black4 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Witaj, Dzięki za zamieszczenie wątku! Wielki podziw za włożoną pracę w pieczołowite przywracanie Mietkowi wzorcowego stanu ! Sąsiad ma identycznego Klasyk! Tylko dbać bo to za chwilę będzie piękny youngtimer! Pozdrawiam serdecznie! Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez black4
arre Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 No no mlody ales sie rozkrecil... dobra robota... jak zwykle kiedy wpada na staga? to sobie poogladam dokladnie
misiek95 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2016 No no mlody ales sie rozkrecil... dobra robota... jak zwykle kiedy wpada na staga? to sobie poogladam dokladnie 14 wrzesień
Animal Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Piękny jest bardzo fajnie przy nim działasz i widać, że trafił w dobre ręce 30h na korektę to i tak niewiele
Dev Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zostało mi trochę części z tego modelu. Może coś potrzebujesz ?
misiek95 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zostało mi trochę części z tego modelu. Może coś potrzebujesz ? pewnie, ciągle czegoś szukam aktualnie mam problem ze znalezieniem czujnika abs z tylnego mostu... szukam pomarańczowych kierunków na przód, prawej lampy tył, wkładu koła zapasowego. A co tam Ci zostało ciekawego?
Dev Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 pusc mi sygnal na handy jutro zadzwonie
misiek95 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Opublikowano 9 Września 2016 Powalczyłem ostatnio troche z ke-jetem. Padnięty potencjometr, pozamieniane wtyczki, martwa sonda, dziurawe wężyki itd. Wsio rozebrane wyczyszczone poskładane jak trzeba. Auto dobrze pali dobrze, jeździ dobrze i trzyma wolne obroty. Można powiedzieć że pełny sukces Z widocznych rzeczy to wpadło wygłuszenie maski Zaspawałem dziure po LPG i odmalowałem zderzak tył Dla świętego spokoju wyjechałem przednimi błotnikami... jak sie okazało dobra decyzja bo udało sie rudzielca ogarnąć na jakiś czas Przy okazji wszędzie pod błotniki poszedł elaskon, pod szerokie listwy też. Jak będę miał chwile to zajme sie progami jeszcze i będzie spokój Tak sie auto prezentuje na dzień dzisiejszy:
Dev Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Dzisiaj kupiłem za grosze 124ke w kupei z silnikiem 3200ccm. Trzeba będzie trochę w nią wlozyc ale jest już moc :kox:
misiek95 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Opublikowano 9 Września 2016 3.2 zazdraszczam na fajnym wypasie? Podeslij jakies foto Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Wandej Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Piękny jest. Coupeta to już youngtimer Tapnięte z SGS5
MikelA4 Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Szacuneczek kolego, taki progres w tak krótkim czasie. Ja się do wymiany kierownicy miesiąc zabierałem
Dev Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 3.2 zazdraszczam na fajnym wypasie? Podeslij jakies foto Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Żadnych cudów nie ma, nawet szajbedachu brak ale buda w zayebistym stanie. Felgi dzisiaj umyłem i jest kosa, skrzynia trochę się pie...Oli i nie zawsze jest wsetczny a poza tym jest jest ok. Silnik w kilku miejscach podcieka, zawiecha i uklad kierowniczy zdrowy. Jedyna ...ujnia w tych autach jest taka że instalacja elektryczna jest biodegradowalna i trzeba bedzie ja odtwarzać na nowo.
misiek95 Opublikowano 9 Września 2016 Autor Opublikowano 9 Września 2016 To od ktoregos rocznika sie rozklada, u mnie jest normalna. Ale skrzynia automat czy getrag? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Dev Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Jutro Ci napisze jak to jest z tą instalką. Skrzynia automatyczna 5 biegowa
soolek Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Ależ Wam Panowie zazdroszczę tych 124ek. Ale któregoś pięknego dnia będę miał taką i ja!
Rekomendowane odpowiedzi