Dev Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 dajcie juz spokój, Q5 i X3 to nie terenówki :no: :no: nigdy nie bedzie w nich napędów jak w rasowych autach terenowych suche testy tez sa psu w d..... bo całkowicie nie oddaja tego jak auto rzeczywiscie zachowuje sie w terenie zeszłej zimy sam próbowałem róznych mozliwosci, jedna to taka gdzie auto stoi pod górke jakieś 15-20 stopni tylne koła na lodzie, puszczam sprzegło i auto bez zadnego poslizgu rusza a ruszanie z rolek na stacji obsługi jest nie lada problemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 wybór oczywisty 2.0d zawsze lepsze niż kiblowate 2.0 tdi obalili przynajmniej bzdury z innego filmiku nt ułomności quattro w Q5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 dajcie juz spokój, Q5 i X3 to nie terenówki :no: :no: nigdy nie bedzie w nich napędów jak w rasowych autach terenowych suche testy tez sa psu w d..... bo całkowicie nie oddaja tego jak auto rzeczywiscie zachowuje sie w terenie zeszłej zimy sam próbowałem róznych mozliwosci, jedna to taka gdzie auto stoi pod górke jakieś 15-20 stopni tylne koła na lodzie, puszczam sprzegło i auto bez zadnego poslizgu rusza a ruszanie z rolek na stacji obsługi jest nie lada problemem fakt , wyskoczyć z rolek jest trudniej niż ruszyć zawieszonym w śniegu autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 wybór oczywisty 2.0d zawsze lepsze niż kiblowate 2.0 tdi obalili przynajmniej bzdury z innego filmiku nt ułomności quattro w Q5 Po to tu wkleiłem ten filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beneq Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 A tu macie panowie zachowanie napędu w X5 przy zjeździe w... dół: I najlepszy naped... in the world: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 a ruszanie z rolek na stacji obsługi jest nie lada problemem trzeba umieć ruszać. pedał w podłoge i zawsze wyjedziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 pierwszy śnieg już na mną - duży parking lekki poslizg- piękny przedsmak zimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 a tutaj autko którym jedziłem wiele lat temu, i przyznam sie że do głowy mi nie przyszło tak jezdzic [br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 14:24_________________________________________________ :polew: :polew: :polew: :polew: tutaj też coś z napedem na 4 koła: :shocked: :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 to ostatnei to jak czyszczenie pieca grzewczego w domku tylko w wersji XXL a ja sie pytam, gdzie ten śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wczoraj po 4 godzinach padania w Lublinie było tak jak na foto poniżej A najlepsze jest to , że padało całą noc i znowu zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dobrze, dobrze już myślałem ,że zimówki się nie przydadzą w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecy Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wczoraj 2 x odkopywałem się :> Dzisiaj tez jade na łopacie aż miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Hugo cieszysz się jakbyś quattro miał... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wczoraj po 4 godzinach padania w Lublinie było tak jak na foto poniżej A najlepsze jest to , że padało całą noc i znowu zaczyna już chyba niezłą fazę miałeś,że wziąłeś rower do podpierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 ... i psa aby trafić do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 15 Styczeń 2012, 15:28_________________________________________________ktoś do domu musiał prowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek_kamil Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Mazury - od rana odwilż ale jeszcze trochę zostało : Wyciagałem dziś RAV4 spod bloku, 2xBMW i peugeota Partnera - ja pieprze muszę sobie cennik zrobić i na szybę przykleić Ciekawostka - wjeżdżam B5 bez uślizgów i problemów tam gdzie ML55 ojca się wiesza i robi masakre z podłożem, czyli Torsen lepszejszy chyba niż Gwiazdowskie 4x4... Może to kwestia dość niskiej masy i środka cięzkości ale mimo moich usilnych prób nie udało mi się zakopać dziś nigdzie, czy to las czy osiedle mimo miejscami 50-60cm śniegu a pod nim lisci, gałęzi itp syfu w lesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Mazury - od rana odwilż ale jeszcze trochę zostało : Wyciagałem dziś RAV4 spod bloku, 2xBMW i peugeota Partnera - ja pieprze muszę sobie cennik zrobić i na szybę przykleić Ciekawostka - wjeżdżam B5 bez uślizgów i problemów tam gdzie ML55 ojca się wiesza i robi masakre z podłożem, czyli Torsen lepszejszy chyba niż Gwiazdowskie 4x4... Może to kwestia dość niskiej masy i środka cięzkości ale mimo moich usilnych prób nie udało mi się zakopać dziś nigdzie, czy to las czy osiedle mimo miejscami 50-60cm śniegu a pod nim lisci, gałęzi itp syfu w lesie... Ty masz quattro :?: bo w profilu masz zaznaczoną ośkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Mazury - od rana odwilż ale jeszcze trochę zostało : Wyciagałem dziś RAV4 spod bloku, 2xBMW i peugeota Partnera - ja pieprze muszę sobie cennik zrobić i na szybę przykleić Ciekawostka - wjeżdżam B5 bez uślizgów i problemów tam gdzie ML55 ojca się wiesza i robi masakre z podłożem, czyli Torsen lepszejszy chyba niż Gwiazdowskie 4x4... Może to kwestia dość niskiej masy i środka cięzkości ale mimo moich usilnych prób nie udało mi się zakopać dziś nigdzie, czy to las czy osiedle mimo miejscami 50-60cm śniegu a pod nim lisci, gałęzi itp syfu w lesie... Ty masz quattro :?: bo w profilu masz zaznaczoną ośkę tak jeździ ośka a tak serio to same się profile pozmieniały z Q na FWD i teraz quattro jest małymi literkami napisane :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek_kamil Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jeszcze nie zmieniłem od czasu jak Corsą jeździłem i audi szukałem . Poza tym komuś się nudziło i mam 2 rysy "do białego" na błotnikach od klucza... Jakieś sposoby oprócz lakiernika (chodzi wiadomo o co - kasa ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi