Kamyk Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Opublikowano 16 Maja 2014 KOval w zyciu bym sie nie osmielil Mironowi narazic ryzyko wielkie a przyjemnosc znikoma na uj mi to ?? (ale jakby co, to daj cynk na ktorym bazarku, zawsze pare gratow przytulic mozna )
SHOCKWAVE Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Jedrek zmienili chyba bo przy innych 5 autach po lifcie z s linem wszystkie byly E0A tak jest tez u mnie , pamietasz jak mnie straszyles ze to pewnie ulep i dolozyli s lina ? strasz ludzi dalej
jedrekx Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 nie straszę tylko się zastanawiam.. bo właśnie to już kolejne auto z rzędu. niedługo jadę z Passatem do ASO to zapytam co i jak bo później są takie niedomówienia.
Kamyk Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Opublikowano 16 Maja 2014 dobrze by bylo to wyjasnic - jutro moze wpadne do show room i zobacze przede wszystkim zdjecia ....
doradca Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Gratuluje fury nienawidzę Cię szkoda tylko ze nie 3.0 tdi ale cena poraża
Wandej Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 No Tomek graty:good: Był już pierwszy pierd w fotel?
Kamyk Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Opublikowano 16 Maja 2014 No Tomek graty:good:Był już pierwszy pierd w fotel? Endrju poyebało Cię? dziś po myjni się zastanawiałem czy w mokrych podeszwach wsiąść i postawić nogi na dywaniku ..... nie jest dobrze - doktora potrzeba
miron78 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 czyli jesteś swój Ps. strasznie nogi bolą jak się tak dłużej jedzie żeby piętami nie dotykać dywaników ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- Ps. z tym doktorem daj sobie spokój Moja żona mnie kiedyś wysłała do psychologa żeby nie wyleczyć Efekt: u mnie bez z mian a psycholog kupił A4
doradca Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 czyli jesteś swój Ps. strasznie nogi bolą jak się tak dłużej jedzie żeby piętami nie dotykać dywaników ---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ---------- Ps. z tym doktorem daj sobie spokój Moja żona mnie kiedyś wysłała do psychologa żeby nie wyleczyć Efekt: u mnie bez z mian a psycholog kupił A4 :polew::polew::polew:
Kamyk Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 szkoda tylko ze nie 3.0 tdi ale cena poraża przyznam szczerze, że jak zobaczyłem cenę 3.0 oraz quattro, to lekko się słabo zrobiło masakra .....
Kamyk Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 qtfa mysle i mysle gdzie tu pojechać na sesję z jednej strony najlepiej by było na tor Formuły do Spa tylko że mam 150 km i jak zawsze mi się nie chce z drugiej, fotki jak to fotki, będą jakie będą nie wiem las, parking, jakiś zamek co proponujecie?
Wandej Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 qtfa mysle i mysle gdzie tu pojechać na sesję z jednej strony najlepiej by było na tor Formuły do Spa tylko że mam 150 km i jak zawsze mi się nie chce z drugiej, fotki jak to fotki, będą jakie będą nie wiem las, parking, jakiś zamek co proponujecie? Do Spa masz 150km?:schock: Szoruj tam z flaga a4 klabu:kox: Chciałbym kiedyś pojechać zobaczyć właśnie Spa i Le Sarthe(le mans) najlepiej na serię 24h:kox:
Kamyk Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 Endrju obiecuję kiedyś pojechać dzisiaj leniwiec totalny ale 150 zdjęć siekłem teraz dopiero mnie czeka przebieranka ...... w przyszłym tygodniu skończę i coś wrzucę
miron78 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 qtfa mysle i mysle gdzie tu pojechać na sesję z jednej strony najlepiej by było na tor Formuły do Spa tylko że mam 150 km i jak zawsze mi się nie chce z drugiej, fotki jak to fotki, będą jakie będą nie wiem las, parking, jakiś zamek co proponujecie? co za różnica gdzie je zrobisz skoro cały efekt psuje pokrowiec Ps. no chyba że już go zdjąłeś ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- Ostatnio myślałem że Cię widziałem Jechało takie A5 i miało w pokrowcu wycięte okienko z przodu i na bocznych szybach
Maniek Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 qtfa mysle i mysle gdzie tu pojechać na sesję z jednej strony najlepiej by było na tor Formuły do Spa tylko że mam 150 km i jak zawsze mi się nie chce z drugiej, fotki jak to fotki, będą jakie będą nie wiem las, parking, jakiś zamek co proponujecie? co za różnica gdzie je zrobisz skoro cały efekt psuje pokrowiec Ps. no chyba że już go zdjąłeś ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- Ostatnio myślałem że Cię widziałem Jechało takie A5 i miało w pokrowcu wycięte okienko z przodu i na bocznych szybach +10 :polew:
Kamyk Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 co za różnica gdzie je zrobisz skoro cały efekt psuje pokrowiec Ps. no chyba że już go zdjąłeś ---------- Post dopisany at 19:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- Ostatnio myślałem że Cię widziałem Jechało takie A5 i miało w pokrowcu wycięte okienko z przodu i na bocznych szybach złośliwe bydlę
pocas Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 Zadziwiacie mnie. Dwie strony fapowania bez ani jednego zdjęcia...
peter22 Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 dokładnie trzeba zamykac temat do czasu ukazania się fot
Rekomendowane odpowiedzi