Kowi87 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 Z jakiego materiału ? a jakie masz do dyspozycji musze jesszcze dopytać co do wymiarów/grubosci bo drukarka róznie drukuje
bigos_s Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 po pierwsze różnie drukuje a po drugie to ja nie mam plotera w pracy - najlepiej jak byś mi dał jakiś gotowy szablon. materiał: drewno, mdf, płyta wiórowa. chyba z MDFu najlepiej. to będą jakieś elementy konstrukcyjne zabudowane czy coś ładnego w lakierze
Kowi87 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Opublikowano 29 Lipca 2010 po pierwsze różnie drukuje a po drugie to ja nie mam plotera w pracy - najlepiej jak byś mi dał jakiś gotowy szablon. materiał: drewno, mdf, płyta wiórowa. chyba z MDFu najlepiej. to będą jakieś elementy konstrukcyjne zabudowane czy coś ładnego w lakierze no ja to ogarne w skali, MDF będzie ok bo z tego co wiem to ludzie te szablony jeszcze cos tam podcinali A lakierowane hmm jak bym juz je wpasował to można by je poddać takie obróbce, bo tak to praca na marne jak będe musiał z którejś strony 1mm zjechać
bigos_s Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 jakby co to ja teraz będę w Richmond na weekend - w końcu miał być spot :gwizdanie: więc może ogarnij jakiś szablon to ci coś wyrezam
hanson1982 Opublikowano 30 Lipca 2010 Opublikowano 30 Lipca 2010 Kowi interesowała by mnie osłona ta co od zderzaka zakłada się na osłone silnika Moze bys sie chciał jej pozbyć..... na wymiane mogę ci oddać moją
Kowi87 Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 Kowi interesowała by mnie osłona ta co od zderzaka zakłada się na osłone silnika Moze bys sie chciał jej pozbyć..... na wymiane mogę ci oddać moją jaka osłona?? Hokej zderzaka Moge Ci moja oddać za piwo ale jest w noo wiesz w "super" stanie :polew: ALe jak cos jest na handel za 70zł w za***istym stanie, jak o to Ci chodzi to moge dać namiar Będzie zderzak mojego koloru na handel juz przygotowany pod FMIC ze spryskami Rezam ten czarny dzisiaj albo jutro rano mój wjeżdza do naprawy troche bedzie porawek, wiec pewnie wtorek/środa bede jeżdzi szarakiem z poprawką
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Który to ma LRY 60XX ??? a co to za auto?? ja mam 06XX
bigos_s Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 no jak to jakie ? czarna parówa z klubową naklejką Wracałem z Lublina i trochę pogoniliśmy razem przeczucie kazało mi Go przepuścić i wtedy wyhaczyłem naklejkę klubową - na pewno nie janjazda :gwizdanie:
hanson1982 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 A narozrabiała coś ta parówa??? Bo jak nie to w takim razie ja jechałem
hanson1982 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 a w którym miejscu się spotkaliśmy bo nie kojarzę żebym wyprzedzał Audi z naklejką??
Gość osetti Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Siema byki co tam w rodzinnych rejonach słychać ? zlot sie szykuje 1 sierpnia jestem w Rzeszowie ale kolejny weekend będę z żoną w Dęblinie. A ja akurat wyjeżdżam w góry w kolejny weekend No i w tenże weekend właśnie spotkałam w Zakopcu kolegę Adama Mieszkaliśmy w tym samym pensjonacie serdecznie pozdrawiam! miło było poznać!
Kowi87 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Siema byki co tam w rodzinnych rejonach słychać ? zlot sie szykuje 1 sierpnia jestem w Rzeszowie ale kolejny weekend będę z żoną w Dęblinie. A ja akurat wyjeżdżam w góry w kolejny weekend No i w tenże weekend właśnie spotkałam w Zakopcu kolegę Adama Mieszkaliśmy w tym samym pensjonacie serdecznie pozdrawiam! miło było poznać! chwalił sie
bigos_s Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 a w którym miejscu się spotkaliśmy bo nie kojarzę żebym wyprzedzał Audi z naklejką?? bo jechałem nowym nabytkiem - srebrnym alfem Ale pozdro poleciało Chyba go okleje :gwizdanie: :polew:
hanson1982 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A to już kojarzę Jechaliśmy za psiarnią (czarna vectra) przed Rykami
bigos_s Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 A to już kojarzę Jechaliśmy za psiarnią (czarna vectra) przed Rykami co ty gadasz nawet nie przylukałem.
hanson1982 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 no tak szczerze powiedziawszy to w pierwszej chwili jak mi migałeś to myślałem ze o psach mnie ostrzegasz, dpiero po chwili zobaczyłem że machasz
Rekomendowane odpowiedzi