tomekhxc Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Niezle, nowe serducho, w końcu nie bedzie kopcił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 o w mordę .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 4 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Heh przy docelowej mocy która chce uzyskać myślę że coś dymu też będzie Widzę że zainteresowanie tematem jest to wrzucam coś , sprzęgło z lekkim 8 kg kołem które wykonałem siada i pasuje na wał V6 stki ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pksmlody Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 Ludzie... ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianq Opublikowano 4 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2020 O rzesz w mordeczkę, co tutaj się wyprawia Daniel będzie tłusto! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Jebaniutki, a mnie namawiał na ten silnik , tak czułem że kombinuje , jak będziesz znał koszty to daj znać to może się ustawię w kolejkę Jest grubo a będzie jeszcze bardziej .Trzymam kciuki . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 9 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 4 godziny temu, karol1981 napisał: Jebaniutki, a mnie namawiał na ten silnik , tak czułem że kombinuje , jak będziesz znał koszty to daj znać to może się ustawię w kolejkę Jest grubo a będzie jeszcze bardziej .Trzymam kciuki . Karol, trzeba było montować Napisze do Ciebie, bo mam pytanko ws.turbinki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 9 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 No to Panowie i Panie oficjalne pożegnanie 2 kartonów mleka już zrobiłem dzisiaj ? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 DanielMod, Zerknij na Darkside Developments z UK. Gruuuube projekty z 3.0 TDI robią. Jakie suszary lądują pod ten motor z "Macant'a"? Z jaką skrzynią to sprzęgasz ? Powodzenia w realizacji projektu! Update'uj nas na forum ?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, black4 napisał: DanielMod, Zerknij na Darkside Developments z UK. Gruuuube projekty z 3.0 TDI robią. Jakie suszary lądują pod ten motor z "Macant'a"? Z jaką skrzynią to sprzęgasz ? Powodzenia w realizacji projektu! Update'uj nas na forum ?? Pozdrawiam Projekty "Darkow" śledzę ? skrzynia oczywiście zostaję tą która mam z 3.0 TDI z B7 , seryjnie ten silnik ma GTB2260VZK , oczywiście że nie zostawię tego w serii bo bym nie był sobą ? Części na GTB2568 już czekają ? taka duża hybryda pozwoli na przebicie 400 koni ? Później to już słynne turba S200V oraz większe z John Deere ? Edytowane 10 Lipca 2020 przez DanielMod 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Tu się dopiero odpierdala 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Yebaniutki Jeszcze do tego jakieś DQ500 by się przydało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 10 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Mam nadzieję że w przyszłym roku na Bukowinie będzie szerokie grono oglądających ? czekam teraz na paczuszkę od @golden87 jak zawsze współpraca wymienna gratów między nami działa a ogarnął szybko i w rewelacyjnej kasie jak dojdzie to się pochwalę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 11 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 (edytowane) Zadbałem o sprawne uwolnienie spalin i poszły flansze pod VZK na wodzie oczywiście całość u mnie będzie na 3 calach w przelotowni ? ( Jeśli ktoś chce jakieś flansze to mam ?) niedługo pokażę również poduszki silnika pod mocne tyranie dużym niutusiem w Q ? Edytowane 11 Lipca 2020 przez DanielMod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tkoczu_ Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Pozamiatane po całości Fajny projekcik powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden87 Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 W dniu 10.07.2020 o 23:17, DanielMod napisał: Mam nadzieję że w przyszłym roku na Bukowinie będzie szerokie grono oglądających ? czekam teraz na paczuszkę od @golden87 jak zawsze współpraca wymienna gratów między nami działa a ogarnął szybko i w rewelacyjnej kasie jak dojdzie to się pochwalę ? Dzis paka leci... ;-) Jak to zwykle u Daniela, nie ma pół środków, nojka z nawyszej póły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 38 minut temu, golden87 napisał: Dzis paka leci... ;-) Jak to zwykle u Daniela, nie ma pół środków, nojka z nawyszej póły Jeden ostatni chyba w PL ? Czekam na paczkę ? Dzięki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Będzie odpalane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 3 minuty temu, HOLMATRO napisał: Będzie odpalane Jestem na etapie wiązki , kompa i softu wieczorem wstawię jakaś fotkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Audi Porsche sport tdi heh. Podziwiam zapału i pomyslu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi