Radeksc Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Nie nie, calosci nie, maluje tylko ramki, a o przyciemce kierunku myslalem, tylko nie wiem jakby to wygladalo !? Soczewke jutro umyje, bo dzisiaj nie mialem tych malutkich nasadek, zeby ją rozkrecic. Tomi - a no, tylko opony insze. Moge ci jutro podesłać fotkę jak u mnie wyszło, lekko przyciemniłem kierunek i jakoś się to w miare zgrywa
KoJ@K Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 Poka poka. a malowales calosc, czy same ramki?
Radeksc Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 tylko ramki malowałem, nawet fotke znalazłem. Na kierunek poszła delikatna warstwa sprayu. Tylko nie przesadź, ja 2 razy zmywałem bo nic nie było widać, teraz jest w porządku
KoJ@K Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 No jak tylko ramki malowales, jak obudowa soczewki tez prysnieta. a masz z blizsza fotke tego kierunku? Ja myslalem jeszcze, jak by tak na pomaranczowo psiknac kierunek ?!
Radeksc Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie zrozumieliśmy się Fotke z bliska moge pstryknąć, podeśle wieczorem
KoJ@K Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 Soczewki przetarte - po lewej"brud", po prawej umyte. I przymiarka przeslon na czerwono.
daniocrack Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Dlugo Ci zajęło rozklejanie i jak obudowa mocno znieksztalcona
KoJ@K Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Na zegarek nie patrzylem, ale cos kolo pol godziny moze. No obudowa jest sfatygowana troche, ale chyba innego sposobu na to nie ma, bezinwazyjnie raczej sie tego nie da zrobic. Pozniej trzeba bedzie ten plastik uformowac na cieplo i mysle, ze nie powinno byc strasznego drutu. Edytowane 30 Listopada 2015 przez KoJ@K
Tucholo Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Dobrze siądzie na tym, jak najbardziej na plus. Heble takie jak przystało, jest sztosik. Chodź już niestety jazda na codzień będzie już bardziej uciążliwa. Miałem na 9,5J 215/35 i już się woziłem jak jajkiem, ale powodzonka!
kumpelxx Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) jestem naprawde pod wrazeniem co tu sie dzieje z ta audiczka powodzenia i wytrwalosci w dazeniu do modow. p.s.gwint musi byc... Edytowane 5 Grudnia 2015 przez kumpelxx
KoJ@K Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Ramka lampy w półmacie, czerwona przeslona - pomalowane i mozna powiedziec, ze prawie lampion gotowy. Edytowane 8 Grudnia 2015 przez KoJ@K
Czaki89 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jest dobrze,czekam na foty już zamontowanych lampionów na aucie !!
KoJ@K Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) Najprawdopodobniej do tych lamp wlecą "bixy" w takiej formie: Edytowane 9 Grudnia 2015 przez KoJ@K
Wandej Opublikowano 9 Grudnia 2015 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Najprawdopodobniej do tych lamp wlecą "bixy" w takiej formie: Fajne :kox:
KoJ@K Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2015 Panowie co myslicie o takim zestawieniu w lampach - ciemna ramka i pomaranczowy kierunek?
ClNEK a4 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja jednak wole przeźroczyste. Też jestem w trakcie malowania lamp i tez posiadam czarny lakier na aucie. W tej chwili obramówki mam tez czarne ale to ze względu na przypadkowe uszkodzenie chromu w pobliżu soczewki.
KoJ@K Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie nie chcialby ktos kompletnego czarnego eSlajnowego sufitu, ze wszystkimi czarnymi plasticzkami, rączkami itd? Ewentualnie wymiana na czorny sufit do sedana lub fotele polskora b6/7 + speed i jakas tam doplata. Edytowane 5 Stycznia 2016 przez KoJ@K
Rekomendowane odpowiedzi