mariusz-jagi Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Odkąd przeczytałem temat. Ja swoje oglądam częściej, ale mam z indeksem prędkości 300 km/h, więc liczę, że są mocniejsze.
Michallus Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Wysłałem dwie i cały czas czekam, zero odzewu. Wspominali o 30 dniach.
piotrsob1 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Przecież ta opona się o coś przetarła, widać to jak na dłoni Coś nie tak z doborem ET felg, albo w ogóle rozmiaru Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez piotrsob1
Robero321 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 a niby o co miała się przetrzeć jak jest węższa niż powinna ?? i jakoś wielu osobom się przeciera w ten sam sposób Wygląda jak by osnowa pękała i guma tak pracuje w tym miejscu intensywnie że się rozsypuje Dziadowska seria opon zrób sobie zbliżenie jak wygląda guma jest sparciała jak by miała z 10 lat albo więcej anie dwa trzy lata
Ans Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 też sądzę że to wadliwa partia po prostu
Michallus Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Właśnie dostałem informację że będzie korekta, wygląda że na dwie opony. Tak więc Vredestein wyszedł z twarzą, mimo że strasznie długo to trwało.... Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez Michallus
marcuso86 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Ja nic nie wskurałem niestety. Nie umiem znaleźć faktury zakupu. A nie pamietam gdzie kupiłem te opony. Pisałem juz do wszystkich opony.com oponytanio.pl oponeo.pl lecz od kazdego dostaje odpowiedz ze u nich nie kupowałem vredesteinów. Znacie jeszcze jakies inne popularne sklepy z oponami?
azure Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Placiles przelewem? Szukaj w historii rachunku.
marcuso86 Opublikowano 3 Września 2015 Autor Opublikowano 3 Września 2015 Heh nie wien jak placilem pewnie przelewem. Bylo to w 2012 roku...
Kamyk Opublikowano 4 Września 2015 Opublikowano 4 Września 2015 Właśnie dostałem informację że będzie korekta, wygląda że na dwie opony. Tak więc Vredestein wyszedł z twarzą, mimo że strasznie długo to trwało.... no to dobrze - postarali się, pomimo wszystko
patryk4544 Opublikowano 30 Września 2015 Opublikowano 30 Września 2015 Rozmawiałem z moim kuzynem bo miał Verdesteiny 18 Cali na swojej A4 B6. Jemu również opona wystrzeliła na autostradzie.
marcuso86 Opublikowano 28 Października 2015 Autor Opublikowano 28 Października 2015 U mnie z reklamacji nic nie wyszło. Napisali że pekniecia są spowodowane zbyt małym ciśnieniem. Wg ich zaleceń do a4 b6 przy rozmiarze 225/45/17 zalecane cisnienie to 2,9 bar.
tomasz102 Opublikowano 29 Października 2015 Opublikowano 29 Października 2015 2,9 bar ? Na takim dużym ciśnieniu źle by się jeździło tym samochodem. Poproś o źródło ich informacji.
marc1n Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 No to dołączyłem dzisiaj do grona osób niezadowolonych z Vredka. Po przeczytaniu tematu trochę się załamałem, zmieniać teraz wszystkie roczne opony?! Dodam, zawieszenie trzy miesięczne TRW, zbieżność oczywiście ustawiona, auto świeżo po przeglądzie. Wczoraj wróciłem z trasy i zauważyłem, że opony są trochę głośniejsze i zaczęło ciągnąć w prawo a dzisiaj strzeliła. Jutro chciałem jechać na zbieżność wszystko sprawdzić jeszcze raz, ale nie dojechałem. Wasze Sessanty też są dosyć głośne na deszczu?? to są jakieś jaja dosłownie ..... za wąska opona do felgi :/ tak rozsypał mi się Goodyear efficientgrip run flat 225/45 R18 po 2 latach, jeździłem na ciśnieniu 2,4 tez za niskie.
kupczak90 Opublikowano 25 Października 2016 Opublikowano 25 Października 2016 Taka sytuacja na autostradzie.... Rok temu też mi jedna wystrzeliła, ale nie rozpadła się jak tym razem.
marcuso86 Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Opublikowano 2 Listopada 2016 O Kufa. Nie stało się nic pasażerom? Masakrycznie to wygląda. Nigdy już nie kupie opon tej firmy
dzik Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 masakra. Łukaszu dobrze że jesteś cały a doświadczenia pewnie nieciekawe.
mariusz-jagi Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 I niby Goodyear :-( Napisane z Note EDGE
harley22 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Ku... Zminialem na zimowki dzis i zobaczyłem pękniecie na środkowej części opony.. Wieczorem wstawie foto. Dunlop Sport max RT.. 8 tysi przejechane.. Ciekawi mnie czy uznaja reklamacje..
kupczak90 Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Walnęło na autostradzie przy 130-140 km/h w sumie jechałem tylko ja, narzeczona i po bagażu na głowę więc obciążenie żadne, prędkość też daleka od limitu. Na szczęście, było dosyć pusto i szybko udało mi się zjechać na pas awaryjny. Skończyło się na poszarpanej oponie i nerwach.... ADAC zawiozło nas pod sam dom (300 km) dobrze mieć rozszerzone ubezpieczenie.
Rekomendowane odpowiedzi