krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 miśki może wpadniecie na spota do Garwolca ?
Kowi87 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 miśki może wpadniecie na spota do Garwolca ? A co tam dają
krzyniek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 miśki może wpadniecie na spota do Garwolca ? A co tam dają materialista .....
Kowi87 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 miśki może wpadniecie na spota do Garwolca ? A co tam dają materialista ..... [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 17:23_________________________________________________Byłby ktos chetny na spot w ta niedziele w garwolinie o 13 w planie zakupy w TESCO i fotosesja na jakiejs fajniejszej miejscówce
hornet Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 miśki może wpadniecie na spota do Garwolca ? Ty wpadnij na Dęblin. Ja będę na święta na rejonie to możemy się jakoś stawić.
Kowi87 Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 miśki może wpadniecie na spota do Garwolca ? Ty wpadnij na Dęblin. Ja będę na święta na rejonie to możemy się jakoś stawić. o widzisz, to pisz kiedy bedziesz dokładnie to cos sie zoorganizuje a krzyniek teraz nie ma bata musi przyjechac juz dwa razy u niego bylismy i 3 raz sie szykuje
hornet Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 miśki może wpadniecie na spota do Garwolca ? Ty wpadnij na Dęblin. Ja będę na święta na rejonie to możemy się jakoś stawić. o widzisz, to pisz kiedy bedziesz dokładnie to cos sie zoorganizuje a krzyniek teraz nie ma bata musi przyjechac juz dwa razy u niego bylismy i 3 raz sie szykuje To dawac mi cyne jak jeszcze bedzie fikał
paput Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 zróbmy spota w Dęblinie i niech Krzyniek wpada
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 póki co w niedziele szykuje sie w garwolinie :gwizdanie: jest nas juz 4 łącznie z chłopakami z Siedlec Tylko stąd nikt cos sie nie deklaruje :gwizdanie:
paput Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 póki co w niedziele szykuje sie w garwolinie :gwizdanie: jest nas juz 4 łącznie z chłopakami z Siedlec Tylko stąd nikt cos sie nie deklaruje :gwizdanie: no ja pisałem że nie mogę bo do roboty śmigam w sobotę i niedzielę
Armi Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja mam zjazd w ten weekend a w poniedziałek egzamin w pracy
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Ja mam zjazd w ten weekend a w poniedziałek egzamin w pracy uu no to kaplica Robercik a moze Ty
krzyniek Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 To dawac mi cyne jak jeszcze bedzie fikał spoko loko koguciku zjawię się
rafalekx Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 co znaczy: Spoty LRY Garwolin 00.11.10 g13 TESCO Bo nie wiem kiedy przyjechać :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 co znaczy: Spoty LRY Garwolin 00.11.10 g13 TESCO Bo nie wiem kiedy przyjechać :gwizdanie: :polew: o kórwa juz porawiam bueheheheh
rafalekx Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 :polew: o kórwa juz porawiam bueheheheh ok postaram się być :polew:
Kowi87 Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 :polew: o kórwa juz porawiam bueheheheh ok postaram się być :polew: powaznie mówisz czy żartujesz
rafalekx Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 powaznie mówisz czy żartujesz :gwizdanie: no przecie jaja sobie robię W Gdańsku jeszcze będę
Kowi87 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Opublikowano 7 Listopada 2010 I po spocie, szkoda ze nikogo od nas nie było, bo skład z siedlec dopisał z garwolina jak zwykle nikogo nie było na WG :gwizdanie: Fota jakaś bedzie jak chłopaki na garwolińskim komplet wstawią :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 I po spocie, szkoda ze nikogo od nas nie było, bo skład z siedlec dopisał z garwolina jak zwykle nikogo nie było na WG :gwizdanie: Fota jakaś bedzie jak chłopaki na garwolińskim komplet wstawią :gwizdanie: widzim sie jutro
Rekomendowane odpowiedzi