Gość Opublikowano 26 Lipca 2015 Opublikowano 26 Lipca 2015 Widzę że jesteś z Międzyrzeca. Często odwiedzam te regiony (Biała Podlaska, Międzyrzec i Radzyń) więc muszę zajechać i zobaczyć na żywo to podświetlenie dekorów, bo strasznie się napaliłem na nie :-)
kaman Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Zapraszam Podświetlenie dekorów nocą wygląda świetnie Aktualizacja - 29.07.2015 Jadąc do pracy zatrzymałem się na chwilę i zrobiłem na szybko kilka zdjęć. Tak się prezentuje po zmianie zawieszenia. Przód powinien (oby!) zejść jeszcze trochę w dół, tylko trzeba trochę tych kilometrów zrobić... Edytowane 29 Lipca 2015 przez kaman
Indi Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Super kolor chłopaku !! z pakietem sline będzie wyjątkowy jeszcze na tych 18'' też planuję na grafit malnąć powodzenia w dalszych modach
kaman Opublikowano 15 Września 2015 Autor Opublikowano 15 Września 2015 Powoli lecę z tematem do przodu Jakiś czas temu zawitało ledowe podświetlenie tablicy oraz mgiełkowe spryskiwacze od kolegi Rafała - dzięki Pora wyciągnąć kasę na stół i zainwestować w coś konkretniejszego. I tak w garażu przez chwilę leżały takie oto graty które odebrałem od Karola: Jak widać na załączonym zdjęciach na dniach wpadną bixy które wcześniej znajdowały się w czarnulce Karola. To właśnie on, gdy ja spędzałem miło czas w Trójmieście, skompletował mi wszystkie części bo na stanie miał tylko lampy - dzięki za pomoc, solidna firma! Oczywiście soczewki z B8 z 2015 roku całe w kropki - cokolwiek to daje Aktualnie lampy pojechały do Zbyszka który mi je ogarnie. Już nie mogę się doczekać podmianki lamp bo często jeżdżę w nocy - jak na pracę fotografa na weselach przystało - więc jazda na zwykłych lampach strasznie mnie irytowała Jeżeli będzie bix to muszą być i spryski. I tutaj kolejny mod się szykuje - przód s-line ze spryskami i być może z PDC Ale nowy dziób wpadnie zapewne dopiero po zimie bo za miesiąc będę chciał ogarnąć samopoziomowanie. A jak będzie przód s-line to i z tyłu musi pojawić się s-line na dwie rurki... Korzystając, że nareszcie pogoda dopisała to wypróbowałem nowy szampon - Presta Sudzz i nawoskowałem parcha Aż chce się jeździć
KarolH Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Napisz mi jeśli możesz na PW ile taka zabawa w bixy Też chcę sobie zapodać ale nie potrafię ogarnąć tematu bo czasu mam troszkę za mało A furka fajna. Czekam na zdjęcia po zamontowaniu i kolejne mody
biggman Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Co tu się powtarzać w nocy będzie kolosalna różnica
Czaki89 Opublikowano 16 Września 2015 Opublikowano 16 Września 2015 Siemanko Dobrze ogarnięte wnętrze modami..najbardziej u mnie brakuje tego RNS-e i takiej kiery z multi ,więc jakby Ci się znudziły to wezmę he he Ogólnie wszystko na plus z modami Teraz pasuje zabrać się za wygląd zewnętrzny ! Bixy jak najbardziej będą tego dobrym początkiem Co to zawieszenia , jeśli się nie ułożą mam gdzieś na sell sprężyny przednie 0JF zakres waga 6.. Pozdrawiam i powodzenia w modzeniu !!
makaba Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Świetne fanty wpadną. Też zmieniłem soczewki na te z B8 jednak nie miałem jeszcze okazji jeździć na nich w nocy. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Powodzenia w dalszych pracach.
kaman Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 Dzięki Panowie Bixy już założone, wracałem do domu po godzinie 23 i całą trasę którą zrobiłem - 90 km - jechałem bez włączonych świateł długich, teraz przynajmniej widzę gdzie jadę Żarnik ma barwę 5k, postojówki ledowe o barwie 6k Tak to wyglądało na żarówkach H7: A tak wygląda już na założonych bixach: Reszta zdjęć: Zdecydowanie polecam podmianę lamp, teraz jazda nocą jest o wiele przyjemniejsza
gregor2208 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Ogromna różnica miedzy zwykła a bixem;) sama podmiana wystarczyla czy jeszcze jakies modzenie musialo byc? Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
kaman Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) Kupiłem gotowe lampy przystosowane pod bixa. Wystarczyło zaopatrzyć sie w soczewkę B8 z adapterami i w przetwornice. Wszystko poleciało wtedy do Zbyszka który złożył lampy w całość i uszczelnił w miejscu gdzie znajduje się m.in. przetwornice. Sam bym się tego nie podjął bo jak coś źle zrobisz to mogą Ci np lampy parować wiec lepiej oddać to osobie która juz nie jeden bix ogarniała Jeśli chodzi o instalacje czy wtyczki to nic się nie zmienia, wystarczy wyciągnąć stare lampy, włożyć nowe i wszystko bangla Ale efekt jest konkretny, opłaca się zainwestować każda złotówkę w takie lampy [emoji41] Wysłane z jabłka Edytowane 8 Października 2015 przez kaman
Animal Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Dobrze mówisz. Uważam, że to najbardziej praktyczny mod. Nie dość, że dobrze wygląda to przyczynia się do poprawy bezpieczeństwa.
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Fajna fura. Masz zderzak bez sprysków ? Nie obawiasz się o dowód ??
kaman Opublikowano 8 Października 2015 Autor Opublikowano 8 Października 2015 Dzięki Zderzak jeszcze jest bez sprysków, ale to się zmieni zapewne w styczniu, najpóźniej po zimie Plan mam taki, żeby nowy zderzak był u mnie już w styczniu, jak będzie bardzo zimno to podmienię jak się ociepli. Aczkolwiek znając siebie to nie wytrzymam i zacznę wcześniej dłubać O dowód się nie martwię, tyle osób jeździ na pseudoxenonach z Chin i dowodów nie tracą. Tutaj jest wszystko ori i odpowiednio ustawione także jak już ktoś ma się przyczepić to chyba tylko techniczni
jacek70 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 A już myślałem że się przepis zmienił i już spryski nie są obowiązkowe. Szkoda.☺
kaman Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 Dzięki Dawid Od 8 grudnia jeżdżę na pakiecie zimowym - 16-sto calowe felgi biedronkowe z oponami zimowymi pojawiły się w miejscu osiemnastek: Plany na pierwsze miesiące nowego roku były spore - począwszy od samopoziomowania, skończywszy na pakiecie zewnętrznym s-line/s4. Niestety nic z tego nie wyjdzie gdyż dostałem fajną ofertę pracy, a więc na dzień dzisiejszy rzeczą priorytetową jest przeprowadzka. Rozważałem również sprzedaż samochodu i kupno czegoś mniejszego (chociażby Mini Coopera S ), miałem nawet dwóch chętnych którzy byli gotowi wyłożyć gotówkę na stół, jednak stwierdziłem, że ciężko mi będzie rozstać się z B6 także Audi pozostaje w moich rękach. Jako, że samochód zostaje u mnie to plany się nie zmienią - wpadnie samopoziomowanie i pakiet s-line/s4, jednak nie tak szybko jak planowałem. Po cichu jednak liczę, że w wakacje zacznę powoli coś rezać
KoJ@K Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Z przodem by cos pasowalo jeszcze zejsc, bo w porownaniu do tylu nie siadlo to tak fajnie. Fajne mody, lampki eleganckie, ciemne ramki z bixa pasuja ladnie do koloru budy.
boguc Opublikowano 19 Lutego 2016 Opublikowano 19 Lutego 2016 Musze auto oblukac na żywo :-) Mody mega mi się podobają i chciałbym w coś podobnego pójść u siebie ;-) Felgi mam już zaklepane ten sam model :-) A widzę ze masz doświadczenie juz w tym i mam do Ciebie blisko ;-) Chyba ze wybierzesz się na jakiegoś spota w bp ,co jakiś czas w piątki są organizowane pod SKALA.
kaman Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 (edytowane) Z przodem by cos pasowalo jeszcze zejsc, bo w porownaniu do tylu nie siadlo to tak fajnie. Fajne mody, lampki eleganckie, ciemne ramki z bixa pasuja ladnie do koloru budy. Dzieki To prawda, z przodem musze jeszcze zejść. Prawdopodobnie pojawia się podkładki wiec 1,5 cm powinno siąść. Tylko musze najpierw je znaleźć... Musze auto oblukac na żywo :-) Mody mega mi się podobają i chciałbym w coś podobnego pójść u siebie ;-) Felgi mam już zaklepane ten sam model :-) A widzę ze masz doświadczenie juz w tym i mam do Ciebie blisko ;-) Chyba ze wybierzesz się na jakiegoś spota w bp ,co jakiś czas w piątki są organizowane pod SKALA. Aktualnie mieszkam w Warszawie wiec może być cieżko żeby pojawić się na spocie akurat w piątek. Ale w jakiś weekend z chęcią przyjadę i możemy się ustawić na mini spota Wysłane z jabłka Aktualizacja Po dwóch latach poszukiwań nareszcie znalazłem to co chciałem - ori listy s-line w kolorze nadwozia! Co prawda moglem już dawno kupić listwy ale musiałbym je lakierować, a tego chciałem uniknąć. Jak widać cierpliwość popłaciła bo znalazłem to co chciałem dzięki czemu Audi dostało skrzydeł Dzięki za przesyłkę afroo. Niestety jako że teraz mieszkam i pracuję w stolicy to mam bardzo mało czasu na grzebanie przy samochodzie. Ale powoli rozglądam się za nowymi gratami btw. Może ktoś z Warszawy dysponuje wolnym czasem oraz odpowiednim sprzętem i by mi pomógł założyć samopoziom? Edytowane 14 Maja 2016 przez kaman
Rekomendowane odpowiedzi