quattro_1991 Opublikowano 29 Września 2014 Autor Opublikowano 29 Września 2014 Po ostatecznych korektach na 225/40 inaczej nie bedzie beda nowe fele , beda wezsze opony - bedzie nizej chyba .... o.O A takie pytanie mam do Was Pany Xenony mi juz bardzo bidnie swieca , w nocy to niewiele lepiej niz na postojowych hahaha jaki zarnik byscie polecili?
marcinoa4b5 Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 no kolorek robi tu niezłą robote, ekstra sztuka i mody w dobrą strone, powodzenia w użytkowaniu
OficeR Opublikowano 29 Września 2014 Opublikowano 29 Września 2014 Postaraj się o przeróbke na bixa Gwerty się tym zajmuję, ewentualnie kiedyś mi migneło że ktoś przerabiał na soczewki z a6 c7 które podobno wypalaja trawę A jeśli już upierasz się przy żarniku to weź tak do 5000K. U siebie zmieniłem na BOSHa i jakoś dają radę ale rewelacji nie ma.
kaFFFar Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Philips 4300 , nawet ktoś na forum oryginalne sprzedaje
Kowi87 Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 Najlepiej pomyśl o montązu bixenonu, bez porównania ilość światła
quattro_1991 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 Dzieki koledzy za pomoc , ale mam kolejne pytanie w tej sprawie przed chwila wrocilem z pracy i wyciagnolem zarnik dla upewnienia sie a tam ... D2s a z tego co mi sie kojazy to d2s to bixenon no chyba ze sie myle to prosze mnie poprawic a jesli mam racje to co takze 4300 k jest ok ?
a4-freunde Opublikowano 30 Września 2014 Opublikowano 30 Września 2014 d2s to rodzaj zarówki ja u siebie w sklepie na półce mam philipsa za 185pl i max gear za 80pln
quattro_1991 Opublikowano 30 Września 2014 Autor Opublikowano 30 Września 2014 Aa no to dzieki za wyjasnienie Kupilem tylko jeden sklep w okolicy do 20:00 wiec byla tylko firma vision haha ale pomyslalem , ze wezme zanim nie kupie cos lepszego bo 39 zl to grosze , kupilem 6000 k jest fajnieee nawet jak za 3 dychy w porownaniu do skonczonych boshow jakie mialem . Tylko jakies biale postojowki musze dorwac zeby to kakos pasowalo
quattro_1991 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 Ledy w postojowki wsadz. Zamowione 8 szt bo zapas trzeba zrobic : D i jeszcze nawet ledowe biale h7 do dlugich zamowilem zobaczymy jak to zaswieci
OficeR Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Skad zamawiałeś? Podrzuć link jak możesz
quattro_1991 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 Postoje http://allegro.pl/show_item.php?item=4613855264 H7 http://allegro.pl/show_item.php?item=4572162278
Kowi87 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Rozpedziłes sie z tymi ledami H7, nie nadaja sie tego typu żarówki do jazdy jako główne światło doswietlajace, dają blady półmrok, jako światła długie napewno nie dadzą tego co standardowa żarówka. Tego typu żarówka sprawdzi sie jako dzienna DRL.
quattro_1991 Opublikowano 1 Października 2014 Autor Opublikowano 1 Października 2014 No nic , jak bedzie "ciemno" to kupie zwykle jakies ultra biale a te sie sprawdzi w halogenach dzis juz wyslali do mnie jak dojda to sie przekonam
Kowi87 Opublikowano 1 Października 2014 Opublikowano 1 Października 2014 Pisze o tym bo używam tego na codzień od 4 lat, czesto w nocy widze jak to świeci przy zapalaniu auta. No ale masz już podstawe do zamówienia bixenonu, wtedy z długich zrobisz dzienne
quattro_1991 Opublikowano 2 Października 2014 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Przyszly hiper h7 swieca tak jak mowiles no trudno , pospiech nie jest wskazany ale w halo beda spoko a tu kupie jakies filipsy i tez bedzie git
kaFFFar Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Włączysz długie i będziesz miał dzienne heh
zenekbrudny Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 Czapki z głów Kolor, felga... MIÓD jednym słowem!!! Myślałeś może nad zamontowaniem RNS-E zamiast Navi Plus?
quattro_1991 Opublikowano 14 Października 2014 Autor Opublikowano 14 Października 2014 Czapki z głów Kolor, felga... MIÓD jednym słowem!!! Myślałeś może nad zamontowaniem RNS-E zamiast Navi Plus? Dzieks Myslalem , ale koszt kosmiczny w porownaniu do navi plus Konczac temat " oswietlenia" doszly dzis postojowki i ogolnie super sie to spasowalo z zoltego kompletu zrobilo sie bialo No dobra czas na silnik Panowie , troche poczytalem i teraz chce sie upewnic czy moje myslenie jest prawidlowe . Jak narazie co do silnika mam wywalonego kata , zaslepiony egr i zrobiony program bez hamulcowni na okolo 130 wiec jak tak mowia to nikt nie wie ile tak naprawde jest. oczywiscie i tak jest duzo lepiej niz zaraz po zakupie gdy nie bylo nic , ale jak wiadomo zawsze jest malo i malo ... Chcialbym zaczac powoli kompletowac : - suszara awx - kolektor awx - wtryski 216 Po zdobyciu wszystkiego zalozyc to i jechac na prawdziwy wirus. Chcialbym osiagnac jakies 150 i jakis w miare fajny moment . Tak zebym nie musial martwic sie o sprzeglo i o jakies awarie silnika . Teraz tylko pytanie czy moje mysli sa dobre i do zrealizowania bez problemu czy tez nie ?
Rekomendowane odpowiedzi