jacyk12345 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Panowie odświeżając temat może ktoś podrzuci numer oryginału tej kratki z a6 pasującej do tego spojlera i kratek halogenów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Musi to być z A6 C5 z polifta - 4B0807683L http://allegro.pl/audi-a6-c5-01-05-atrapa-kratka-zderzaka-srodek-i5206414297.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STANIV Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 W dniu 24.10.2017 o 12:03, jacyk12345 napisał: Panowie odświeżając temat może ktoś podrzuci numer oryginału tej kratki z a6 pasującej do tego spojlera i kratek halogenów. kratki boczne tylko ori są , chyba że sam coś ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacyk12345 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 http://allegro.pl/spojler-hokej-dokladka-zderzaka-audi-a4-b6-s-line-i6947216466.html a co myślicie o tym? ciekawe jak z jakością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Większość ludzi na forum montuje takie zamienniki i są OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STANIV Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 2 godziny temu, jacyk12345 napisał: http://allegro.pl/spojler-hokej-dokladka-zderzaka-audi-a4-b6-s-line-i6947216466.html a co myślicie o tym? ciekawe jak z jakością Brałem swoją dokładke od tego allegrowicza , była ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depechetom Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Kochani...planuje dokładke dorzeźbić ale oprócz tego musze odświeżyć lakier na przednim zderzaku...(mam w nim spryski i czujniki) i mam taki dylemat. Czy rozmontować to wszystko przed oddaniem do lakierni? Czy dokladke malować osobno? Czy najpierw dorezać dokładke nielakierowaną i wtedy przekazać gotowy zderzak do zrobienia makijażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Gotowy do lakiernika[emoji6]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depechetom Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Spryski i czujniki zdemontować? Koloru nie zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet202 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Popieram kolege, gotowy do lakiernika. Ja bym nic nie domontowal. Podaj linka gdzie zamowiles dokladke :-) bo mnie tez nie dlugo to czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garet Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 ktoś na ślasku, okolice Bielska pomoże przy montażu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Co chcesz dokładnie zrobicWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garet Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Dopasowac dokladke sline do gory zwyklej. I jak by byla mozliwosc zaspawac wneke tablicy rej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 17 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2018 Mozemy sie pobawic...Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miketof Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Cześć! Ja chciałbym przedstawić swój sposób na posiadanie przodu sline Udało mi się kupić w okazyjnej cenie cały zderzak, ale że mam xenony chciałem pozostawić sobie spryski. PO szybkiej analizie zauważyłem, że góra slina to IDENTYCZNIE to samo co zwykłego, tylko pocięta i donitowany dolny plastik. Złapałem więc wkretarkę, roznitowałem, pociąłem swoją górę wg oryginalnego sline i zanitowałem dolny plastik do swojej góry Dzięki temu mam w całkiem fajnej cenie zderzak identyczny jak oryginalny s-line. Wszystko jest TAK SAMO. Żadnych trytytek, wszystko na oryginalne zaczepy. Poniżej fotostory: Orygianlny S-line: Roznitowywanie wkrętarką: Efekt po roznitowaniu: Cięcie mojej góry: A tu oryginał: Druga strona (mój pocięty): oryginał: po cięciach moj: orginal: Przymiarka: Tu zaznaczę, że nie ma znaczenia dokładność cięcia. Nawet lepiej ciut więcej wyciąć. Jak będziemy potem przykładać dolny plastik, to on jest wyprofilowany pod górną cześć i zawsze idealnie się ułoży. Wiercimy (wiertło fi 5mm o ile dobrze pamiętam): Nitowanie: Efekt końcowy: Edytowane 10 Marca 2018 przez miketof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Przydatne info dzięki za podzielenie się patentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Dokładnie tak samo zrobiłem u siebie, ciekawe czy tą ramkę można kupić osobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Wie ktoś moze z jakiego plastiku jest ten zamiennik dokładki? Spawa sie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 25 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Kowi87 najszybciej pewnie będzie jak zadzwonisz do któregoś z gości na allegro co sprzedają dokładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
depechetom Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 W dniu 26.11.2016 o 16:16, Redus23 napisał: Ja dzisiaj bawiłem się w przeróbkę zderzaka, cała operacja trwała 3 godziny. Zakupiłem dokładkę za 280 zł czyli zamiennik, kratkę środkową z A6 C5 po lifcie oraz kratki oryg z ASO. Koszt całkowity to 570 zł, po przycięciu zderzaka wszystko ładnie pasuje, trochę trzeba było więcej zeszlifować plastiku pod halogenem, ponieważ dokładka nie do końca chciała pasować. Kratkę środkową z A6 nie trzeba wiele piłować, wystarczy odcięcie zaczepów górnych oraz należy przyciąć żęberka żeby grill nie dotykał dwóch środkowych wzmocnień, które wpinają się na dole dokładki. Kratka przymocowana na 5 wkrętów. Trzy wkręty wkręcone w grill do zderzaka pod mocowaniem tablicy rejstracyjnej, a na dole wywierciłem otwory w dokładce wiertłem 12 mm i również przykręciłem na wkręty 20 mm, wszystko ładnie się trzyma, kratka w miare pasuje dobrze. Boczne kratki trzymają się na trzech zaczepach przy halogenach, jedynie musiałem użyć po dwa wkręty na każdą kratkę boczną. Polecam dać malutkie wkręciki z czarnym łepkiem, a w plastiku zrobić fazowanie pod łepek. Ogólnie dokładka trzyma się bardzo dobrze, nie rusza się i to najważniejsze. Jeżeli ktoś jest zainteresowany jak przymocowałem dokładnie kratki to podeślę foto w temacie, łatwo je zademontować w minutę, bez sensu jest je przyklejać. Czy taki zamiennik kratki środkowej zastosowałeś.? https://allegro.pl/audi-a6-c5-01-05-atrapa-kratka-zderzaka-srodek-i5206414297.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi