Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty LRY - odwołane

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:dancing: kukubiedrorichmond spotowało :thumbup1: A ja tyle razy tamtędy jeżdżę i nie chcą ze mną spotować :decayed: pewnie się wstydzą spotować z pastuchem :sorry::sorry::sorry:
  • Odpowiedzi 3.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak byś zgadł:polew::polew::polew:

Opublikowano
:cry: :cry: :cry: a mówiliście że liczą się ludzie a nie samochody... :decayed:
Opublikowano

Do czasu aż zmienią marke:grin:

Opublikowano
:decayed: łiiii tam Ty i Twoje poglądy "polityczne" :facepalm:
Opublikowano

a jak wczoraj od Was wracałem, to z radości fotoradar błysnął - na szczęście nie mi :decayed:

czytając Waszą rozmowę, oświeciło mnie, czemu na ostatnim spocie w Zamościu na którym byłem, były tylko trzy osoby... gdy (bo) przyjechałem na spota CC :decayed:

Opublikowano
:decayed: łiiii tam Ty i Twoje poglądy "polityczne" :facepalm:

tumblr_lj078mzrZ41qaylh3o1_1280.png

Opublikowano

rafalekx - byłaby możliwość, żebyś zrobił fotkę uchwytu na trójkąt ostrzegawczy u siebie w CC ? :decayed:

w rodzince jest CC made in usa, i wersja trójkąta OEM - tzn bez uchwytu :facepalm: kupiłem trojkąt z uchwytem, ale rozkminiam jak zamontować ;)

Opublikowano

Jasne ale albo w weekend albo w przyszłym tygodniu. Bo teraz autko jest w trakcie małego zabiegu :whistling: taki tam gwizdek się zmienia na ciut większy :decayed:

Opublikowano

Dzięki:-)

U mnie w CC jeszcze światła do zrobienia na euro są, tzn tylne przeciwmgielne.

Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Jasne ale albo w weekend albo w przyszłym tygodniu. Bo teraz autko jest w trakcie małego zabiegu :whistling: taki tam gwizdek się zmienia na ciut większy :decayed:

co Ty rafalekx, taki gwizdek na kukuryny montujesz?

9499.jpg

Opublikowano

Na pastucha nie wyrwał nic pod biedrą to teraz z gwizdajacym kogutem wpadnie szumu i bajery narobić:grin:

:polew:

Opublikowano

W sumie na spocie koleżanka Agnieszka też miała gwizdek - zagadaj może pożyczy - dobrze dmuchał, miałbyś sprawę zwrócenia uwagi kukuryn z głowy:pleasantry:

Opublikowano
:grin: no podobny :decayed: ale to nie na kukuryny :wink: jak to Kowi powiedział ja już poza grą... :decayed: kukuryny mnie nie interere :decayed: Nowy gwizdek do w innym celu jest montowany :decayed:
Opublikowano

Wyrwane z LPU

A i program za 500zł jakbyś chciał ale za to już podziękowałem. Spanky robi za 600zł:thumbup1:

Ty robiłeś u Spankyego ?

Opublikowano

Tak i Janjazda też:naughty:

Opublikowano

I jak zadowoleni ? 600 stów za program, jakieś dodatkowe koszty do tego dochodzą? On ma hamownie ?

Opublikowano

Dodatkowe koszty?

Nie bo to nie firma:wink:

Opublikowano
I jak zadowoleni ? 600 stów za program, jakieś dodatkowe koszty do tego dochodzą? On ma hamownie ?

ja zadowolony, z tego co wiem to Adam też:kox:

ma hamownie zakładaną na koło - Dynomet