janjazda Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 hanson1982 A co za wlepkę masz na tylnej szybie? czyżby BABY ON BOARD [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 13:03_________________________________________________ wszyscy wiedzą jak jest sedan RULES!!!!!!! hahahaha De8bolek Dobrze mówią - polać im!! wogóle się nie znacie
_Solar_ Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 wogóle się nie znacie jak sama nazwa wskazuje A - vont z tym Avantem
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 i tak Sedan przy Avancie wygląda kiblowato
janjazda Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 i tak Sedan przy Avancie wygląda kiblowato i tym zdaniem kończymy OT
rafalekx Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 i tym zdaniem kończymy OT A to da się robić OT w tym temacie?
janjazda Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 i tym zdaniem kończymy OT A to da się robić OT w tym temacie? tutaj wszytko można
hanson1982 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 hanson1982 A co za wlepkę masz na tylnej szybie? czyżby BABY ON BOARD [br]Dopisany: 21 Czerwiec 2009, 13:03_________________________________________________ wszyscy wiedzą jak jest sedan RULES!!!!!!! hahahaha De8bolek No jeszcze sie nie dorobiłem, ale naklejka jest w deche i ją zostawiłem... PS. AVANT - simply the best
_Solar_ Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 i tym zdaniem kończymy OT A to da się robić OT w tym temacie? dokładnie wystarczy wskoczyć na wątek do krakusów albo warszawiaków tam to dopiero jest spam
Kowi87 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 i tym zdaniem kończymy OT A to da się robić OT w tym temacie? dokładnie wystarczy wskoczyć na wątek do krakusów albo warszawiaków tam to dopiero jest spam kiedyś i Lublin taki bedzie
rafalekx Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 kiedyś i Lublin taki bedzie taaaa Właśnie chłopy... Piszmy w jednym temacie A nie podzieliliśmy sie na dwa wojewódzkie i LRY tylko w tych dwóch się coś dzieje... może w jednym wszyscy poklikamy? Trzeba zasyfić to forum!
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 No tam też mozna mega off topa zrobić Dzisiaj kolega pojechał po A4 1,9TDI do hamburga wiec jeśli mu jej nie sprzątną przed czasem to bedzie kolejny na forum z LRY
De8bolek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 to sie zabawne zaczyna robic wątek wojewódzki i powiatowy(konkretnie rycki LRY ) faktycznie tylko w tych coś sie dzieje jak tak dalej pójdzie zasłyniemy jako zagłębie A4 w PL, bedą zjezdzac sie tyrysci i zdjecia bedą robic
bigos_s Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 zasłyniemy jako zagłębie A4 w PL, bedą zjezdzac sie tyrysci i zdjecia bedą robic :laghing2: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
hanson1982 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 taaak u nas będzie można zobaczyć wszystkie wypusty we wszystkich kolorach - czarnym i srebrnym
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zieleń od święta :gwizdanie: No bigos mógł byś kiedyś zawitać urozmaicic tą naszą monochromatyczność własnie chciałem w PSie porobic pare nowych audiczek, no ale nie ma gdzie wkleic juz na tej fotce kolejnych
krzyniek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 PS. Sedany to kible zgadzam się [br]Dopisany: 22 Czerwiec 2009, 20:02_________________________________________________ej może któryś na paintball chce jechać w niedzielę od Garwolca mogę przygarnąć do swojej niuni
Kowi87 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 ej może któryś na paintball chce jechać w niedzielę od Garwolca mogę przygarnąć do swojej niuni Ja to odpadam wielkimi krokami sesja mi sie zbliza i co weekend trza być U nas pod Rykami też gdzieś jest paintball
bigos_s Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 PS. Sedany to kible zgadzam się Nie no Jeszcze Ten swoje 5 groszy ...... :bicz3: Sedany są zajebistsze i bardziej aerodynamiczne Zieleń od święta :gwizdanie: No bigos mógł byś kiedyś zawitać urozmaicic tą naszą monochromatyczność własnie chciałem w PSie porobic pare nowych audiczek, no ale nie ma gdzie wkleic juz na tej fotce kolejnych A tak się składa że pewnie jutro śmignę po pracy w rodzinne strony Profilaktycznie oczywiście żeby w Rykach pooglądali sobie jakie to piękne auta te sedańce som Bo ja zawsze mogę jak wy już mogliście czy jakoś tak :laghing2:
Rekomendowane odpowiedzi