angela Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 HAha a ja mam najblizej i sobie wymiene przed spotem alusy hahaha Osz Ty!!!! :bicz3: Tylko sprobuj......
angela Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 To w takim razie ja moje alu, wrzucam do bagaznika.......i 10km przed Tarnowem zmienie....
ykk Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 W DT (20 km od Tarnowa) jest zaklad gdzie zmieniaja szybko koleczka..
angela Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 W DT (20 km od Tarnowa) jest zaklad gdzie zmieniaja szybko koleczka.. ykk dzieki za info......
FABSON Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 a co jak ktos nie ma stalówek? tak jak ja :> w takim wypadku mysle zeobejdzie sie bez konsekwencji pozdrawiam i oby do spota 24.11
TTom3k Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 To w takim razie ja moje alu, wrzucam do bagaznika.......i 10km przed Tarnowem zmienie.... Haha dobre;] Nie no ja jeszcze mam letnie ale do 24 niebardzo wyrobie ;/ Musze kupic opony zimowe ale mam maly problem bo mam prawie nowe opony uniwersalne continental 205/65/15 rozmiar i sie zastanawiam czy kupic 2 zimowki 205 czy 195 bo 4 to troche duzy wydatek
slaweq Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Radze zmienić oponki na zimówki, czytalem na wp ze zasypalo Niemcy i Austrie i leci do nas:) A tak na marginesie, jakie to oponki uniwersalne?
TTom3k Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Radze zmienić oponki na zimówki, czytalem na wp ze zasypalo Niemcy i Austrie i leci do nas:) A tak na marginesie, jakie to oponki uniwersalne? Tzn. o co ci dokladnie chodzi ? o model ? nie pamietam ..
slaweq Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Radze zmienić oponki na zimówki, czytalem na wp ze zasypalo Niemcy i Austrie i leci do nas:) A tak na marginesie, jakie to oponki uniwersalne? Tzn. o co ci dokladnie chodzi ? o model ? nie pamietam .. nie, nie o model, tylko o to czy w ogole sa opony tzw. uniwersalne? bo letnie i zimowe robione sa zupelnie inaczej i z innej gumy, dlatego zastanawiam sie czy mozna osiągnąć az taki kompromis zeby byly letnio-zimowe. Dla przykładu, letnie z wysokim indeksem predkości słabiej trzymają przyczepność juz od +10 w dół, a znowu zimówki szybciej sie zuzywaja w tem np. +15 stopni.
TTom3k Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Radze zmienić oponki na zimówki, czytalem na wp ze zasypalo Niemcy i Austrie i leci do nas:) A tak na marginesie, jakie to oponki uniwersalne? Tzn. o co ci dokladnie chodzi ? o model ? nie pamietam .. nie, nie o model, tylko o to czy w ogole sa opony tzw. uniwersalne? bo letnie i zimowe robione sa zupelnie inaczej i z innej gumy, dlatego zastanawiam sie czy mozna osiągnąć az taki kompromis zeby byly letnio-zimowe. Dla przykładu, letnie z wysokim indeksem predkości nie trzymają drogi juz od +10 w dół, a znowu zimówki szybciej sie zuzywaja w tem np. +15 stopni. No wiem do d*py sie na nich w zimie jezdzi dlatego musze zmienc ;/ a opony mozna komus sprzedac na lato albo ja spalic
slaweq Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Radze zmienić oponki na zimówki, czytalem na wp ze zasypalo Niemcy i Austrie i leci do nas:) A tak na marginesie, jakie to oponki uniwersalne? Tzn. o co ci dokladnie chodzi ? o model ? nie pamietam .. nie, nie o model, tylko o to czy w ogole sa opony tzw. uniwersalne? bo letnie i zimowe robione sa zupelnie inaczej i z innej gumy, dlatego zastanawiam sie czy mozna osiągnąć az taki kompromis zeby byly letnio-zimowe. Dla przykładu, letnie z wysokim indeksem predkości nie trzymają drogi juz od +10 w dół, a znowu zimówki szybciej sie zuzywaja w tem np. +15 stopni. No wiem do d*py sie na nich w zimie jezdzi dlatego musze zmienc ;/ a opony mozna komus sprzedac na lato albo ja spalic ee no spalić szkoda, zawsze lepiej sprzedac i pare groszy zostanie w kieszeni, chocby na paliwko ;-) Korzystales może z tego Hoteliku co Ci poleciłem czy moze znalazles cos innego ?
L3Vy Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 chodziło mu pewno o opony WIELOSEZONOWE (jeździsz czy sypie śnieg czy świeci slonce ) A co do zimy to Ona już nadchodzi wczoraj obruciłem Tarnów i z powrotem (około 45km bo jeszcze sie po mieście pokręciłem) i auta nie poznałem przodu wogóle nie było widać, biała ściana... Za to dziś rano jak to wszystko puściło w garażu to sie chwyciłem za głowę bo cały zderzak i maska w piachu i błocie... Nie wiecie czy czasami drogowcy już wyjechali z całym asortymentem wczorajszej nocy... hehe A i takie pytanie poza tematem... nie wiecie kto ma do sprzedania takie ALU ?? Mogą być bez opon... A jak by były z oponami to tylko letnimi... R15 niema innej opcji :| I po prosze o opinie które z tych 3 najlepiej by sie prezentowało na Bordowej po lifcie... 96r
slaweq Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Tą felge na środkowym zdjęciu to ja teraz mam, na wiosne planuje zmienic na większe także byly by do sprzedania z oponami Michelin, ale to 16' a Ty chcesz 15' z tego co napisales...
L3Vy Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Hmm.. w sumie takie R16 nie były by złe... a tak z ciekawości jak szerokie gumy tam masz ?? Bo wizualnie mi sie podobają...
slaweq Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Hmm.. w sumie takie R16 nie były by złe... a tak z ciekawości jak szerokie gumy tam masz ?? Bo wizualnie mi sie podobają... Przy tych felgach mam 205/55/ czyli chyba standard jak na 16'.
L3Vy Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Hmm.. w sumie takie R16 nie były by złe... a tak z ciekawości jak szerokie gumy tam masz ?? Bo wizualnie mi sie podobają... Przy tych felgach mam 205/55/ czyli chyba standard jak na 16'. Oooo.. no to było by elegancko... bo jakieś ekstremalnie szerokie 235 nie wchodzą w gre hehe Pogadamy na spociku jeszcze hehe
slaweq Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 Hmm.. w sumie takie R16 nie były by złe... a tak z ciekawości jak szerokie gumy tam masz ?? Bo wizualnie mi sie podobają... Przy tych felgach mam 205/55/ czyli chyba standard jak na 16'. Oooo.. no to było by elegancko... bo jakieś ekstremalnie szerokie 235 nie wchodzą w gre hehe Pogadamy na spociku jeszcze hehe nie no 235 to za szerokie jak na 16', bardziej taka szerokosc to do 17' a na spociku to ja bede na stalowych 15, jak większośc chyba :>
L3Vy Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 hehe looźno... to przynajmniej nie będę sam z Angelą hehe
TTom3k Opublikowano 12 Listopada 2007 Opublikowano 12 Listopada 2007 slaweq bylem w tym hotelu ale akurat byly tylko pokoje za 114zl . Wiec odpuscilem i pojechalem do domu hehe . Ale w ten weekend juz zostaje napewno ii najprawdopodobniej w hotelu " u Kroczka " - 80 albo 90zl ale za to bardzo przyjemnie czysto elegancko. A w tym na rogu tak jak mowles jesopcja za 74zl ze sniadaniem ale wydaje mi sie tam jakos tak ....niezbyt ;/
Rekomendowane odpowiedzi