Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 k#rwa jaki mugen? http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=mugen
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=mugen Dziwnie zabrzmi to pytanie, ale: na ch#j mi to?
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 [quote a :polew:uthor=Kowi87 link=topic=55793.msg1507260#msg1507260 date=1270069435] http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=mugen Dziwnie zabrzmi to pytanie, ale: na ch#j mi to? przyjedź pod biedronke bez, a później przyjedź z
bigos_s Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Kończąc tym miłym akcentem duupy idę spać jak jutro wstanę to nie chcę widzieć żadnych przepychanek w tym wątku to mówiłem ja ....... Ello
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 przyjedź pod biedronke bez, a później przyjedź z Nadal nie czaję Coś Ty wymyślił? [br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 23:12_________________________________________________ przepychanek Ja tam bardzo chętnie zobaczę tu jakieś przepychanki Oczywiście pod warunkiem że ta kukuryna będzie ciekawa
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 przyjedź pod biedronke bez, a później przyjedź z Nadal nie czaję Coś Ty wymyślił? no niechce mi sie juz cytować mojej pierwszej wypowiedzi o tym że pod biedroną lubia chłopców trzęsących wydechem :polew: nie wązne co aby huk robiło :nabijasie:
rafalekx Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 I pomyśleć że miałem na studiach koleżankę z Richmond Gdybym wiedział to bym z tym "mugenem" codziennie na zajęcia chodził
Kowi87 Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 I pomyśleć że miałem na studiach koleżankę z Richmond Gdybym wiedział to bym z tym "mugenem" codziennie na zajęcia chodził :polew: :polew:
Armi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nareszcie jest gleba : http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b5/b5_afn_vulkanschwarz_gleba_xenon_4300k_zolte_halo_czarny_grill_alu_17-t70870.0.html;msg1510127#msg1510127 Muszę zmierzyć ile mi siadło bo aż mi się nie chce wierzyć, że tylko 2cm z przodu a 3 z tyłu.
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Nareszcie jest gleba : http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b5/b5_afn_vulkanschwarz_gleba_xenon_4300k_zolte_halo_czarny_grill_alu_17-t70870.0.html;msg1510127#msg1510127 Muszę zmierzyć ile mi siadło bo aż mi się nie chce wierzyć, że tylko 2cm z przodu a 3 z tyłu. to nie jest 2cm u mnie siadło 2-3 z przodu tylko ty masz ten profil opony inny niz zwykle ale z tyłu to chyba jak u mnie palca nie włoży :polew:
rafalekx Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 On ma coś nie halo z tymi oponami No i niech stanie na prostej nawierzchni a nie pojechał gdzieś z jakąś kukuryną w pole I jeszcze cały bagażnik mugenów wozi
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 On ma coś nie halo z tymi oponami No i niech stanie na prostej nawierzchni a nie pojechał gdzieś z jakąś kukuryną w pole I jeszcze cały bagażnik mugenów wozi Cały Adam chciał przykozaczyc :polew:
rafalekx Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cały Adam chciał przykozaczyc :polew: wyrwał na zawias mówisz? A to cwaniaczek i mówi że nie miał czasu bo auto odebrał o 18 I prosto pod biedronkę pojechał... cwaniaczek jeden, nie miał czasu fotek zrobić
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cały Adam chciał przykozaczyc :polew: wyrwał na zawias mówisz? A to cwaniaczek i mówi że nie miał czasu bo auto odebrał o 18 I prosto pod biedronkę pojechał... cwaniaczek jeden, nie miał czasu fotek zrobić Na czytałsie postów wczesniej ze w pod biedronka łatwo i odrazu polecia, ale nie wziął pod uwage ze rezydenci miasta tam byli przed nim i zgarneli co lepsze prawda hanson :polew: :polew: a tu tak fotka z dzisijeszego spontanu w środku najwiekszy
rafalekx Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No a jemu trafiła się jakaś bidna i wybrakowana A co do foty wreszcie stoisz jak "człowiek" Znaczy trochę koślawo, ale wreszcie odpowiednio nisko przynajmniej przodem :gwizdanie: Jeszcze felga i może jakaś kukuryna poleci i na to Twoje padło Robert ostatnia i jedyna "koza" z Richmond?
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 No a jemu trafiła się jakaś bidna i wybrakowana A co do foty wreszcie stoisz jak "człowiek" Znaczy trochę koślawo, ale wreszcie odpowiednio nisko przynajmniej przodem :gwizdanie: Jeszcze felga i może jakaś kukuryna poleci i na to Twoje padło Robert ostatnia i jedyna "koza" z Richmond? no moze cos sie uda wkońcu :kox: :polew: :polew: Nie no jak zrobimy pełnego spota LRY to sie znajdzie pare traktorów alroadów :polew:
Armi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Byłem w Rykach po 22. Widziałem, że nie ma szaraka. Na parkingu też nikogo nie spotkałem. Szkoda. Profil mam 50. Pewnie znowu zaśpię - o 6 wstaję
rafalekx Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Byłem w Rykach po 22. Długo z nią zabawiłeś chociaż wszystkie zęby miała? Ach te kukuryny z biedrony
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Byłem w Rykach po 22. Widziałem, że nie ma szaraka. Na parkingu też nikogo nie spotkałem. Szkoda. Profil mam 50. Wiec tak nie rozgladasz sie w ogóle przeleciałeś przez rondo a ja stałem pod merkurym i to na poczatkku(pierwsze auto) później volvo i ford i pare kukuryn a ty przelcaiłęś i jeszcze cofałeś koło poczty i nie widziałeś, a dosłownie ze 20min wczesniej rzojechalismy sie ze spontana z parkingu :gwizdanie: było vagowanko ale żadnych pozytywów
Armi Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Byłem w Rykach po 22. Widziałem, że nie ma szaraka. Na parkingu też nikogo nie spotkałem. Szkoda. Profil mam 50. Wiec tak nie rozgladasz sie w ogóle przeleciałeś przez rondo a ja stałem pod merkurym i to na poczatkku(pierwsze auto) później volvo i ford i pare kukuryn a ty przelcaiłęś i jeszcze cofałeś koło poczty i nie widziałeś, a dosłownie ze 20min wczesniej rzojechalismy sie ze spontana z parkingu :gwizdanie: było vagowanko ale żadnych pozytywów Tylko volvo na LPU widziałem a cofałem, żeby na parking zajechać. Miałem dzwonić, ale stwierdziłem że może za późno.
Rekomendowane odpowiedzi