qoperek Opublikowano 12 Października 2008 Autor Opublikowano 12 Października 2008 suzi to mielismy w klasie takiego ... frajera klasowego
Yelo Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 suzi to mielismy w klasie takiego ... frajera klasowego :polew:
DeeJay_Kill Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 ludzie...no jeszcze Kunegunda jej dajcie...ja nie moge :polew:Co prawda Laura jest świetnym imieniem dla człowieka, ale wg mnie kotka perska też może się tak wabić LAURA!!!
Nowak_zg Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 brianna tilla jenna sylvia brooke lola tyra a jesli bedziecie mieli przypadkiem samca to niech bedzie ten pędzel lub rocco
wit.s Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 witam mamy maly problemik w domu bo niewiemy jak nazwac kotke perska o kolorze biszkoptowym moja kobieta wymyslila zeby sie nazywala Shilla ale mi jakos to nie lezy a sam nie wiem jak ja nazwac C*pa - Polacy nie gęsi i swój język mają
Dev Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 nie lubie kotow, falszywa gada... pasozyt taki jak toxoplasma gondii czy jakos tak rozmnaza sie w jelitach tych siersciuchow i po zjedzeniu czegos co on polizal, osikal itd. dostaje sie do organizmu czlowieka, i o ile na laski ten pierwotniak moze dzialac pobudzajaco o tyle na facetow wrecz odwrotnie... za to daj tej kocicy.... moze niech sie zwie... slina, kpina pier.......nie o Szopenie od dziecka w moim domu jest jakiś kot i wszyscy sa zdrowi ja rydze (nie mylić z tą kur....ą Rydzykiem) tokoplazma to faktycznie powazna choroba ale zawsze mozna zrobic kotu badania, nie? ja mam w domu dwa kocury jeden czarno biały wabi sie Fred a drugi rudy nygus, Stalin i co dziwne żyja w zgodzie, jeszcze nigdy sie nie gryzły
Hugo Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Przypomniałem sobie coś dobrego.Jakieś 10 lat temu wpadamy do kumpla na chatę po szkole , a tam mamuśka stoi w pokoju przy drzwiach balkonowych i krzyczy : "Dziwka , dziwkaaaaa" Myślę sobie , chyba sąsiadkę woła Kumpel zero reakcji , jakby nigdy nic A tu po chwili do domu pakuje się czarna kotka Normalnie wymiękłem :laghing2: Grunt to być wyluzowanym
Gość osetti Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 tokoplazma to faktycznie powazna choroba ale zawsze mozna zrobic kotu badania, nie? nie kotu a sobie, ja z Mężem jesteśmy właśnie w trakcie starań o potomstwo i mamy w domu kota, wcześniej robiłam badania na toxoplazmozę (powinno się je powtórzyć), bo faktycznie dla płodu może być bardzo niebezpieczna! a imienia dla kota nie propnuję, bo sama miałam problem żeby coś wymyślić. Moja to Estrella (z hiszp. gwiazda, albo nazwa browaru w Hiszpanii )
szakal350 Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Kopiejka , albo "amica" z włoskiego przyjaciółka.
Reggi Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Lewatywa ..Dziunia Princessa emeralda
domelq Opublikowano 13 Października 2008 Opublikowano 13 Października 2008 Moja kotka czarno - biała nazywa się Mieczysława a kot czarno - biały nazywa się Zbigniew Czesław. Nie wiem czy to ładnie czy nie, ale reagują na te imiona
qoperek Opublikowano 13 Października 2008 Autor Opublikowano 13 Października 2008 bedzie chyba tequila bo ja chcialem vodka albo flaszka a moja marudzi
Rekomendowane odpowiedzi