Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spotkania w środkowej części Anglii-pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie niunka juz nawoskowana, wypolerowana i czeka na dobre jutro :> :>

Do zobaczyska jutro

• Odpowiedzi 3.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

KOPER - teraz to juz bedzie nas chyba z 5 lub 6

Z Resztą - okaże się rano , do zobaczenia przed 12 ...

PS: mógłby dorzucic ktos POSTCODE na ten serwis gdzie mamy sie spotkac w okolicach LEICESTER z nastepna ekipą??!!

Opublikowano

a Wy spac nie mozecie? :decayed:

Opublikowano

no to dobrze .... ja bede pewnie juz tam od 11 koczował hehe rano tylko zakupy i musze krzesełka kupic i oby pogoda dopisała

Opublikowano

kup jedno extra dla mnie :) no to jak ty to ja tez sie postaram wczesniej ... z tym ze naprawde musze te szroty odwiedzic, a ze za wiele nie znam to szybko powinno mi pujsc ... pozdro ... spadam do wyra powygniatac poduche troche ... Strzała Wszystkim

Opublikowano

Poważnie?? takie rozkładane niby ogrodowe rozumiem, hmm?? To Gitara, będe bardzo dźwięczny ... a wiec to juz jest ten czas, czas spokoju i ukojenia ...

miłej nocki panowie ...

...:::SzErOkOśCi:::...

Opublikowano

Panowie sprawdzałem właśnie pogodę i hmmmmm musimy wytańczyć tanie słońca i będzie gitara bo zapowiadają w godzinach 18-21 deszcz przelotny wiec musimy sie sprężyc wszyscy razem i pogonic te chmury ale damy rade nawet jak będzie padać :wink4: namioty będą grille tez no i prąd juz tez jest załatwiony wraz z halogenem jeśli by ktoś jeszcze miał jakieś światło na 240 Volt to bierzcie jest gdzie podpiąć. A wiec do zobaczyska około 16 na parkingu tesco :)

Opublikowano

Siemano z rana, ja tez juz sie pakuje w bagaznik i lece czekac na KOPRA w Colnbrook :) nie ma jaj, przeciez nie moge sie spOOznic ... hehe... :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

widze ze koledzy spac z tego wszysekiego nie moga :decayed:

a jakie napoje bierzecie piwo czy wodke bo niewien co mam zakupic a nie lubie mieszac :drunk:

Opublikowano

JA biore bronxa, nie chcemy sie skuc przeciez bo od rana cisniemy na torze :):)

Myslicie ze myjnia juz otwarta?? Chyba powinna byc, a wiec lece umyc z lekka chociaz...pzdr

Opublikowano

Dzien dobry, ja tez juz na nogach, morda ogolona, trza jechac zatankowac i pokupowac wszystko...

Opublikowano

ja jeszcze pare detali doczyszcze, szybkie zakupy i w droge :)

do zobaczenia

halogen na 240V juz spakowany

Opublikowano

Dzien dobry, ja tez juz na nogach, morda ogolona, trza jechac zatankowac i pokupowac wszystko...

ja juz zatankowalem wczoraj-myjnia,tez wczoraj-jeszcze tylko morde ogole,co by do zdjec i filmow wygladac normalnie,a nie jak zwierzak jakis (bez urazy zwierzakfm :wink4:) kuzwa-u mnie chmury... :confused4:
Opublikowano

No ja rowniez gotowy do drogi teraz tylko czekam na telefony od reszty ekipy czy jedzie i mozna wyruszyc.

Ach zapomnialbym fryzjera musze zaliczyc bo glupio tak zaroslem, :decayed: :decayed:

Pozdrawiam