kasku22 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 Witam po tym jak sprzedalem swoja ex byłem mocno zmotywowany a nawet pewny że już nigdy nie bede tak grubo rezał bo straciłem na niej wiecej jak zarobiłem w rok :)ale wieczorne rozmowy z królem kieleckich gąsek i jego przechwalanki na to jaki on nie jest cudny i bummm genialny plan sedanik w body rs początkowo tego nie widziałem ale że za madry nie jestem jakoś wiec sie zdecydowałem gdyby nie finanse pewnie bysmy mieli pierwszego na świecie a tam amerykańce nas wyprzedzili ale w sumie to i dobrze bo było jasne co trzeba zrobić,wiec kupiłem jakiegoś najtańszego w miare wyposażonego sedana. -2008r -navi -klima 2 strefy -i pare innych rzeczy jak na b8 bez szału mody: -body rs4 -bixy,led -fotele sport full opcja -lustra lift składane,pamiec,fotochrom -felgi 20'' -heble przod 370mm,tył 330 -servotronic -gwint AP chyba to tyle planowane mody -fotele,kiera podsufitka s4 -swap na 3.0T -Quattro wiecej nic nie planuje ale pewnie każdy tak mówi,pare zdjeć nie za dobrej jakości bo odebrałem jak było ciemno i odrazu pojechała do nosba na heble,gwint i kodowania wiec wiecej ja bedzie widział jak ja to może strzeli normalne foto. miszcz drugiegoplanu
MAGIC87 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 o zesz w morde Z tej stodoły od Nosba zawsze coś ciekawego wyjedzie
quadral20004 Opublikowano 16 Listopada 2014 Opublikowano 16 Listopada 2014 cos pieknego.lampy ze swiatlowodami 2012 rok podchodza bez problemu do tych wczesniejszych ledowanych?
kasku22 Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 cos pieknego.lampy ze swiatlowodami 2012 rok podchodza bez problemu do tych wczesniejszych ledowanych? podchodza,tylko trzeba kodowac
jedrekx Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Ty chyba po prostu kochasz ten kolor
wrclaguna Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 a czemu od razu tyłu polifta nie robiłes ?
kasku22 Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Kocham nie kocham niebieski mi najbardziej podchodzi miałem robic biala ale by była taka sama jak ich wiec odpuściłem.co do lifta to nawet uwagi na to nie zwracałem jak pisałem fundusze sie kończą a żyjemy w takim Kraju a nie innym a ja jakos kokosów nie zarabiam,ale bedzie i lift bo pani Mikołajową powiedziała ze kupi światła do mieszkania pewnie przez nosba haha
griga-st Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 żyjemy w takim Kraju a nie innym Sekcja na zamowienie robiona, jeszcze marudzi A tak powaznie- Good Job
marcintuchola Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Gratuluje auta! Piękne! Mi chodzi po głowie cos podobnego tylko kombi
SHOCKWAVE Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 kozak , fajnie ze tył rs a nie jak większość pospolita s
andynl Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 RS a pod maską dwa litry klekota Autko fajne kolorek w pytę Owocnych modów
kristof2009 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 auto mega , zrob jeszcze tyl i bedzie pozdrawiam!
jacek70 Opublikowano 17 Listopada 2014 Opublikowano 17 Listopada 2014 Fajnie wygląda graty. A mnie się podoba Żuk z trzeciego planu.
Rekomendowane odpowiedzi