mateogda Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 To może się doczekamy ciebie [br]Dopisany: 02 Maj 2008, 19:03 _________________________________________________Ferkfencja jak zwykle do d*py ale jednak jest parę osób na które można liczyć. Podziękował No i kolega Łepski mam nadzieję, że nam się nie wykruszy :th:
Łepski Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 Bede sie staral Jeszcze raz dzieki za rameczki i do nastepnego razu :th:
Tomeks Opublikowano 3 Maja 2008 Opublikowano 3 Maja 2008 pracowalem dzisiaj do 22 ,zamknalem sklep i karnolem sie na skwer,majac nadzieje, ze moze jeszcze bedziecie ,ale niestety :doh1: moze nastepnym razem :th:
alvaro Opublikowano 4 Maja 2008 Opublikowano 4 Maja 2008 Ja od środy byłem już na majówce dlatego zależało mi na szybkiej odpowiedzi na kiedy się decydujecie a tu nic... Szkoda że Pre nie odbierał fonu bo może by się nam udało zrobić wizytację spota z krawaciarzami...
Kocky Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 witam, piszę tutaj bo chciałbym zasięgnąć opinii o warsztatach montujących auto alarmy lub inne zabezpieczenia w Trojmieście (a najlepiej w Gdańsku). Mam a4 od niedawna i chciałbym się jeszcze nim pocieszyć i pokazać się na spocie Myślę, że już wiem jakie zabezpieczenie chcę założyć a teraz szukam jakiejś odpowiedniej firmy. Możecie Koledzy coś polecić? Jakie macie doświadczenia z trojmiejskimi monterami zabezpieczeń samochodowych?
Cuber Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Witam Panowie, Mam pytanko a zarazem prośbe na temat http://moto.allegro.pl/item357109723_to_jest_master_2_8dti_max_raty_.html czy ktoś by dysponował wolną chwila i podjechał sprawdzić tego masterka ? Był bym bardzo wdzieczny , chodzi mi dokładnie o to w jakim ogólnym jest stanie czy faktycznie wyglada na te 200 tys km ( watpie no ale moze .... ) itd. sprawdzalem go po Vinie no ale niestety historii nie ma był sprowadzony pod koniec 2003 roku do Polski.... Z góry dzięki za pomoc
Tomeks Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 witam, piszę tutaj bo chciałbym zasięgnąć opinii o warsztatach montujących auto alarmy lub inne zabezpieczenia w Trojmieście (a najlepiej w Gdańsku). Mam a4 od niedawna i chciałbym się jeszcze nim pocieszyć i pokazać się na spocie Myślę, że już wiem jakie zabezpieczenie chcę założyć a teraz szukam jakiejś odpowiedniej firmy. Możecie Koledzy coś polecić? Jakie macie doświadczenia z trojmiejskimi monterami zabezpieczeń samochodowych? 504525785 na Jaskowej ma firme,wlasnie zakladalem u niego alarmy do mojej swiezej B7-ki,robilem u niego tez passata B5,moj brat robil passata B6-jak na razie auta stoja pod domem chlopak zna rozne fajne patanty ludzie robia u niego auta za 300-500 tysi polecam (i idzie sie z cena dogadac :th:)[br]Dopisany: 05 Maj 2008, 17:34 _________________________________________________zyjecie?
mateogda Opublikowano 17 Maja 2008 Opublikowano 17 Maja 2008 hehe czyżby ktoś ma doła :gwizdanie: to do mnie?? nie, nie wszystko ok :th:[br]Dopisany: 17 Maj 2008, 22:26 _________________________________________________Ale dzięki za troskę :>
pre_pl Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Opublikowano 26 Maja 2008 ale co to za życie wiecie.. teraz "weryfikują" umowy w Urzędzie Celnym i na komplet dokumentów muszę czekać... uwaga... tydzień !
Tomeks Opublikowano 26 Maja 2008 Opublikowano 26 Maja 2008 ale co to za życie wiecie.. teraz "weryfikują" umowy w Urzędzie Celnym i na komplet dokumentów muszę czekać... uwaga... tydzień ! potwierdzam i ani dnia mniej w miedzyczasie zalatw VAT25 w skarbowce,ja myslalem,ze skarbowka potrzebuje kwit zaplaconej akcyzy i poszedlem dopiero jak go dostalem-kosztowalo mnie to dodatkowe 4 dni(sob,niedz,pon,wto)
pre_pl Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Opublikowano 26 Maja 2008 Tomek, ale normalnie dostałes potem wszystko z UC bez szemrania ?
Rekomendowane odpowiedzi