DIMO Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 U mnie niunka juz nawoskowana, wypolerowana i czeka na dobre jutro :> :> Do zobaczyska jutro
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 KOPER - teraz to juz bedzie nas chyba z 5 lub 6 Z Resztą - okaże się rano , do zobaczenia przed 12 ... PS: mógłby dorzucic ktos POSTCODE na ten serwis gdzie mamy sie spotkac w okolicach LEICESTER z nastepna ekipą??!!
koperek86 Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 no to dobrze .... ja bede pewnie juz tam od 11 koczował hehe rano tylko zakupy i musze krzesełka kupic i oby pogoda dopisała
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 kup jedno extra dla mnie no to jak ty to ja tez sie postaram wczesniej ... z tym ze naprawde musze te szroty odwiedzic, a ze za wiele nie znam to szybko powinno mi pujsc ... pozdro ... spadam do wyra powygniatac poduche troche ... Strzała Wszystkim
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Poważnie?? takie rozkładane niby ogrodowe rozumiem, hmm?? To Gitara, będe bardzo dźwięczny ... a wiec to juz jest ten czas, czas spokoju i ukojenia ... miłej nocki panowie ... ...:::SzErOkOśCi:::...
lysaglaca Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Panowie sprawdzałem właśnie pogodę i hmmmmm musimy wytańczyć tanie słońca i będzie gitara bo zapowiadają w godzinach 18-21 deszcz przelotny wiec musimy sie sprężyc wszyscy razem i pogonic te chmury ale damy rade nawet jak będzie padać namioty będą grille tez no i prąd juz tez jest załatwiony wraz z halogenem jeśli by ktoś jeszcze miał jakieś światło na 240 Volt to bierzcie jest gdzie podpiąć. A wiec do zobaczyska około 16 na parkingu tesco
nies Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Dzień Dobry wyruszam żeby się czasami nie spóźnić
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Siemano z rana, ja tez juz sie pakuje w bagaznik i lece czekac na KOPRA w Colnbrook nie ma jaj, przeciez nie moge sie spOOznic ... hehe... :gwizdanie: :gwizdanie:
szkopek Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 widze ze koledzy spac z tego wszysekiego nie moga a jakie napoje bierzecie piwo czy wodke bo niewien co mam zakupic a nie lubie mieszac
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 JA biore bronxa, nie chcemy sie skuc przeciez bo od rana cisniemy na torze :) Myslicie ze myjnia juz otwarta?? Chyba powinna byc, a wiec lece umyc z lekka chociaz...pzdr
koperek86 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 o widze ze wszyscy juz na nogach ja wale do tesco i jakies sniadanie trzeba zjesc bo kawał drogi przed nami
Huan Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Dzien dobry, ja tez juz na nogach, morda ogolona, trza jechac zatankowac i pokupowac wszystko...
zwierzakfm Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 ja jeszcze pare detali doczyszcze, szybkie zakupy i w droge do zobaczenia halogen na 240V juz spakowany
RowerAKP Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 no ja zaraz cisne argos odwiedzic Pozniej mycie i polerka SZEROKIEJ DROGI !! !! !!
domjenick Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Opublikowano 11 Lipca 2009 Dzien dobry, ja tez juz na nogach, morda ogolona, trza jechac zatankowac i pokupowac wszystko... ja juz zatankowalem wczoraj-myjnia,tez wczoraj-jeszcze tylko morde ogole,co by do zdjec i filmow wygladac normalnie,a nie jak zwierzak jakis (bez urazy zwierzakfm ) kuzwa-u mnie chmury...
DIMO Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 No ja rowniez gotowy do drogi teraz tylko czekam na telefony od reszty ekipy czy jedzie i mozna wyruszyc. Ach zapomnialbym fryzjera musze zaliczyc bo glupio tak zaroslem, :decayed: Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi