peacenotwar Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Osobiście czekam aż ktoś wsadzi do b5 W8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) narazie wystarczy v8 może kiedyś tam jak się znudzi czy coś to się uturbi Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Linarr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 nie wyobrażam sobie targania takiego silnika bez kanału/podnośnika i o tej porze roku, na dworze. Podziwiam rób dużo fotek przy pracy, bo temat szalenie ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 narazie wystarczy v8 może kiedyś tam jak się znudzi czy coś to się uturbi tak jak wczoraj powiedzialem - daje Ci dwa tygodnie i pekniesz bedzie turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 nie wyobrażam sobie targania takiego silnika bez kanału/podnośnika i o tej porze roku, na dworze. Podziwiam rób dużo fotek przy pracy, bo temat szalenie ciekawy nie ma czasu narazie wystarczy v8 może kiedyś tam jak się znudzi czy coś to się uturbi tak jak wczoraj powiedzialem - daje Ci dwa tygodnie i pekniesz bedzie turbo hehe przez jhakiś czas nie wiedziałem kim jesteś dopiero potem jakoś zajarzyłem że Ty to Ty turbo nie będzie ze zwględu na koszty... mam 2 kredyty na głowie a pensja marna... ale może kiedyś, jak już je pospłacam btw lepsze 2 małe turbiny czy jedna większa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Jedna duża, male zaduszà motorownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Guzior ma juz doswiadczenie z t76 i do 4 litrow pojemnosci jest to idealne rozwiazanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 to jest taka jak w tej b6? spora krowa tam siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Dokladnie taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 no ale to odległa przyszłość niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jakbyś mógł, zrób foty łap zwymiaruj wsio itp, czekam na postępy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 łapy od silnika zostają ori, a do budy jak spasujemy to jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jak mozesz, zrób foty, bo sie nagrzalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal9119 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 To jest sztuka upszać v8 pod mache . Nie to co z 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 15 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jak mozesz, zrób foty, bo sie nagrzalem też chcesz v8? mocy ma tyle samo co 2,7 bit po chipsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 no chyba coś podziałam, już rozmawiałem z marcinem, ponoć te polifcie praktycznie p&p, czekam na dalszy postęp w pracach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linarr Opublikowano 19 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) jak dla mnie bez sensu taka zmiana chciałem s4 ale za drogie to mam 300 koni w inny sposób jutro pasujemy silnik mały update we wtorek było trochę kabelkologii, podłączanie do wiązki v8 środa, pierwsze przymiarki silnika do skrzyni trzeba było dorobić mocowania na poduszki bo te z diesla nie pasowały wczoraj była wycieczka po sprzęgło i zamach chciałem silnik przykręcić .. męczyłem się ze 2h i nic z tego nie wyszło... jakoś się blokował. To wytargałem skrzynię z auta co też łatwe nie było dzisiaj rano przykręcona skrzynia do silnika a o jakiejś 11:45...ale ery diesla już na zawsze a V8? silnik i skrzynia zamontowane na poduszkach, tak jak już to zostanie teraz "tylko" trzeba dorobić mu otoczenie na pierwszy ogień poszedł pas wentylatorów trochę go ubyło teraz tak.. ori chłodnica nie pasuje będziemy chyba robić w stylu a4 b6 ma inaczej poprowadzone wejścia do chłodnicy, powinno pasować Edytowane 8 Lutego 2015 przez Linarr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoff82 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Szacun stary. To bedzie pierwsze v8 b5 na forum czy jest juz jakies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Pierwsze pierwsze Guzior juz zmienil koncepcje z chlodnica od 1.8t odwrocana do gory nogami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi