Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Grupowe zamówienie Downpipe Audi A4 B6 1.8T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TIPy spawa się na aucie, juz raz na odległośc zamówiłem i nie polecam. Jak dasz porządny wielki TIP (najlepiej 3" przeplywke) to róznice poczujesz. W B6 tipy gumowe były twardsze i do k03 / k03s wystarcza, te z B5 maja tendencje do zasysania

Opublikowano

A to dzięki, w takim razie daruję sobie na razie TIPa, chyba ze kiedyś jakieś BigTurbo wpadnie pod maskę :D

Opublikowano

prawidłowo.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o TIP-a to może niech kolega Inkognito się wypowie, bo też jestem zainteresowany i widziałem, że już robił parę takich do B6 1.8T

Pewnie ma jakiś wzór i nie było by konieczności tworzenia wszystkiego "na aucie". :)

A druga sprawa, to ciekawe ile taka zabawka kosztuje, bo z tego co mówi Imhotet to nie miadomo, czy warto to wkładać pod np. 200km.

Opublikowano

Panowie jeśli możecie prosił bym o podanie średnic króćców na ori tipie, jestem za granicą i nie mam jak sprawdzic a mam dostęp do różnych rozmiarów rurek nierdzewnych,

Opublikowano

Dziękuję ale chodziło mi bardziej o te małe wyjścia :wink:

Opublikowano

2,75" (70mm) i 44mm

Koledzy szybkie pytanie. :) Przy wejściu do filtra jest średnica 70mm, tak jak napisał krzysiekml tak?

Chce zamówić sobie filtr ITG, ale mam zamiar rozebrać auto dopiero jak będę miał go w domu. I nie wiem z jakiej średnicy otworem filtr zamówić.

Mój silnik to 1.8T BFB

Opublikowano

tja 70

Opublikowano

tja 70

Oki dzięki za pomoc. :hi:

Opublikowano

Witam. Czy ktos jest chetny na 3 ture downpipe tylko tym razem może złozymy zamowienie u Inkognito bo z tego co widze to chłopaki sobie chwala jego robote , kwestia tylko ceny ktora trzeba dogadac . Jak ktos jest chetny to wpisywac sie zobaczymy ilu chetnych bedzie.

1.Kamil

Opublikowano

Przed zbieraniem chętnych warto byłoby ustalić cenę oraz to czy Kolega Incognito zechce zrealizować zbiorówkę i w jakim terminie... bo tak to trochę od tyłka strony podejście do tematu.

Opublikowano

Witam. Czy ktos jest chetny na 3 ture downpipe tylko tym razem może złozymy zamowienie u Inkognito bo z tego co widze to chłopaki sobie chwala jego robote , kwestia tylko ceny ktora trzeba dogadac . Jak ktos jest chetny to wpisywac sie zobaczymy ilu chetnych bedzie.

1.Kamil

są też nie zadowoleni klienci ;)

Opublikowano

Cena za downpipe to 340 zl z przesylka przy minimum 5 zamowieniach, jezeli okaze sie ze bedzie wiecej chetnych to moze jeszcze cos urwiemy z ceny. Takze jak ktos jest chetny to wpisywac sie.

Opublikowano

tez bylbym chetny

ja bym chcial jeszcze amulator w razie czego

Opublikowano

Czy do 2.0T też dałoby rade ?

Opublikowano

Ja też byłbym chętny na DP do 1.8t.

Opublikowano

Ja też był bym chętny 1.8t bex

Opublikowano

Jeszcze czekamy na 2 osoby i składam zamowienie. Czas oczekiwania to bedzie okolo 1-2 tygodni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...