PARAF Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Panowie, prawdopodobnie 1 sierpnia 2010 będę leciał z LU do WPR przez Wasz LRY-rewir... Kowi, może jakiś spontanik...? Dałbyś radę zwołać paru chłopaków, zabrać aparat itp...?
paput Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Panowie, prawdopodobnie 1 sierpnia 2010 będę leciał z LU do WPR przez Wasz LRY-rewir... Kowi, może jakiś spontanik...? Dałbyś radę zwołać paru chłopaków, zabrać aparat itp...? już nie będzie potrzebna wazelina bo przyjedzie Parafina
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 Panowie, prawdopodobnie 1 sierpnia 2010 będę leciał z LU do WPR przez Wasz LRY-rewir... Kowi, może jakiś spontanik...? Dałbyś radę zwołać paru chłopaków, zabrać aparat itp...? jesli nie wyjdzie na to że moje auto bedzie na warsztacie sie składało to powinno być nas 2-3 i Ty aparat bedzie
bigos_s Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 prawdopodobnie 1 też mogę być jeszcze w Richmond. Jak wypali to piszcie.
Kowi87 Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Opublikowano 26 Lipca 2010 prawdopodobnie 1 też mogę być jeszcze w Richmond. Jak wypali to piszcie.
PARAF Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Panowie, prawdopodobnie 1 sierpnia 2010 będę leciał z LU do WPR przez Wasz LRY-rewir... Kowi, może jakiś spontanik...? Dałbyś radę zwołać paru chłopaków, zabrać aparat itp...? już nie będzie potrzebna wazelina bo przyjedzie Parafina ...i wydyma papucina Panowie, prawdopodobnie 1 sierpnia 2010 będę leciał z LU do WPR przez Wasz LRY-rewir... Kowi, może jakiś spontanik...? Dałbyś radę zwołać paru chłopaków, zabrać aparat itp...? jesli nie wyjdzie na to że moje auto bedzie na warsztacie sie składało to powinno być nas 2-3 i Ty aparat bedzie No i może jakać ciekawsza miejscówka się znajdzie... (niz ta, na której ostatnio ostatnio spotowałem sie z Kowim - Orlen zrobiony z dawnego CPN'u )
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 ciekawsza miejscówa powiadasz za dużo takich ciekawych nie ma, no chyba że zalezy ci na jakiejś restauracji, bo w samym miescie takiej nie ma, ale od warszawy jadac jest jakubowa izba(armistead zawiódł sie ostatnio na menu) pózniej Cegielnia, w Rykach poza CPNem można zatrzymać sie pod kinem, PKSem Mleczarnia(tutaj Solar zawsze zajeżdża) i Ryki sie kończą pózniej jest kebab pod psem, BP, parafianka-okrąglak(na CB mówia na to belweder) wszystkie miejscówy są przy głównej trasie Okresl na czym ci zalezy pisząc "ciekawsza miejscówka"
PARAF Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Belweder - może być ale Pod Cegielnią będą lepsze fotki * Okresl na czym ci zalezy pisząc "ciekawsza miejscówka" * właśnie o to mi chodzi
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 Belweder - może być ale Pod Cegielnią będą lepsze fotki * Okresl na czym ci zalezy pisząc "ciekawsza miejscówka" * właśnie o to mi chodzi No dobra to wstępnie niech bedzie ta cegielnia, można przynajmniej na zewnatrz sobie przysiąść przy herbatce tylko zebym miał auto na chodzie :gwizdanie: jutro musze do LBN albo do wawy podlecieć na oględziny do ubezpieczalni, na dniach bedzie zderzak wiec wszystko teraz sie piekli
PARAF Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 No dobra to wstępnie niech bedzie ta cegielnia, można przynajmniej na zewnatrz sobie przysiąść przy herbatce tylko zebym miał auto na chodzie :gwizdanie: jutro musze do LBN albo do wawy podlecieć na oględziny do ubezpieczalni, na dniach bedzie zderzak wiec wszystko teraz sie piekli dzwonek był ?
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 No dobra to wstępnie niech bedzie ta cegielnia, można przynajmniej na zewnatrz sobie przysiąść przy herbatce tylko zebym miał auto na chodzie :gwizdanie: jutro musze do LBN albo do wawy podlecieć na oględziny do ubezpieczalni, na dniach bedzie zderzak wiec wszystko teraz sie piekli dzwonek był ? no nie do końca, ale auto ucierpiało
bigos_s Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 Belweder - może być ale Pod Cegielnią będą lepsze fotki * Okresl na czym ci zalezy pisząc "ciekawsza miejscówka" * właśnie o to mi chodzi No dobra to wstępnie niech bedzie ta cegielnia, można przynajmniej na zewnatrz sobie przysiąść przy herbatce tylko zebym miał auto na chodzie :gwizdanie: jutro musze do LBN albo do wawy podlecieć na oględziny do ubezpieczalni, na dniach bedzie zderzak wiec wszystko teraz sie piekli Kowi ja Ci mówię ty nie jedź - niech rzeczoznawca sam przyjedzie ! O wiele łatwiej się rozmawia z nimi w terenie niż jak wychodzi taka biurwa na parking Okresl na czym ci zalezy pisząc "ciekawsza miejscówka" A może koledze chodziło o "INNE" ciekawe miejscówki to ja ze swojej strony bym zaproponował lokalne Kukuryny pod Biedronką
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 Belweder - może być ale Pod Cegielnią będą lepsze fotki * Okresl na czym ci zalezy pisząc "ciekawsza miejscówka" * właśnie o to mi chodzi No dobra to wstępnie niech bedzie ta cegielnia, można przynajmniej na zewnatrz sobie przysiąść przy herbatce tylko zebym miał auto na chodzie :gwizdanie: jutro musze do LBN albo do wawy podlecieć na oględziny do ubezpieczalni, na dniach bedzie zderzak wiec wszystko teraz sie piekli Kowi ja Ci mówię ty nie jedź - niech rzeczoznawca sam przyjedzie ! O wiele łatwiej się rozmawia z nimi w terenie niż jak wychodzi taka biurwa na parking Okresl na czym ci zalezy pisząc "ciekawsza miejscówka" A może koledze chodziło o "INNE" ciekawe miejscówki to ja ze swojej strony bym zaproponował lokalne Kukuryny pod Biedronką bigos weź trafiłem na kureska firme nawet h*je nie maja kogo mi podesłać i proponują jechać do Lublina dzsiaij z ojcem pogadam co on tam sie od nich dokładnie dowiedział
PARAF Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 A może koledze chodziło o "INNE" ciekawe miejscówki to ja ze swojej strony bym zaproponował lokalne Kukuryny pod Biedronką Więcej szczegółów... ? :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Opublikowano 27 Lipca 2010 A może koledze chodziło o "INNE" ciekawe miejscówki to ja ze swojej strony bym zaproponował lokalne Kukuryny pod Biedronką Więcej szczegółów... ? :gwizdanie: ogólnie rzecz biorac chodziło o popularne zloty pod miejscowa biedronką :polew:
bigos_s Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 bigos weź trafiłem na kureska firme nawet h*je nie maja kogo mi podesłać i proponują jechać do Lublina dzsiaij z ojcem pogadam co on tam sie od nich dokładnie dowiedział Proponować to oni sobie mogą!!! to już jest ich problem nie twój - oni mają ci wypłacić pieniądze po kolizji spowodowanej przez ubezpieczonego w ich firmie do 21 dni "czy jakoś tak - dokładnie nie pamiętam czy tonie jest 30" No chyba że masz za dużo czasu/benzyny P.S. nie chce mi się wstawać z wyra - mam propozycje - skocz mi po kebab
PARAF Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 A może koledze chodziło o "INNE" ciekawe miejscówki to ja ze swojej strony bym zaproponował lokalne Kukuryny pod Biedronką Więcej szczegółów... ? :gwizdanie: ogólnie rzecz biorac chodziło o popularne zloty pod miejscowa biedronką :polew: zdefiniuj "popularne"...
bigos_s Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 A może koledze chodziło o "INNE" ciekawe miejscówki to ja ze swojej strony bym zaproponował lokalne Kukuryny pod Biedronką Więcej szczegółów... ? :gwizdanie: ogólnie rzecz biorac chodziło o popularne zloty pod miejscowa biedronką :polew: Niech zobaczy co dobre A może koledze chodziło o "INNE" ciekawe miejscówki to ja ze swojej strony bym zaproponował lokalne Kukuryny pod Biedronką Więcej szczegółów... ? :gwizdanie: ogólnie rzecz biorac chodziło o popularne zloty pod miejscowa biedronką :polew: zdefiniuj "popularne"... PWN "popularny 1. «powszechnie znany, ceniony i używany» 2. «mający na celu głównie dostarczanie rozrywki i przyjemności» 3. «przedstawiony w sposób zrozumiały dla wszystkich»"
PARAF Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 BTW: Nie potrzebuje ktoś tylnych ori lamp do sedana z 2000r. - II lift? niedrogo....[br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 19:35_________________________________________________ PWN "popularny 1. «powszechnie znany, ceniony i używany» 2. «mający na celu głównie dostarczanie rozrywki i przyjemności» 3. «przedstawiony w sposób zrozumiały dla wszystkich»" Bez jaj, wiesz OCB...
bigos_s Opublikowano 27 Lipca 2010 Opublikowano 27 Lipca 2010 BTW: Nie potrzebuje ktoś tylnych ori lamp do sedana z 2000r. - II lift? niedrogo.... Ile to niedrogo?
Rekomendowane odpowiedzi