Opublikowano 3 Stycznia 200917 l Autor alex u mnie jest ciągle promocja, towar z marginalną marżą, widzisz u konkurencji była promocja która już teraz nie jest żadną rewelacją w stosunku do mojej oferty . To chyba lepsze niż promocja
Opublikowano 16 Stycznia 200917 l polecam kolege nastepnym razem oliwa napewno bedzie u niego zakupiona
Opublikowano 5 Lutego 200917 l Witam. Również polecam, świetny kontakt, żadnych problemów. Jednym słowem wszystko sprawnie, pełne zadowolenie. Pozdrawiam, Szaczek.
Opublikowano 9 Marca 200917 l Odbiór osobisty i mój PDek już zadowolony z nowej oliwki zakupionej u Marcina. POLECAM
Opublikowano 11 Marca 200917 l Po wielu latach używania Mobila 1 5W 50 postanowilem zmienic na gloryfikowanego Motula 8100 5W 40. Jak na razie jedyna różnca to cisza . Zakupy u Dzika to sama przyjemność. Chłopak zalatany ale za to cena najlepsza na forum. POLECAM.
Opublikowano 11 Marca 200917 l POLECAM =====> Marcina = (dzik)!!!!! taniej niż u "konkurencji" fachowe podejście do zakupu i doradztwa co owocuje w interesach ....NAPRAWDE POLECAM
Opublikowano 29 Marca 200917 l Byłem, kupiłem, zalałem (motula syntetyka), polecam wszystkim - dzięki Marcin
Opublikowano 6 Kwietnia 200917 l Takze polecam. Kupilem olej + filterek. Szybko, sprawnie i bez zadnych problemow.
Opublikowano 11 Kwietnia 200917 l Marcin jeszcze raz dzieki za olej i filtry. Trochę mi zeszło z tym postem. Olej już zalany, cleanery też, filtry wymienione. Moja niunia zadowolona z jakości, a ja z cen. Polecam Marcina. Szybko i fachowo.
Opublikowano 14 Maja 200917 l Ja rowniez kupilem ponownie olej u Dzika. Wszystko poszlo szybko i sprawnie. Jesli to nie Lotos z beczki to tylko polecac
Opublikowano 13 Czerwca 200917 l wielkie dzieki motul zalany i spokojna głowa przymajmniej do przyszłego roku jeszcze raz dzieki i do usłyszenia za jakies 15000 km polecam dzika
Opublikowano 18 Czerwca 200917 l za jakieś 7kkm będe miał wymianę oliwy i tutaj pytanie do Marcina jak często bywasz w Głogowie?? bo jestem z okolic pozdrawiam
Opublikowano 19 Czerwca 200917 l I ja z wielka radoscia moge polecic kolege Dzika Wczoraj, na 2 dzien od zamowienia, przyszla do mnie paczuszka z Motulem i kompletem filtrow Manna No to teraz wymiana wszystkiego jednym klopsem Polecam, swietny kontakt