Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ykk :audi: Zielony metalik :polew: a ty myślałeś ze kto :polew:

Ze nie wiem kto, ale co.. :kox:

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

TTom3k nie śmigałeś dzis przypadkiem o 17 w Krzyżu koło kosciła ??? (ul. krzysla) bo właśnie jakaś :a4fan: w srebrnym Avancie śmigała koło mnie.. a ze juz ciemnawo było niedojrzałem...

Opublikowano

Trzeba bylo sie zdzwonic.. :D

Opublikowano

TTom3k zatem.. Ciekawa masz prace.. :thumbup:

Opublikowano

hehe..:D ja przejeżdzalem przypadkowo.. bo sie troche spiszyłem a tam spod Jaracza do Shella byl lekki korek... wiec przeleciałem prawy pasem i tam wskoczyłem..:D

a jak wyjechałme na Krzyska to po sekundzie widziałem mknace Srebrne :audi: wiec pomyślalem kto by nie inny jak tylko TTom3k :D hehe

Opublikowano

widziałem mknace Srebrne

No, a Ty Tom3k cały czas marudzisz, ze Ci Paździoch nie jedzie :D

Opublikowano

widziałem mknace Srebrne

Hehehe ;) Ostatnio leje mu dobre paliwo to idzie a i pali cos lepiej ;) Dzis bede wiedzial ile mi spalil lpg przy 90% miasto 10% trasa ;) puki co wychodzi 13l :D:D:D

Opublikowano

widziałem mknace Srebrne

Hehehe ;) Ostatnio leje mu dobre paliwo to idzie a i pali cos lepiej ;) Dzis bede wiedzial ile mi spalil lpg przy 90% miasto 10% trasa ;) puki co wychodzi 13l :D:D:D

No i to jest piekny wynik.. :th:

Opublikowano

I tak zostanie 13l LPG 90% miasto podczas zajebiaszczych korkow i 10% trasa jestem zadowolony :) Teraz wymienilem olej wszystkie filtry zatankuje do pelna dzis i zobacze czy jakas zmiana bedzie;]

Opublikowano

a gaźik idzie w góre, zreszta jak ja mialem 80 B4 to za 100 zł rowne 500 km było ! trasa, teraz za 100 zł zrobie moze 300 trasa to i tak nie ma tragedii :)

ja to was nie widze na miescie a tez jezdze, tylko z e wnocy sie gonie troche z turystami (ochotnikami) mowie 11 - 1 w nocy. przynajmniej pusto w miescie szkoda tylko ze w 20 minut objedzie wszytsko w metropoli Tarnów.

ttom moze zapodasz mobila sie spikamy jak tez jeżdzisz i niemasz co robic w nocy

Opublikowano

Jeśli chodzi o spalanie to moja 9l\100km i 100% miasto !!! duzo zalezy od techniki jazdy :wink4:

A trasa (wygrzebałem karteczke bo miałem zapisane) do Kielc tam i spowrotem zrobiłem 326,3 km przy wyjezdzie zalałem do pełna !! i jak zjechałem to znowu zalałem i weszło 24,5 l !!! czyli na 326,3 km spaliła 24,5 l benzyny 95 okt. auto zapakowane full no kladlem jej troszku w pedał :naughty: wynik to 7,5 l\100km sądze ze jak bym jechał sam i nieprzekraczał 90 km\h to spaliła by jeszcze mniej :cool::foch:

Opublikowano

moja pali:

50%miasto 50% trasa to 7l / 100km

90%miasto 10% trasa to 9l w całości nie łyknie....

tankuje różnie 95 / 98

Opublikowano

Jesli chodzi o gaz to, to jest tak polowa ceny benzyny 95 (+ -) :)

Podsumowujac:

Nie ma jak diesel.. :polew:

Opublikowano

To malutko wam pala te 1.8. Mi i tak duzo nie wiem czemu moze cos z sonda moze z czyms innym...nie mam juz sil grzebac przy tym wiec zostawiam tak jak jest. Czaki wieczorami to zalerzy kiedy jak nic nie :drunk: to spoko tylko ze ja nie mam z kim sie scigac wszyscy dla mnnie zaslabi :polew: a tak serio to poscigaj sie z tym moim kumplem i ta jego celica...bo ja z nim nie mam szans ;<[br]Dopisany: 09 Styczeń 2008, 18:10 _________________________________________________Hornet ...czy to twoj brat - babciaB3 ? :)