mebleusz Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Opublikowano 12 Lutego 2016 Przyszedl mikolaj mial motula w dobrej cenie wiec jak mialem odmowic? Wystawilem swoje felgi na sprzedaz, cena troche zaporowa ale jak sie sprzedadza to przyswiruje na wiosne troche Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk jak zwykle cos sie u mnie dzieje. sterownik LPG przyjmowal tyle wody, że w końcu miał chłodzenie wodne i się spalił, przełożyliśmy go w inne, suche miejsce i już powinno być okej. Przy serwisie lpg wyszło, ze dolot coś puszcza w bok (roznica pomiarow przeplywka/czujnik kolektora 0.36 wiec sporo, vag wyrzucal blad przeplywki ale uszczelnienie dolotu zalatwilo sprawe ), do tego audi dostało nową maglownice, amory tył (nie wytrzymały zimy i się posikały ), do tego standardowo wahacze, nowe płyny, filtr paliwa. Czekam jeszcze tylko na dystanse 5mm przod i 10mm tył przelotowe i można zakładać letnie opony (może nawet coś się pokręci gwintem). No i co dalej, chciałbym wreszcie ogarnąć wszystko na tip top, żeby na spokojnie móc bawić się w podnoszenie mocy, bez obaw o jakiekolwiek usterki. stary magiel na dole no face style
Houdini Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Lubię takie zestawienia Blue, detailing i serce włożone w projekt gratuluję auta i czekam na dalsze prace tak trzymaj
mebleusz Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 Lubię takie zestawienia Blue, detailing i serce włożone w projekt gratuluję auta i czekam na dalsze prace tak trzymaj Dzieki kolego Vag wywalal blad przeplywki, nie wiedzialem czy sie smiac czy plakac No i naprawione Auto teraz jedzie plynnie w calym zakresie obrotow. Nastepnie padlo na gwint tyl, amor nawet nie odbijal Teraz zostalo tylko wrzucic docisk awx i nabicsprzeglo kewlarem, a potem juz hybryda pod maske Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Animal Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Ależ ona piękna Ale z tą przepływką to już przegięcie
Docki95 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Jak dojdą dystanse to pokaz jak siedzi! Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Witaj, Piękne auto jeszcze na tych kołach! Wygląda jak nówka Pozdrawiam!
mebleusz Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Opublikowano 15 Lutego 2016 Jak tam roleta Mateusz? Probowalem cos pokombinowac z patentami ale chyba musze jednak boczki znalezc niepolamane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafal9119 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 u mnie w przeływce też jeden kable jest obcięty i tak sie zastanawiałem ostatnio czy tak ma być.
mebleusz Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) u mnie w przeływce też jeden kable jest obcięty i tak sie zastanawiałem ostatnio czy tak ma być. wszystko ma byc podlaczone, roznice odczujesz od razu Zdjęcie telefonem na szybko, chyba muszę wrócić z aparatem Edytowane 16 Lutego 2016 przez mebleusz
radimm Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 u mnie w przeływce też jeden kable jest obcięty i tak sie zastanawiałem ostatnio czy tak ma być. wszystko ma byc podlaczone, roznice odczujesz od razu Zdjęcie telefonem na szybko, chyba muszę wrócić z aparatem Piekna jest
Houdini Opublikowano 16 Lutego 2016 Opublikowano 16 Lutego 2016 Jaram się nią strasznie!!! Jaki masz zawias? Coś ori czy gwint?
mebleusz Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 (edytowane) Jaram się nią strasznie!!! Jaki masz zawias? Coś ori czy gwint? Gwint Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przyszły dystanse ale musiałem wybrać: dystanse albo felgi bo to i to się nie mieściło Generalnie piasta w quattro ma kolnierz 12mm a nie 20mm i dystans przelotowy 10mm wszedł na tyle, ze zasłonił cały kołnierz. Chciałem opuścić auto i zobaczyć jak siedzi i czy zamawiać nastepne 5mm czy 15mm na tył ale przysłali mi śruby M12 zamiast M14. Mi to zawsze piach w oczy Generalnie coś tam się dzieje, czekam na intercooler, wtryski a w przyszłym miesiącu turbo i kolektor. Mam nadzieję objechać jakąś seryjną S4 Kupiłem ostatnio TK Pure Blood, efekt poniżej. Zastanawiam się jak mogłem wcześniej z tego nie korzystać, za***isty preparat! ps. żart na czasie idzie mechanik i mówi: - ej mebel coś ci wypadło - co? - zapłon hehe Edytowane 12 Marca 2016 przez mebleusz
karol24 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 U mnie w oście coś tam jeszcze wystawało przy 10mm bez kołnierza, ale bez szału zrób jakieś porządne fotki autka.
Arturoo Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Kupiłem ostatnio TK Pure Blood, efekt poniżej. Zastanawiam się jak mogłem wcześniej z tego nie korzystać, za***isty preparat! Rewelacyjny środek! Też dziś testowałem..aż dziw, że nawet delikatna szczotka wydaje się być zbędny gadżetem w tym momencie.
mebleusz Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 Walka z wypadajacym zaplonem dalej trwa. Missfire na 1 cylindrze... Wlozylem tam zapasowa cewke, ktora mialem w garazu ale nie za wiele pomoglo. Nastepnym krokiem byly dwie nowe lambdy, niby troche pomoglo ale nie do konca. Dzis wlatuja nowe swiece i jak to nie pomoze to 4 nowe cewki. Pare fotek z wczoraj ze spaceru z psem, troche sie zapuscilem za bardzo w las i pare razy byly szorowanko zderzakiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafaal14 Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Wypadanie zapłonu więc zacznij od cewek, u mnie w 2.0turbo w vectrze cewka była powodem,wymieniłem i spokój. Piękna ta audica;)
mebleusz Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Opublikowano 29 Marca 2016 Wypadanie zapłonu więc zacznij od cewek, u mnie w 2.0turbo w vectrze cewka była powodem,wymieniłem i spokój. Piękna ta audica;) Ta dzis sie za to zabralem, przelutowany na nowo kabel masowy, nowe swiece pfr6q, podpialem pod kompa, obczailem gdzie wypada zaplon, podmienione 2 cewki (akurat mialem 2 zpaasowe w garazu) i wszystko smiga elegancko Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi