hanson1982 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 Na telefonie znalazłem stare foty jak na moją A4 19" felgi założyłem Kowi powinien mieć filmik jak na nich jeździłem ))) By hoffnersklep at 2012-03-25 By hoffnersklep at 2012-03-25 By hoffnersklep at 2012-03-25 ---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:18 ---------- Gdzieś ty kurfa tyle czasu był Heh... jak bym był młodszy to bym się kukuryną wytłumaczył ..
Kowi87 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 tylko opona profil45:polew: niezły allroad
hanson1982 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 tylko opona profil45:polew: niezły allroad no przód już nie wszedł i kolko tylko przystawione )) A co z tym filmikiem? Na telefonie miałeś, może znajdziesz jeszcze... Niezły brecht musiał być
Kowi87 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 Miałem.. Zgubiłem telefon, to ci chyba wspominałem tą historie, odzyskałem go spowrotem ale karta pamieci była inna
bigos_s Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Kowi co rezałeś przy lusterku pod blokiem
Kowi87 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2012 angielskie wsadziłem:decayed:
vdm Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Siema, Pany z piątku na sobotę ruszam w wasze strony na wesele i interesuje mnie trasa radom-lublin-chełm, stoją tam często niebiescy albo są jakieś czynne fotoradary? Pozdrawiam
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 to przez ryki nie bedziesz jechał, tylko przez puławy, w puławach przejedziesz obwodnicą przez wisłe:wink: Wiec od radomia przez puławy-kurów(pare fotoradarów na tym odcinku)-lublin- chełm, na lubelskiej czesto vectra i alfa latają
vdm Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 to przez ryki nie bedziesz jechał, tylko przez puławy, w puławach przejedziesz obwodnicą przez wisłe:wink:Wiec od radomia przez puławy-kurów(pare fotoradarów na tym odcinku)-lublin- chełm, na lubelskiej czesto vectra i alfa latają Dzięki Kowi
Kowi87 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ogólnie odcinek kurów - lublin to tragedia, zero dynamicznej jazdy lecisz z zabudowanego w zabudowany i w kazdej miejscowosci fotoradar:facepalm:, jesli chodzi o odcinek lublin-chełm to nie pomoge, ale w spotach lubelskich chłopaki mogą coś dopisać np. Mrogal:hi:
bigos_s Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Za kim jechałem objeżdżając Kołbiel aż do Zakrętu ? czarny avant z ramkami na LRY 35?? Migłem światłami ale kierownik nie skumał Fura pewnie nie raz była na mineralnej bo jakaś taka żwawa z kpl. na pokładzie
Kowi87 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ja obstawiam robercika on tylko tamtędy lata w niedziele:decayed: Bigos kiedy robimy oficjalna prezentacje padła:banan:
bigos_s Opublikowano 10 Czerwca 2012 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Bywam w weekendy więc zbierajmy ekipę i pod biedronę pewnie na tygodniu podskoczę jeszcze przerejestrować do urzędu komunikacji.
bigos_s Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Czarnym Avantem na blachach SM Zmyliły mnie naklejki a dokładniej ich brak bo z tego co pamiętam to miałeś na bocznych szybach. Ale zbiera się fajnie, czyżby Witek Ci go zaraził
janjazda Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 A no to Cię widziałem i się zastanawiałem czy to toś z klubu, ale nie widziałem jak migałeś. Trzeba było trąbić, zajechać drogę Naklejki i znaczki pościągałem. No Witek zaraził jakiś czas temu, ale ostatnio wymieniłem jeszcze parę gratów pod maską i byłem u Spankiego. No i troche kucy jeszcze doszło:evil:
Kowi87 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 o której zwineliście sie z lotniska??? bo chyba jakoś szybko
janjazda Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 no dość szybko, jakoś po 15, pogoda nas totalnie zniechęciła, w ogóle mieliśmy wpaść w piątek z namiotami i większą ekipą, ale nie wypaliło, za rok trzeba będzie nadrobić a Wy do której siedzieliście?
Kowi87 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2012 Mrogal nocował ja sie zawinąłem ok 20 bodajze:whistling: póxniej pogoda zrobiła sie w miare dobra, deszcz wygonił troche narodu, jak bys został złapał byś sie na sesyjke i wybór najładniejszego auta zlotu wygrał parch golf, ale to chyba ze wzgledu na koleżeństwo bo nie należało mu sie to:facepalm:
janjazda Opublikowano 11 Czerwca 2012 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Myślałem, że z tej pogody już nic nie będzie, ale rzeczywiście się poprawiło później. Słyszałem, że ten golf to trochę z d*py wygrał
Rekomendowane odpowiedzi