Dominik Tarasewicz Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Faktycznie działa, teraz basik cudo <3
szkodnik1 Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 W B7 po szybkim rezaniu wtyczki działa tak jak należy 15-20 % lepiej!
koziol992 Opublikowano 31 Października 2015 Opublikowano 31 Października 2015 Sprawidziłem jak się ma to w b5... Rozebralem boczki bagażnika aby dostać się do suba następnie go rozeblalem aby odwrocić polazyzację i niestety nie zaskoczył mnie ten efekt(wręcz go nie zauważyłem) i wróciłem do originalnego podpięcia... Także dla użytkowników b5 nie polecam. Rozbieranie tylu plastików nie warte niczego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gregorski3 Opublikowano 1 Listopada 2015 Opublikowano 1 Listopada 2015 Ogólnie to ori wzmacniacz jest za słaby. Ja na próbę podłączyłem ori suba pod inny wzmacniacz. Ustawienie na 1/3 mocy i zrobiłem test. Powiem tak nawet nie przypuszczałem jak ten mały głosniczek może fajnie grac.Miałem tak około tygodnia i z głośnikiem nic się nie dział. Potem już wpadł głośnik 30cm w koło zapasowe i tak juz zostało.
Karolwnik Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zmiana oplacalna bas zaczal dochodzic wrescie do kierowcy wczesniej bas byl +4 i troche.brakowalo teraz jest +2 i jest za***iście
Sedrak Dan Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Ja dziś to obczaję, bo bass teraz to jakaś kpina. Dam znać wieczorem. Po próbie igłą potem nożem do tapet, a na koniec brzeszczotem ! udało mi się na początku nie słyszałem różnicy, ale jak się podejdzie do suba z tyłu i przy włączonym zmieni strony to słychać od razu efekt. Na plus oczywiście. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Sedrak Dan
majstersztikt Opublikowano 2 Lutego 2016 Opublikowano 2 Lutego 2016 Wczoraj wpadłem na ten wątek, dzisiaj wykonałem zabieg u siebie i powiem, że rewelacja, jeden z lepszych o ile nie najlepszy darmowy mod
RafalMincek Opublikowano 10 Lutego 2016 Opublikowano 10 Lutego 2016 u mnie też działa o wiele lepiej :-)
dave_84 Opublikowano 13 Lutego 2016 Opublikowano 13 Lutego 2016 Rewelacja miękki głęboki bas...To Działaaaa!!! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Czesław112 Opublikowano 5 Marca 2016 Opublikowano 5 Marca 2016 Ooooooo......Ciekawe jakoś przypadkiem tu trafiłem.Sprawdze póżniej ocenie. No rewelka teraz słychać ten sub..Tylko jakos jak siadłem z tyłu to słobo słychać suba jakby ten głęboki bass przeniósł się na przód.A nawet jak rozebrałem i podmieniałem kabelki to różnice słychać wyrażną jakby głosniej grał sub.Polecam Daje radeeeee...!!!!!No i dzięki
ray18 Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Dziś zrobiłem ten mod i potwierdzam działa :-)
Gość adi_sc Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Jutro zrobię próbę w B7. Ewentualnie jak macie rozeznanie w tym temacie czy mogę kupić suba bose i zamienić ? czy coś nie będzie pasowało ? ewentualnie myślałem jeszcze wymienić sam głośnik ale pytanie jaki byłby najlepszy ? Jeśli chodzi o suba z Q5 to czy faktycznie zajmuję całe miejsce koła zapasowego ? nie ma miejsca na lewarek itd ? Pozdrawiam
kaju Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 w B7 działa. dodatkowo tuba z q5 też daje rade. samego suba z bose nie zmienisz - nie jest p&p, ale to jest w innych tematach. na tube z q5 minimum 17, a najlepiej 18 cali, wtedy nie tracisz drugiej podłogi jak przy 17 calach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość adi_sc Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 w B7 działa. dodatkowo tuba z q5 też daje rade. samego suba z bose nie zmienisz - nie jest p&p, ale to jest w innych tematach. na tube z q5 minimum 17, a najlepiej 18 cali, wtedy nie tracisz drugiej podłogi jak przy 17 calach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To muszę zerknąć czy mam 17 czy 18 pisze to gdzieś czy zmierzyć. Ewentualnie przy montażu suba z q5 to odłączam standardowego i przedłużam kabel i podłączam tylko suba z q5
nitroo Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 To muszę zerknąć czy mam 17 czy 18 pisze to gdzieś czy zmierzyć. Podpowiem - może na oponie będzie napisane hmmm?
kaju Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 nic nie odłączasz......... grają oba jednocześnie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość adi_sc Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie mam kola w bagaju wiec.... nie sprawdze. Odnoscie tuby z q5 gdzie mam ja podlaczyc skoro mam standardowy sub podpiey kostka do wzmaka a tuba z q5 ma tez wyczke do podlaczeniaz Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez adi_sc
Lukasz eS. Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Kurde 3min roboty a taki fajny efekt
kaju Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Nie mam kola w bagaju wiec.... nie sprawdze. Odnoscie tuby z q5 gdzie mam ja podlaczyc skoro mam standardowy sub podpiey kostka do wzmaka a tuba z q5 ma tez wyczke do podlaczeniazpin1 tuby z q5 mostkujesz z pinem1 ori suba. analogicznie pin2.
Rekomendowane odpowiedzi