KoJ@K Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Też jestem zdania, że troche drutingu musi być
Onyks Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Druting w wydaniu Kamila jakością nie ustępuje rozwiązaniom ori, a jest zdecydowanie tanszy Brawo Ty
rrrudy25 Opublikowano 31 Lipca 2017 Opublikowano 31 Lipca 2017 Niezła akcja z ta belka [emoji23],zobacz czy z przodu masz...U mnie czujniki juz leza z dwa miesiace i nie moge sie za to zabrac [emoji26]ale tak mysle ze przy okazji jak bede rezał wydech u zonki to ogarne jej te brzęczki w koncuWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Opublikowano 31 Lipca 2017 Z przodu jest - bo jak wymieniałem o-ringi na przyłączach od klimy to wszystko było na miejscu Czujniki fajna rzecz, szczególnie w kombi i szczególnie jak żona jeździ hehe Wiadomo z myślenia i odpowiedzialności nie zwalnia, ale zawsze trochę pomaga...
kamil-vag Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) Dziś z rana kurier przyniósł belkę Zastanawiało mnie co to za wtyczka wisiała po prawej stronie. Trochę doczytałem i wychodzi, że antena od zegarka radiowego wskaźników. Heh tyle szczęścia, że belka przyszła właśnie z anteną Czyli za 37 zł trafiłem ładną promocję ^^ Przejrzałem na szybko kody wyposażenia i jest U2A - Instrument insert with km/h speedometer, radio-controlled clock, tachometer and trip odometer Czyli powinno to działać, później się pobawię VCDS-em w kodowaniu, bo chyba mam na manual zegarek ustawiony Tak przy okazji, rury wydechu były straszne, chciałem zobaczyć co z tym zrobi Alu Teufel Spezial od Tuga Chemie - i byłem w szoku, że poradził sobie tak ładnie z tym nalotem Jak dojdzie dziś PDC do paczkomatu, to będę działał dalej, na razie przerwa bo nic nie robiąc pot po doopie leci Zdjęcie, które sugerowaliście, trafiło na listę głosowań do kalendarza Bardzo mi miło z tego względu i dzięki za każdy oddany głos Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez kamil-vag
luki19862121 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Daj znać co z tym kodem U2A. Nie za bardzo ogarniam do czego służy Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Łukasz, jak rozkodujesz sobie VIN - to dostajesz listę z kodami wyposażenia auta, czyli to co było fabrycznie zainstalowane w samochodzie. Taki rozkodowany plik VIN'u można wrzucić do ETKI i wtedy w częściach pokazują się tylko te pozycje, w które wyposażone jest auto (oznaczone na zielono, tych co nie ma na szaro) No i wszystko wskazuje na to, że mnie ktoś tego pozbawił hehe
luki19862121 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Mam VIN rozkodowany poprzez autoDNA wszystko w PDFie. O tym triku w etce nie wiedziałem potestuje dzięki. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2017 (edytowane) 4 godziny temu, kristof91 napisał: Gdzie kupiłeś te PDC daj link. Wziąłem te 18mm - nie będą się tak rzucać w oczy, można je malować, więc zobaczymy jak wyjdzie... Byłem w aucie - przekodowałem w adaptacji ostatnią pozycję na 1 w kanale 19, potem w blokach pomiarowych sprawdziłem status odbiornika: Wydaje się być OK. Zmieniłem specjalnie godzinę... Zobaczymy czy się zsynchronizuje Bo z tego co czytałem to różnie to bywa hehe Aktualizacja stanu: Otwieram auto, otwieram drzwi, podświetla się licznik - jest palemka i jest 20:26 ! ! ! Działa ! ! ! Edytowane 1 Sierpnia 2017 przez kamil-vag
Norbas Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zawsze coś, mi za to dzisiaj ktoś wgniotkę zrobił na drzwiach pasażera Można powiedzieć, że od teściowej się zaczęło ale przynajmniej dzięki tej akcji dowiedziałeś się o belce i o jakiejś ilości wody przy kratkach coś jest po coś mimo wszystko oby jak najmniej takich akcji z pasażerami
turzol Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Do tej belki musisz jeszcze przygotować mocowania zderzaka bo nie widze ich na fotkach. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamil-vag Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2017 10 godzin temu, turzol napisał: Do tej belki musisz jeszcze przygotować mocowania zderzaka bo nie widze ich na fotkach. Artur o te mocowania Ci chodzi ? Jeśli tak, to są Czujniki już mam. Jutro pobawię się w montaż na zderzaku.
kamil-vag Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2017 4 godziny temu, kristof91 napisał: I jak z tymi czujnikami? Zamontowane, działają - jestem zadowolony, robiłem testy z dojazdem do mojego drugiego auta i jest bardzo dobrze. Prysnąłem je pod kolor i nic nie zakłóciło działania... Zdjęcia z telefonu to jakość taka sobie... ale tak jak myślałem, nie rzucają się w oczy (są malutkie) i źle to nie wygląda Chwała im za pomysł z zaznaczeniem miejsca wiercenia w ORI zderzakach
rrrudy25 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Haha a ja juz robiłem zdjecia zdesia z pdc ze bede mazakiem kreslił gdzie wiercic a tu tak informacja[emoji16][emoji106]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
MaTeo85 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 a te znaki to nie sa oznaczone miejsca pod montaż dodatkowej listwy ozdobnej ???
Onyks Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Raczej nie bo u mnie w oryginale sa na tej samej wysokości.
kamil-vag Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 3 godziny temu, kristof91 napisał: Daj linka Czujniki kupiłem takie: Vertex Gold Basic 18mm Godzinę temu, MaTeo85 napisał: a te znaki to nie sa oznaczone miejsca pod montaż dodatkowej listwy ozdobnej ??? To są na bank od PDC Zresztą wystarczy popatrzeć na ORI zderzaki z PDC i widać, że tak samo są ulokowane koszyczki.
Rekomendowane odpowiedzi