Majkel Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 Ty chyba jesteś od gaszenia o ile pamiętam... A to nie Stasiu zasłynął akcją z gaśnicą? Kędzior to co najwyżej może Ci pomóc kaca ugasić.....zimnym browarkiem
Kędzior Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Ty chyba jesteś od gaszenia o ile pamiętam... A to nie Stasiu zasłynął akcją z gaśnicą? Kędzior to co najwyżej może Ci pomóc kaca ugasić.....zimnym browarkiem to byla nasza wspolna akcja, do tej pory niewiadomo kto ta gasnice odpalil PS. zeby cos ugasic najpierw trzeba podpalic hehehe syndrom niespelnionego strazaka hahaha Edytowane 21 Maja 2015 przez Kędzior
Sensei Opublikowano 22 Maja 2015 Opublikowano 22 Maja 2015 czyli to już ostatni zlot w Zatorze i idziemy po bandzie
Miszka82 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 w sobotę... w Zatorze... o tej porze... jedyna rzecz, która daje znaki życia to................ rozpalone ognisko
stanley Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Fajnie jakby pogoda też dopisała ... no, w sobote popoludniu musi padać
Mario22 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 No ale tylko sobota popołudniu a reszta słońce
Pucek Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 No ale tylko sobota popołudniu a reszta słońce Aaa tam, nie ważne jak jest, ważne że zator jest
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 czemu musi pada ?? boisko ?? ja i ta odpadam z kopaniny z rozwalonym barkiem.... btw butle mam ogarniete dla chetnych
Bulczas Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Fajnie jakby pogoda też dopisała ... no, w sobote popoludniu musi padać Popieram trzeba odprawić jakieś modły bo bez deszczu nie ma tradycji
SebaMC Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 czemu musi pada ?? boisko ?? ja i ta odpadam z kopaniny z rozwalonym barkiem.... btw butle mam ogarniete dla chetnych Miszka, kolega do Ciebie... Do mnie z resztą też...
Mario22 Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 Ja tradycyjnie nie gram tylko pilnuje kobit i ssącze browara... Posiedze z Arturem...
Arturoo Opublikowano 23 Maja 2015 Opublikowano 23 Maja 2015 czemu musi pada ?? boisko ?? ja i ta odpadam z kopaniny z rozwalonym barkiem.... btw butle mam ogarniete dla chetnych Miszka, kolega do Ciebie... Do mnie z resztą też... chcecie po 1 czy sie pogodzicie ??
Majkel Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 czemu musi pada ?? boisko ?? ja i ta odpadam z kopaniny z rozwalonym barkiem.... btw butle mam ogarniete dla chetnych Rezerwuje 3 wdechy jak cos
miron78 Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Opublikowano 24 Maja 2015 Zator ma to do siebie że pogoda nie ma wpływu na udaną imprezę A co do tradycji to jak nie będzie padało to mamy już kilku nie grających którzy bedą walić wodą z hydronetek Ps. Z tym deszcze i tradycją faktycznie coś jest i ktoś tam na górze faktycznie tego pilnuje Pamiętacie ubiegły rok - cały czas pogoda a na czas meczu przyszła jedna chmura - popadało żeby zmoczyć trawę i sobie poszła Proponuje żeby ktoś nagrywał mecz a później się wytnie te najciekawsze momenty - a tych nigdy nie brakuje
stanley Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Proponuje żeby ktoś nagrywał mecz a później się wytnie te najciekawsze momenty - a tych nigdy nie brakuje będzie Full HD
Mario22 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Proponuje żeby ktoś nagrywał mecz a później się wytnie te najciekawsze momenty - a tych nigdy nie brakuje będzie Full HD Jak film bedzie tak samo dobry jak ten od Baśki to nawet fullhd nie musi być.
MAJKI Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 (edytowane) Wspominając poprzedni rok to pewnie bedziemy z ośkiem bohaterami 2 planu (czyli bedziemy leżeć wypici przy ławce ) Edytowane 24 Maja 2015 przez MAJKI
Rekomendowane odpowiedzi