Bartass Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sd-S0_gt1Nw HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!![br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 22:23_________________________________________________o nieee !! mój zderzak
mateogda Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sd-S0_gt1Nw HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!! Miej Ty umiar następnym razem.
Booster Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sd-S0_gt1Nw HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!![br]Dopisany: 28 Styczeń 2009, 22:23_________________________________________________o nieee !! mój zderzak A widzisz w blasku flasha wszystko wyjdzie
Łepski Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Kurna Wy tu spamujecie a ja z dyplomatami musze naginac ;(
mydlo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 http://i42.tinypic.com/bdsbrc.jpg Spróbujcie się zastanowić, co robiliby nasi piłkarze, gdyby do końca spotkania o życie było 15 sekund, w czasie których trzeba byłoby odebrać piłkę rywalom i zdobyć gola... - dodaje weszlo.com. Zdaniem dziennikarzy serwisu nasi futboliści zachowaliby się następująco: Krzynówek – łapią go skurcze Smolarek – poprawia fryzurę Żurawski – nie wiadomo, co robi (jest niewidoczny) Lewandowski – robi rozbieg, żeby zalutować (ale w 15 sekund nie dobiegnie do piłki) Roger – kręci się w miejscu Dudka – przerażony rozgląda się, co począć Łobodziński – kiwa się sam ze sobą Wasilewski – już go nie ma (czerwona kartka) Boruc – zastanawia się, co zjeść na kolację Kokoszka – jest tak zalany potem, że nic nie widzi Bronowicki – szuka kogoś, kogo można by je...ć Jop – podaje do przeciwnika Zahorski – układa sobie przemowę w stylu „jestem wspaniały” Matusiak – zastanawia się, czarne czy czerwone Saganowski – trafia w słupek Kuszczak - też go nie ma, obraził się
fuso Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 rowniez podziekowal za spota fajno bylo bayo szerokosci
GILI Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Booster dziewczyny ogłosiły twoje auto , najładniejsze dzisiaj
pre_pl Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 wiekszosc ma ramki klubowe po tablice ja tyż nimom jeszcze ale mam "nalepkę" chyba 17 oby tak dalej mnie możecie policzyć też Bo bym był, jak bym był
Artur_pogórze.g Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Świetna frekwencja Dzięki za spota
Cristoforo Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 pierwszy raz na spocie i było sympatycznie podziekował
jaca.13 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 dzięki za spota,o ile sympatyczniej z laskami
Alona Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 uffff...wreszcie do domu dojechałam Booster dziewczyny ogłosiły twoje auto , najładniejsze dzisiaj nieprawda!!! nie dziewczyny, a moja koleżanka!!! hehe ja mam innego faworyta DZIĘKI CHŁOPAKI ZA SPOTA, MIŁO NAS PRZYWITALIŚCIE
cinek88 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 W przyszłą środę mam ostatni egzamin, więc może w końcu dotrę na spota
GILI Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 ja mam innego faworyta B6 z czerwoną skórką
Alona Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 ja mam innego faworyta B6 z czerwoną skórką hehehehe, nie nie b6 z czerwoną, chociaż byłeś blisko sedan sedan, tudzież limuzyna!!! ciesze się, że frekwencja dopisała, jestem naprawde mile zaskoczona, chodzi mi o całokształt!! hehe hmmmm... tylko dlaczego wielki ALVARO się nie pojawił??
GILI Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 mydlo nie bądź pupa będziesz jechał sam do Bukowiny :doh1:[br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 00:33_________________________________________________Dobranoc co złego to nie ja
alvaro Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Kurczę Alvaro się nie pojawił bo odbierał staruszka auto od lakiernika i nie zdążyłem się wyrobić z Elbląga Ale super się czyta że 3M rośnie w siłę... Olo dziś Ci wyślę
Rekomendowane odpowiedzi