sysek27 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 wg mnie w A5 ten efekt jest tym bardziej widoczny (wyższość starych nad nowymi) - te nowe są dla mnie takie zbyt cukierkowate Popieram zdanie:wink: Tylko mi sie coś pomieszalo czy Wy tez tak macie że autorem tego wątku nie jest Miron:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Też to zauważyłem jak chciałem zdjęcia w 1 poście zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Tez tak na początku myślałem propos lamp bo rzeczywiście linia w przedlifcie poszerza i obniża ale mi przeszło po pewnym czasie bo przedliftowe trącają lekko juz myszka bo ta linia to nie linia tylko zestaw kropek tak z przodu jak i z tylu i szczególnie z przodu wyglada to jak dokladane dzienne ... No ale jak zawsze kwestia gustu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 co Wy tak za tymi liftami jesteście - mi się osobiście lampy przed liftowe znacznie lepiej podobająLinia ledów nadaje autku takiej agresywności (poszerza i obniża wizualnie) czego poliftowe lampy nie robią bo już nie jest to jedna linia a zarys całej lampy zdecydowanie się zgadzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Gust jest jak d*pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOCKWAVE Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 a nie jest czasem tak ze kazdy woli i chwali swoje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Gabriel_ Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 a nie jest czasem tak ze kazdy woli i chwali swoje ? A czesto sie jarasz czyjas zona/dziewczyna? ...i mowisz o tym?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Niesamowita. Na zdjęciach wygląda nieźle, ale na żywo jest po prostu szał. Robi mega robotę, nawet nie zwracałem do tej pory uwagi na to że one są takie poszerzone względem a4, do tego drzwi bez ramek Wypas jest jak zawsze u Mirka konkretny Jedyne co bym zmienił to osobiście o wiele bardziej podobają się przednie ledy po lifcie ale Mirek woli te A jeśli chodzi o silnik to nie mam pojęcia jak Ci inżynierowie dali radę to zrobić ale w ogóle go nie słychać, nawet przy maksymalnym przyspieszaniu jakiś świst dobiega spod maski niemal jak w elektrycznym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Zauważyłem właśnie że B8 poszła (mam nadzieję w dobre ręce), bo na miejscu gdzie ją widywałem zobaczyłem to: Robi robotę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Cza było w niego jebnąć to i właściciela byś zobaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 24 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Zauważyłem właśnie że B8 poszła (mam nadzieję w dobre ręce), bo na miejscu gdzie ją widywałem zobaczyłem to:https://lh4.googleusercontent.com/VDOQgmvnCSiZMG2OWxXG7seXRbzfkCu6GCDMlmUwi-sy=w932-h696-no Robi robotę! tak - furka zminiona i poszła w dobre ręce - teraz będziesz tam widywał tego białego paszczura Ps. Kolega nie jest tak czasem kierowcą autobusu ? i nie trąbił ostatnio jak autko tam stało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Niee. Zdjęcie fakt - z autobusu, ale jako pasażer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Posiada ktoś foto białego sportbacka na białych kołach ? Zastanawiam się czy dla urozmaicenia nie pomalować zimówek 19 cali wzór RS6 II na biało Felgi są ori i nie chciał bym ich zniszczyć malowaniem no i druga sprawa nie wiem ja to na żywo może wyglądać Kiedyś gdzieś mi śmigło takie audi i wyglądało "inaczej" i ładniutko Z rozmiaru zimy jestem zadowolony ale ogólnie ten wzór już miałem 4 razy więc szukam udziwnienia - pozytywnego oczywiście no a tu pewności nie mam zostawić ori czy na biało No i oczywiście jak ktoś będzie widział fotele S5 skóra czarna + biała to prosze o pilne info Poluję na takie ale odkąd mam furkę to jeszcze się na allegro nie pokazały - a całe czarne potrafią być już od 4500zł Mnie interesują tylko z białym Jak by ktoś gdzieś widział to będę wdzięczny za krótkiego smsa ( 608039891 ) bo nie zawsze mam dostęp do kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Flagi dawaj plastidipem na próbę i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 znalazłem coś takiego - jak dla mnie wygląda super http://www.mobile.de/pl/marka/audi/model/a5/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:audi,mdl:a5,exc:white/pg:vipcar/198093090.html i takie coś http://www.mobile.de/pl/marka/audi/model/a5/vhc:car,pgn:5,pgs:50,srt:date,sro:desc,mke:audi,mdl:a5,exc:white/pg:vipcar/197649272.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Fajnie , tzn inaczej niz masz teraz ale dla mnie aktualny kolor jednak lepiej wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) kabrio wygląda super Edytowane 17 Sierpnia 2014 przez peter22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi