Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[RS4 B7] Dzis odebrałem RS4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o f*ck :embarrassed: nie wiedziałem' date=' :no:, widzę że to niedziela , w miare mi to pasuje, jak mnie coś nie zje to postaram się być, ale ja nikogo z Was nie znam :mysli: Przygarniecie kropka :naughty: ?

[/quote']

A co Ty w samochodówce uczysz? Rejtana 18 :evil:

Opublikowano

kiedyś chciałem SI GT a tu okazuje się, że miłośnik marki ucieka do Audi... coś w tym musi być :)

ciekaw jestem jednego - jak 4.2FSI V8 brzmi w porównaniu ze starą poczciwą 4.2 V8 :gwizdanie:

Ja dalej jestem wielkim miłośnikiem Subaru , i myśle że nim pozostanę, poza tym, mam STI 450KM i Forestera 2.5 T 230 KM. i uważam że to są znakomite samochody !. Ale z racji tego że przerobiłę STI do sportu i zabawy, potrzebowałem samochód na co dzień, na trasy itd. Wybór był zupełnie przypadkowy , ale uważam że RS4 to fenomenalny samochód, zrobiłem nim 6 tys. km i jest genialny, choć parę wad ma, ale nie ma idealnego samochodu, choć RS4 jest temu bardzo bliski :hi:

opisz te wady bo jestem bardzo ciekaw :)

1. za mały zbiornik paliwa 63 litry

2. za mało schowków podręcznych, na fajki, butelke wody itp. wszystko mi musi lądować na siedzeniu pasażera

3. mało miejsca z tyłu, choś mi akurat to nie przeszkadza

4. wkurzające odpalanie na przycisk "start" z wciśnietym sprzegłem i włączeniem zapłonu wkładając i przekręcając kluczyk

5. parktronik powinien być sprzężony z NAVI i pokazywać na ekranie info o przeszkodzie

6. uchwyt w drzwiach po stronie wewnetrznej jest przelotowy i nie mozna tam sobie położyć paczki fajek i zapalniczki :evil:

7. jak jest brudne auto , brudzą sie nogawki spodni :decayed:od wychodzenia z auta, bo jest spojler progowy dość wystający i trzeba robić duży krok aby wysiaśc nie ubrudzonym, a to jest dość mało ergonomiczne :>

więcej grzechów nie pamiętam :rolleyes:

2.Zgadzam sie schowkow bardzo malo

3.Za male auto i to mi przeszkadza :tongue4:

4.Juz jak to czytam to brzmi skomplikowanie :D

5.tez tak mysle tymbardziej kiedy mamy tyl i przod :thumbdown:

w takim aucie palic :wallbash::tongue4: ale podsufitka juz i tak ori czarna :polew:

Opublikowano

Widziałem dzisiaj live :> jest :kox: :kox: :kox: co będę pisał RS4 jeszcze białe :kox: :kox:

Nawet fotkę mam :naughty:

5177a8c5e58c3484.jpg

Dzięki cafit za poświecenie czasu i pokazanie furki do zobaczenia na spocie :hi:

Opublikowano

Zadowolony jak dziecko w Disney Parku :decayed: jakby tak jeszcze dał się przejechać to pampers do wymiany :polew: live to musi być niezły :kox:

szkoda że fotele nie są w pełni elektryczne :tongue4:

Opublikowano

Zadowolony jak dziecko w Disney Parku :decayed: jakby tak jeszcze dał się przejechać to pampers do wymiany :polew: live to musi być niezły :kox:

szkoda że fotele nie są w pełni elektryczne :tongue4:

I tak są za***iste :tongue4: i jeszcze to "ściskanie" elektryczne na wersji sport :kox: :kox: :kox:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To najpiękniejsze autko jakie powstało z pod znaku :audi: baa to wogóle najpiękniejsze auto :kox: ten kolor silnik fotele kierownica... cudo :notworthy:

Opublikowano

Każdy :audi: maniak powinien się przynajmniej raz w życiu przejechać RS4 :kox::evil:

Opublikowano

o b ł ę d n y

P O J A Z D

w kapitalnym zestawie kolorystycznym

mistrzostwo świata

moje gratulacje :good: :good: :good:

Opublikowano

Jestem w szoku :slina: :slina: :slina:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy kolega carfit nie śmigał dziś cieszyńskim expressem w kierunku Czech :mysli: Bo coś takiego białego dziś rano widziałem :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Czy kolega carfit nie śmigał dziś cieszyńskim expressem w kierunku Czech :mysli: Bo coś takiego białego dziś rano widziałem :wink4:

Raczej nie, auto stoi w firmie , przynajmniej teoretycznie :gwizdanie: :>

Opublikowano

Miałem na dniach zrobić porządne zdjęcia i pochwalić się na forum w zakładce "moja a4" swoim sprzętem. Ale jak sobie obejrzałem to rs4 to chyba poczekam troche z prezentacją mojej a4 na forum - bo po czymś takim to na razie nie ma sensu:) Piękne Auto marzeń dla większości a tylko dla wybrańcw Auto na codzień. Pozdrawiam i życzę średnich prędkości w codziennej jeździe jak na torze:)

Opublikowano

gratuluje super autka

nie myslales o zakupie rs6 skoro piszesz ze malo miesca w rs4?

czy rs6 wogole nie bylo brane pod uwage?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam serdecznie do udziału w konkursie

:good:

>> Najładniejsza A4 na forum <<

Opublikowano

miodzio furka :good:

Opublikowano

Taka kierownice bym przytulil do swojej B5 :kox:, a tak apropo to pasowala by do modelu B5? Autko bez dwoch zdan rewelacyjne :good:

Opublikowano

o ja pier........ bo inaczej nie można powiedzieć widząc takie auto - piękne i przepiękny najładniejszy kolor oraz moje fele ! Gratulacje...

Ps. To auto kupiłeś od Kuzaja czy Subaru bo nie zrozumiałem ??

Opublikowano

no no no elagancja! tez choruje na RS4 :cool1: moze w przyszlym roku :good: pozdrawiam

Opublikowano

Gratuluje zakupu, śliczne autko :good: :good: