hanson1982 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 STP POD DOSTATKIEM - sezon teraz mają Ja się wacham z dolewką bo mnie mechanior wystraszył że PD mogą sie spier.. i poradził po prostu benzyny dolać MORAŁ: każdy mówi co innego - chyba kupie sobie benzyniaka i przerobie na gaz
Kowi87 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 STP POD DOSTATKIEM - sezon teraz mają Ja się wacham z dolewką bo mnie mechanior wystraszył że PD mogą sie spier.. i poradził po prostu benzyny dolać MORAŁ: każdy mówi co innego - chyba kupie sobie benzyniaka i przerobie na gaz Kup sobie traktor, nie bedziesz narzekał ze ma niski prześwit :polew:
hanson1982 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 STP POD DOSTATKIEM - sezon teraz mają Ja się wacham z dolewką bo mnie mechanior wystraszył że PD mogą sie spier.. i poradził po prostu benzyny dolać MORAŁ: każdy mówi co innego - chyba kupie sobie benzyniaka i przerobie na gaz Kup sobie traktor, nie bedziesz narzekał ze ma niski prześwit :polew: i w Wylezinie i Kłoczewie na dysce furore bym zrobił, laski to by się przez wentyle pchały
Kowi87 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 STP POD DOSTATKIEM - sezon teraz mają Ja się wacham z dolewką bo mnie mechanior wystraszył że PD mogą sie spier.. i poradził po prostu benzyny dolać MORAŁ: każdy mówi co innego - chyba kupie sobie benzyniaka i przerobie na gaz Kup sobie traktor, nie bedziesz narzekał ze ma niski prześwit :polew: i w Wylezinie i Kłoczewie na dysce furore bym zrobił, laski to by się przez wentyle pchały chyba po oponie do kabiny :polew: Właśnie odpaliłem sztucla przy -12 ze strzała
krzyniek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 to gdzie tam macie takie wspaniałe balety
Kowi87 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2010 to gdzie tam macie takie wspaniałe balety trza jechać w strone Garwolina
bigos_s Opublikowano 27 Stycznia 2010 Opublikowano 27 Stycznia 2010 to gdzie tam macie takie wspaniałe balety trza jechać w strone Garwolina :laghing2: :seksiasty:
De8bolek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 No ten weekend miałem naprawdę pechowy najpierw jakiś idiota na parkingu porysował mi blache w okolicach wlewu paliwa rysa w słasciewie kilka rys w tym jedna wgniesiona kończy sie na tylnej lampie na szczescie lampa tylna ocalała To pikuś najgorsze stało sie dziś turbina odmówiła posłuszeństwa rozpędzałem sie od świateł i kiedy miałem zapiety 4 bieg i około 80km/h nagle przestał silnik ciągnąc tak jakby momentalnie moc ucieło i tak turbina już mi sie nie załącza od tego czasu, teraz zamula niemiłosiernie pierwsze 3 biegi jeszcze idzie ścierpieć ale 4 i 5 to tragedia wogóle nie przyśpiesza normalnie jak bym miał silnik SDI i te 75KM.... :wallbash: I teraz nie wiem czy turbina padłą czy może coś innego sie stało bo żadnego zgrzytu nie było tylko odcięło mi moc??? Ale z tego co wyczytałem to mógł sie jakiś błąd wkraść albo wina przepływomierza ale też coś znalazłem o zaworze n75....
Kowi87 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 No ten weekend miałem naprawdę pechowy najpierw jakiś idiota na parkingu porysował mi blache w okolicach wlewu paliwa rysa w słasciewie kilka rys w tym jedna wgniesiona kończy sie na tylnej lampie na szczescie lampa tylna ocalała To pikuś najgorsze stało sie dziś turbina odmówiła posłuszeństwa rozpędzałem sie od świateł i kiedy miałem zapiety 4 bieg i około 80km/h nagle przestał silnik ciągnąc tak jakby momentalnie moc ucieło i tak turbina już mi sie nie załącza od tego czasu, teraz zamula niemiłosiernie pierwsze 3 biegi jeszcze idzie ścierpieć ale 4 i 5 to tragedia wogóle nie przyśpiesza normalnie jak bym miał silnik SDI i te 75KM.... :wallbash: I teraz nie wiem czy turbina padłą czy może coś innego sie stało bo żadnego zgrzytu nie było tylko odcięło mi moc??? Ale z tego co wyczytałem to mógł sie jakiś błąd wkraść albo wina przepływomierza ale też coś znalazłem o zaworze n75.... obczaj na przewody do turbo czy czasem któryś poprsotu nie pękł, ściagnij ten z gruszki turbo i zobacz czy sie nie rozwarstwił na końcówce, też miałem z tym problem Jak by Ci turbina padła, to by autko niemiłosiernie kopciło na biało/niebiesko i czuł byś olej, noi oczywiscie były by niezłe braki oleju - przerabiałem to
De8bolek Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 no w sumie to nie kopci nic w tym stylu tylko mocy nie ma i nie słychać świstu jutro to sprawdzę i będę wiedział dzięki Faktycznie turbo nie padło wrecz przeciwnie dzis znowu działało jak trzeba zupełnie jakby wczoraj sie zawiesiło zauważyłem że te cienki przewód jest troche poszarpany moze gdzieś jakieś pękniecie ale nie zauważyłem...
Kowi87 Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Opublikowano 3 Lutego 2010 no w sumie to nie kopci nic w tym stylu tylko mocy nie ma i nie słychać świstu jutro to sprawdzę i będę wiedział dzięki Faktycznie turbo nie padło wrecz przeciwnie dzis znowu działało jak trzeba zupełnie jakby wczoraj sie zawiesiło zauważyłem że te cienki przewód jest troche poszarpany moze gdzieś jakieś pękniecie ale nie zauważyłem... Wymień dziada, bo coraz częściej bedziesz miałtakie przygody, najlepiej na sylikon skracanie na długo nie pomaga bo w pewnym momencie bedzie sie zaginał i dalej pupa :gwizdanie: noi po kazdym ucieciu będzie krótszy i bedzie szybciej pekał, w wakacje tak oszczędzałem
hanson1982 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Kowi wyslij mi nr tel. na PW bo biznesa mam do Ciebie[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:58_________________________________________________A i może ktoś ma pożyczyc na tydzień na wyjazd łańcuszki śniegowe do 205/55/r16
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Opublikowano 5 Lutego 2010 Kowi wyslij mi nr tel. na PW bo biznesa mam do Ciebie[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:58_________________________________________________A i może ktoś ma pożyczyc na tydzień na wyjazd łańcuszki śniegowe do 205/55/r16 łańcuchy są dla cieniasów Wątek nt. radia http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_wymiana_radia_na_niefabryczne-t112310.0.html
hanson1982 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Akcesoria zamowione do instalacji nieserii radyjka Na próbe zamontuje: http://www.productwiki.com/upload/images/pioneer_deh_p7000bt-400-400.jpg Podłączyłem tylko do przednich głośników i grały rewelka. Już nie mogę się doczekac jak zagra cały zestaw. Pokaz wkrótce u mnie pod pracą
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Dzisiaj spocik spontan o 16ej, jak ktoś chetny to zapraszam na parking
hanson1982 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 mnie nie będzie bo znowu mam wyjazd po pracy ;(
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 mnie nie będzie bo znowu mam wyjazd po pracy ;( Hanson zapoznaj sie z tym tematem http://www.a4-klub.pl/smf/all_spoty_pulawskie-t115666.0.html Moze zrobimy grubszy spocik na ziemi lubelskiej [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 13:39_________________________________________________I po spocie było nas az 4 sie nazywa zrobic spontan :polew:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 18:51_________________________________________________Hanson jak tam powrót ja dopiero wróciłem Pozdro dla JanJazda
Sebek (-_-) Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no to Kowi teraz walkę będziesz oglądał?
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2010 Autor Opublikowano 7 Lutego 2010 [quote name=Sebek () ] no to Kowi teraz walkę będziesz oglądał? taaaa jaknie zasne, zabiłem sie ogólmnie
Rekomendowane odpowiedzi