_Solar_ Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 tak o 15 chce od swojej wioski wyjechać
Kowi87 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 To jak byś miał ochote zalecieć na imprezke w Rykach to dzwoń do mnie moze będe jeszcze kursował to sie pogada tam na miejscu Robert a ty kiedy lecisz do wawki w niedziele Ps. poszukuje klamek rozgladać sie za poliftami - gratami - anglikami
janjazda Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 możliwe że będe jechał w niedziele do wawy
rafalekx Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 możliwe że będe jechał w niedziele do wawy Ja w poniedziałek A jak będę wracał to mnie nawet nie zauważycie Mam do Was prośbę, pozaklejajcie fotoradary w okolicach Ryk i w poniedziałek nie pozwalajcie nikomu z rodziny wychodzić na ulice Bo jak będę wracał to mogę się asfaltu nie trzymać, bo ja już nie będę jechał tylko leciał
bigos_s Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 A nie mówiłem rafalekx jak nic kupił Lanosa WITAJ W KLUBIE
rafalekx Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 rafalekx jak nic kupił Lanosa yhy niestety szukałem lanosa w kombi, ale nie było ;( A że lubię auta w tej budzie to kupiłem tico, bo trochę kombi przypomina
_Solar_ Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 rafalex hehe uwazaj bo będziesz leciał
Kowi87 Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 możliwe że będe jechał w niedziele do wawy Ja w poniedziałek A jak będę wracał to mnie nawet nie zauważycie Mam do Was prośbę, pozaklejajcie fotoradary w okolicach Ryk i w poniedziałek nie pozwalajcie nikomu z rodziny wychodzić na ulice Bo jak będę wracał to mogę się asfaltu nie trzymać, bo ja już nie będę jechał tylko leciał W poniedziałek Ryki w mgle popadną :polew:
rafalekx Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 rafalex hehe uwazaj bo będziesz leciał No o tym mówię... kilka cm nad ziemią
_Solar_ Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Ty tam lepiej w wawie uważaj aby Ci czasem nie odjeli PS zamiast dodali :polew:
rafalekx Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Ty tam lepiej w wawie uważaj aby Ci czasem nie odjeli PS zamiast dodali :polew: I tak może być AFFa
_Solar_ Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Ty tam lepiej w wawie uważaj aby Ci czasem nie odjeli PS zamiast dodali :polew: I tak może być AFFa :polew:
Kowi87 Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 Rafalekx wtedy to byś go chyba sprzedał podrodze :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Tylko czy jest to możliwe? ze 110 na 75 [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 09:51_________________________________________________ Rafalekx wtedy to byś go chyba sprzedał podrodze zamieniłbym na lanosa w Rykach
Kowi87 Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 weżyk z turbo Ci załachmycą i juz bedziesz miał AFF :nabijasie:
_Solar_ Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Rafalekx wtedy to byś go chyba sprzedał podrodze :polew: :polew: ale przed zamianą byś sie ze mną wymienił na kubełki FIS'a nio i cycunie laczki tez mogł bys mi zostawić [br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 09:54_________________________________________________ weżyk z turbo Ci załachmycą i juz bedziesz miał AFF :nabijasie: jak kiedys jeszcze przyjedzie do mnie do garage coś majstrować to mu zrobie dziure w dolocie i będzie mial wymażonego AFF'a
rafalekx Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 weżyk z turbo Ci załachmycą i juz bedziesz miał AFF :nabijasie: eee wtedy to będzie Volkswagenowski BGM 40 kuni
_Solar_ Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 BGM, a cóż to? przyszły bolid rafalka'x
rafalekx Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 ale przed zamianą byś sie ze mną wymienił na kubełki FIS'a nio i cycunie laczki tez mogł bys mi zostawić taaaa coś jeszcze? jak kiedys jeszcze przyjedzie do mnie do garage coś majstrować to mu zrobie dziure w dolocie i będzie mial wymażonego AFF'a ale w przypadku AFFa czy BGMa nic to nie da
Rekomendowane odpowiedzi