Armi Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 To bravo jest na blachach LRY F051 (na pewno 5 jest). W ogóle wszystkie auta na LRY z Fxxx to policyjne. Mało który ma wideorejestrator ale jak widzisz auto z F w rejestracji to pewne, że siedzi w nim policjant.
Kowi87 Opublikowano 9 Września 2010 Autor Opublikowano 9 Września 2010 Dobra pitu pitu moze ktos cos przygarnie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=157685.0
Flyer Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 No ludzi pewnie bedzie w ch*j... jestem tego swiadom :gwizdanie:
bigos_s Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 To bravo jest na blachach LRY F051 (na pewno 5 jest). W ogóle wszystkie auta na LRY z Fxxx to policyjne. Mało który ma wideorejestrator ale jak widzisz auto z F w rejestracji to pewne, że siedzi w nim policjant. och f*ck Tzn, że moja teściowa jest policjantem ??? wiedziałem wiedziałem wiedziałem
Armi Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Serio? W Dbl wszystkie policyjne mają Fxxx. Niebieska skoda, czarna vectra, piaskowa vectra, granatowa astra. Wszystkie mają F z przodu. F dostają pewnie też cywile ale ja jak widzę F w rejestracji to uważam. Kiedyś wyprzedziłem astrę z F w rejestracji i mi się gorąco zrobiło jak zobaczyłem, że to policjanci.
bigos_s Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 F dostają pewnie też cywile ale ja jak widzę F w rejestracji to uważam. I akurat w tym przypadku nic nie zmieniaj :laghing2: :laghing2: :laghing2: tylko ciiiiiiiiii
Kowi87 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 bigos dalej telepiesz sie tą alfą
bigos_s Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 czasami tyle że teraz uboższy o 10 Pkt
Kowi87 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 tak jak i ja uregulowąłes juz studia ja zaliczyłem poprawke i index poleciał w ręce koleżanki
bigos_s Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 No skąd [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2010, 12:26_________________________________________________To ile leciałeś że na 10 zasłużyłeś ?
Kowi87 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 105 w zabudowanym w sumie na wylocie z wioski jakiejs i teraz do kwietnia trza czekać
bigos_s Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 to mnie capnęli na trasie Warszawa Radom - nawet nie wiedziałem że tam taka ładna trasa teraz jest. ostatnio jak tamtędy jechałem to było wszystko rozkopane.
Kowi87 Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 eee gnioty co tu taka cisza Niechce ktos przygarnąć przedniego zderzaka
hanson1982 Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Jesienny marazm... Wszyscy siedzą w garażach i szykują swoje bolidy do zimy
mrogal Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Nie bylem tam od dziecka, jest jakies swieto piwa... to jedziemy chwile odpoczac. Ciężko odpocząć przy takich tłumach :gwizdanie: A i żeby nie przyszło Ci do głowy wjeżdżać na rynek samochodem. 500 zł mandatu a gdzie ten rynek w tym Kaziku? bylem i nie widzialem, to tam gdzie te ziemniaki sprzedaja
Kowi87 Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 Nie bylem tam od dziecka, jest jakies swieto piwa... to jedziemy chwile odpoczac. Ciężko odpocząć przy takich tłumach :gwizdanie: A i żeby nie przyszło Ci do głowy wjeżdżać na rynek samochodem. 500 zł mandatu a gdzie ten rynek w tym Kaziku? bylem i nie widzialem, to tam gdzie te ziemniaki sprzedaja nie da rady go przeoczyć Są plany na spotowy grill w kaziku, tylko trzeba sie zdecydowac kiedy :gwizdanie:
paput Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Nie bylem tam od dziecka, jest jakies swieto piwa... to jedziemy chwile odpoczac. Ciężko odpocząć przy takich tłumach :gwizdanie: A i żeby nie przyszło Ci do głowy wjeżdżać na rynek samochodem. 500 zł mandatu a gdzie ten rynek w tym Kaziku? bylem i nie widzialem, to tam gdzie te ziemniaki sprzedaja nie da rady go przeoczyć Są plany na spotowy grill w kaziku, tylko trzeba sie zdecydowac kiedy :gwizdanie: chyba w kurtkach zimowych
Kowi87 Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 Nie bylem tam od dziecka, jest jakies swieto piwa... to jedziemy chwile odpoczac. Ciężko odpocząć przy takich tłumach :gwizdanie: A i żeby nie przyszło Ci do głowy wjeżdżać na rynek samochodem. 500 zł mandatu a gdzie ten rynek w tym Kaziku? bylem i nie widzialem, to tam gdzie te ziemniaki sprzedaja nie da rady go przeoczyć Są plany na spotowy grill w kaziku, tylko trzeba sie zdecydowac kiedy :gwizdanie: chyba w kurtkach zimowych było i tak :gwizdanie:
paput Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Nie bylem tam od dziecka, jest jakies swieto piwa... to jedziemy chwile odpoczac. Ciężko odpocząć przy takich tłumach :gwizdanie: A i żeby nie przyszło Ci do głowy wjeżdżać na rynek samochodem. 500 zł mandatu a gdzie ten rynek w tym Kaziku? bylem i nie widzialem, to tam gdzie te ziemniaki sprzedaja nie da rady go przeoczyć Są plany na spotowy grill w kaziku, tylko trzeba sie zdecydowac kiedy :gwizdanie: chyba w kurtkach zimowych było i tak :gwizdanie: ale grill bez piwa to lypa tako
Rekomendowane odpowiedzi