Imhotet Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 TIPy spawa się na aucie, juz raz na odległośc zamówiłem i nie polecam. Jak dasz porządny wielki TIP (najlepiej 3" przeplywke) to róznice poczujesz. W B6 tipy gumowe były twardsze i do k03 / k03s wystarcza, te z B5 maja tendencje do zasysania
ShatyMK Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 A to dzięki, w takim razie daruję sobie na razie TIPa, chyba ze kiedyś jakieś BigTurbo wpadnie pod maskę
-Mistrzu- Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Jeżeli chodzi o TIP-a to może niech kolega Inkognito się wypowie, bo też jestem zainteresowany i widziałem, że już robił parę takich do B6 1.8T Pewnie ma jakiś wzór i nie było by konieczności tworzenia wszystkiego "na aucie". A druga sprawa, to ciekawe ile taka zabawka kosztuje, bo z tego co mówi Imhotet to nie miadomo, czy warto to wkładać pod np. 200km.
davidlive Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 Panowie jeśli możecie prosił bym o podanie średnic króćców na ori tipie, jestem za granicą i nie mam jak sprawdzic a mam dostęp do różnych rozmiarów rurek nierdzewnych,
davidlive Opublikowano 25 Lipca 2015 Opublikowano 25 Lipca 2015 Dziękuję ale chodziło mi bardziej o te małe wyjścia
-Mistrzu- Opublikowano 27 Lipca 2015 Opublikowano 27 Lipca 2015 2,75" (70mm) i 44mm Koledzy szybkie pytanie. Przy wejściu do filtra jest średnica 70mm, tak jak napisał krzysiekml tak? Chce zamówić sobie filtr ITG, ale mam zamiar rozebrać auto dopiero jak będę miał go w domu. I nie wiem z jakiej średnicy otworem filtr zamówić. Mój silnik to 1.8T BFB
kamilpl85 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Witam. Czy ktos jest chetny na 3 ture downpipe tylko tym razem może złozymy zamowienie u Inkognito bo z tego co widze to chłopaki sobie chwala jego robote , kwestia tylko ceny ktora trzeba dogadac . Jak ktos jest chetny to wpisywac sie zobaczymy ilu chetnych bedzie. 1.Kamil
azure Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Przed zbieraniem chętnych warto byłoby ustalić cenę oraz to czy Kolega Incognito zechce zrealizować zbiorówkę i w jakim terminie... bo tak to trochę od tyłka strony podejście do tematu.
Imhotet Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Witam. Czy ktos jest chetny na 3 ture downpipe tylko tym razem może złozymy zamowienie u Inkognito bo z tego co widze to chłopaki sobie chwala jego robote , kwestia tylko ceny ktora trzeba dogadac . Jak ktos jest chetny to wpisywac sie zobaczymy ilu chetnych bedzie. 1.Kamil są też nie zadowoleni klienci
kamilpl85 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Cena za downpipe to 340 zl z przesylka przy minimum 5 zamowieniach, jezeli okaze sie ze bedzie wiecej chetnych to moze jeszcze cos urwiemy z ceny. Takze jak ktos jest chetny to wpisywac sie.
Rafal1988Lodz Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 tez bylbym chetny ja bym chcial jeszcze amulator w razie czego
blackpedro Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Ja też byłbym chętny na DP do 1.8t.
kamilpl85 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jeszcze czekamy na 2 osoby i składam zamowienie. Czas oczekiwania to bedzie okolo 1-2 tygodni.
Rekomendowane odpowiedzi