DarkMind Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Hehe, chciałbyś :-P :-P Wysłane z mojego S3 i Tapatalk
rafalekx Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 I co wpada ktoś na spota? Czy tylko z Kowiaczkiem się przywitam i lecę dalej?
Kowi87 Opublikowano 20 Października 2012 Autor Opublikowano 20 Października 2012 na to wygląda ze we 2:whistling:
DarkMind Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Ja póki co niestety tylko na tygodniu moge Wysłane z mojego S3 i Tapatalk
rafalekx Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 na to wygląda ze we 2:whistling: Dobre i to Pójdziemy na kukuryny... :decayed:
bigos_s Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Jak na kukuryny to i ja może dojadę
rafalekx Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Jak na kukuryny to i ja może dojadę ktoś jeszcze? Tak swoją drogą Jarek (tak co do tych kukuryn) masz fajną liczbę postów... w sumie ja też tylko kolejność inna...
rafalekx Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 To jakby co ja planuję wyjechać od siebie między 14-15, więc między 15-16 będę u Was zaalarmuję w jakiś sposób Kowiemu że dojeżdżam i spodziewam się czerwonego dywanu a tak poważnie to Kowi pamiętaj o tym co masz mi przygotować - weź dysk czy coś
Obsession Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Siema chłopaki rafalekx mam od jakiegoś czasu jakiś problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości Pisz na maila: [email protected] Sorry, za offtop
rafalekx Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Siema chłopaki rafalekx mam od jakiegoś czasu jakiś problem z wysyłaniem prywatnych wiadomości Pisz na maila: [email protected] Sorry, za offtop o o o o grejt że się odezwałeś Bo już miałem focha małego na Ciebie :decayed: żarcik, napiszę maila ale pewnie dopiero jutro bo na tym kompie nie mam nic. A co do spota. Lekko się opóźni, a przynajmniej moja obecność, ja za 20 minut ruszę od siebie więc koło 17.00 dopiero będę w LRY
Kowi87 Opublikowano 25 Października 2012 Autor Opublikowano 25 Października 2012 i tak chyba będzie nas 2, bigos już odpadł, reszta jak widać nie odzywa sie, takze o 17:hi: ---------- Post dopisany 25-10-2012 at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany 21-10-2012 at 15:25 ---------- Profil - Mates.pl - Michał Zna ktos kretacza? ledwo wystartował na forum z myślą ze wysteruje paru, dostał bana:whistling: ale warto by mu ksywke na czole wypisac, by smród sie ciagnął za nim...
DarkMind Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 tak się zastanawiałem o co chodzi, dopiero na battalionie zobaczyłem. trzeba by dać gdzieś dobrze widoczną informację, żeby ludzie nie kupowali rzeczy od nowo zarejestrowanych (tylko nie w regulaminie forum bo z doświadczenia wiem, że mało kto to czyta:P), wpłacając kasę, bo niestety sa tutaj ludzie łatwowierni, którzy sami nie oszukują, a oceniając po sobie, dają się nabrać, albo nie mają doświadczenia w necie z krętaczami. bo już czytałem posty, zgłaszania przekrętów, ale niestety po wpłacie kasy. sam miałem podobny przypadek, nie zgłaszałem bo skończyło się po jednej wiadomości, pomyślałem, że się rozmyślił - szukałem sterownika do poziomowania xenonów i koleś napisał, że ma w dobrej cenie. zarejestrowany niedawno, zero postów, napisałem, że fajnie dogadamy się, ale zakup przez allegro, bo nie znam go, nieznany na forum, a chce mieć zabezpieczenie - więcej nie odpisał.
bigos_s Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 ehhhh Dziady. Nie mają pomysłu na interes, do roboty też się nie chce to KRAŚĆ zaczynają pojebańcy
dziako Opublikowano 26 Października 2012 Opublikowano 26 Października 2012 na czarną listę złodziei i na główną stronę jako przestroga dla następnych
bigos_s Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Dunlop Winter Sport run on flat 225x50R17 to nie za szeroko na zimę ??? Mam okazję kupić takie opony i muszę się szybko zdeklarować. Na jakich jeździcie ?
Kowi87 Opublikowano 28 Października 2012 Autor Opublikowano 28 Października 2012 ja mam cal mniejsze 205 i na węższe nie zamienie
DarkMind Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 ja też mam 205, 16, zimówki, a na lato planuje 17.
bigos_s Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 no właśnie nie wiem co robić bo ja też mam teraz 205 na 16 zimowe, ale te trafiają się w bardzo dobrej cenie i przejechane 800km na nich.
Rekomendowane odpowiedzi