więc wnioskuję że nie wstawią nowej odmy z automatu :facepalm:

No ale to się jeszcze zobaczy.

Poza tym powoli zbieram graty do następnych modów i jak już pozałatwiam wszystko w ASO i jak zrobi się troszkę cieplej biorę się do roboty :)

bwhpmdaq.jpg

3cookmdt.jpg

Opublikowano

jak chcesz mam lewy nawiew chrom :P

Opublikowano
  • Autor

lift?

Opublikowano

oczywiście :)

Opublikowano
  • Autor

za?

Opublikowano

50pln

Opublikowano
  • Autor

nie no chłopaku 50pln to ja za środkową zapłaciłem :)

Opublikowano

No ładnie się wszystko komponuje :thumbup1:

Opublikowano

lewą jest ciężko kupić za zwyczaj są prawe tylko. Na szybko szukając na allegro znalazłem aż jedną w cenie 85zł stąd propozycja 50zł jeżeli to za dużo dla Ciebie to trudno :) to była tylko propozycja.

PS co tam z tymi szybami kombinujesz ?

Opublikowano
  • Autor

w sumie nawiewów nie planowałem wymieniać ale trafiły się za grosze to kupiłem, także nie mam z tym pożaru jak się trafi za 30zł to kupie :wink: a jak nie to będzie na razie jedna zwykła :)

Z szybami sprawa taka że miałem przyciemniać ale folia nie bardzo mi się podoba, i traf chciał że udało mi się znaleźć te dwie szyby ORI privacy glas z allroad dosłownie za przysłowiowe kilka piw więc grzech było nie wziąć :)

Na ten czas negocjuje jeszcze (piwnie :wink: ) tylną szybę w klapę, także zostaną do przyciemnienia tylko te małe boczne, czyli uzyskam 70% oryginału :decayed:

Opublikowano

70% oryginału ? a chociaż z tego samego roku szyby ?

Opublikowano
  • Autor

70% bo te małe boczne to nie realne żeby znaleźć w dobrym stanie, to cholerstwo trudno jest wyciąć a nowe kosztują 150€ sztuka więc bez sensu

szyby z tego samego autka :) 2012

Opublikowano

Uważaj z szybami bo przyszły kupujący jeszcze ci powie ze z dwóch połówek spawany ;) szczególnie w PL:D

Opublikowano
  • Autor

Raczej nie będę sprzedawał w PL poza tym po to sie właśnie zbiera rachunki żeby maruderzy nie mieli powodu do marudzenia, a u mnie już caly stosik papierków

Opublikowano

Andy to że w polsce nie będziesz sprzedawał to nie znaczy że Polak go nie kupi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jest to jak najbardziej mozliwe.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No to mniej więcej tyle kosztuje malowanie kredą po aucie :wink: sąsiad się zapewne ucieszy :)

qb3mij8q.jpg

Dzis autko wróciło z ASO gdzie dostało nowe mapki

kqmiunfq.jpg

f8dwbki2.jpg

No i oczywiście rozpoczęte pomiary na STAGE1

Poza tym nic ciekawego ot kilka kolejnych pierdółek żeby mi się nie nudziło :naughty:

pkxky6w4.jpg

vuzrbd8l.jpg

Oj będzie zabawa :wink:

Opublikowano

Od czego kolego te manetki ?