kola Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 to chociaz o 19. nie dam rady wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 To może się doczekamy ciebie [br]Dopisany: 02 Maj 2008, 19:03 _________________________________________________Ferkfencja jak zwykle do d*py ale jednak jest parę osób na które można liczyć. Podziękował No i kolega Łepski mam nadzieję, że nam się nie wykruszy :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Bede sie staral Jeszcze raz dzieki za rameczki i do nastepnego razu :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 pracowalem dzisiaj do 22 ,zamknalem sklep i karnolem sie na skwer,majac nadzieje, ze moze jeszcze bedziecie ,ale niestety :doh1: moze nastepnym razem :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ja od środy byłem już na majówce dlatego zależało mi na szybkiej odpowiedzi na kiedy się decydujecie a tu nic... Szkoda że Pre nie odbierał fonu bo może by się nam udało zrobić wizytację spota z krawaciarzami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 witam, piszę tutaj bo chciałbym zasięgnąć opinii o warsztatach montujących auto alarmy lub inne zabezpieczenia w Trojmieście (a najlepiej w Gdańsku). Mam a4 od niedawna i chciałbym się jeszcze nim pocieszyć i pokazać się na spocie Myślę, że już wiem jakie zabezpieczenie chcę założyć a teraz szukam jakiejś odpowiedniej firmy. Możecie Koledzy coś polecić? Jakie macie doświadczenia z trojmiejskimi monterami zabezpieczeń samochodowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam Panowie, Mam pytanko a zarazem prośbe na temat http://moto.allegro.pl/item357109723_to_jest_master_2_8dti_max_raty_.html czy ktoś by dysponował wolną chwila i podjechał sprawdzić tego masterka ? Był bym bardzo wdzieczny , chodzi mi dokładnie o to w jakim ogólnym jest stanie czy faktycznie wyglada na te 200 tys km ( watpie no ale moze .... ) itd. sprawdzalem go po Vinie no ale niestety historii nie ma był sprowadzony pod koniec 2003 roku do Polski.... Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 witam, piszę tutaj bo chciałbym zasięgnąć opinii o warsztatach montujących auto alarmy lub inne zabezpieczenia w Trojmieście (a najlepiej w Gdańsku). Mam a4 od niedawna i chciałbym się jeszcze nim pocieszyć i pokazać się na spocie Myślę, że już wiem jakie zabezpieczenie chcę założyć a teraz szukam jakiejś odpowiedniej firmy. Możecie Koledzy coś polecić? Jakie macie doświadczenia z trojmiejskimi monterami zabezpieczeń samochodowych? 504525785 na Jaskowej ma firme,wlasnie zakladalem u niego alarmy do mojej swiezej B7-ki,robilem u niego tez passata B5,moj brat robil passata B6-jak na razie auta stoja pod domem chlopak zna rozne fajne patanty ludzie robia u niego auta za 300-500 tysi polecam (i idzie sie z cena dogadac :th:)[br]Dopisany: 05 Maj 2008, 17:34 _________________________________________________zyjecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 zyjecie? Żyjemy, ale co to za życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 hehe czyżby ktoś ma doła :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 hehe czyżby ktoś ma doła :gwizdanie: to do mnie?? nie, nie wszystko ok :th:[br]Dopisany: 17 Maj 2008, 22:26 _________________________________________________Ale dzięki za troskę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 No dziewczyny co tu taka :>cisza?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 właśnie kiedy się motamy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 no Przemas wypadało by się pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Przemas wracasz do życia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ale co to za życie wiecie.. teraz "weryfikują" umowy w Urzędzie Celnym i na komplet dokumentów muszę czekać... uwaga... tydzień ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ale co to za życie wiecie.. teraz "weryfikują" umowy w Urzędzie Celnym i na komplet dokumentów muszę czekać... uwaga... tydzień ! potwierdzam i ani dnia mniej w miedzyczasie zalatw VAT25 w skarbowce,ja myslalem,ze skarbowka potrzebuje kwit zaplaconej akcyzy i poszedlem dopiero jak go dostalem-kosztowalo mnie to dodatkowe 4 dni(sob,niedz,pon,wto) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Tomek, ale normalnie dostałes potem wszystko z UC bez szemrania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi