smky95 Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) AUDI A4 Casablanca White ARG F4G ARG zalane Valvoline VR1 5w50 Kolor LY9G Casablanca White Czarne wnętrze z jasną podsufitką Szyberdach Przednie szyby w prądzie Radio 2DIN Audi Symphony Licznik półfis 4x Airbag Modyfikacje Zrobione ambery na przycisk FUNK Podświetlanie ziemi przy wysiadaniu Półskórzane fotele i kanapa. Założenie zawieszenia gwintowanego na przód oraz talerzyki Ta-technix na tył Gleba Grill RS (nieorg) Aux do radia Wygłuszenie drzwi i tunelu Wzmacniacz BOSE na tylne głośniki + tweetery Prawe duże lusterko Podświetlane klamki Koło 18'' Mercedes Benz et35 8,5'' (dystans 5mm na tył, wleci jeszcze na przód taki) Opony Nankang NS-20 89W 215/40 R18 HID 4300k schowane w ori miejscu na przetwornice Licznik FIS VDO Plany Swap na 1.8 turbo Radio 2 DIN z wyświetlaczem Obniżyć o kolejny centymetr Oświetlenie wewnętrzne LED Kierownica trzyramienna Czarna podsufitka Elektryka na tył Dobry zawias na następny sezon Podgrzewane fotele Dołożenie tempomatu Ładna dwururka Edytowane 4 Maja 2017 przez smky95
Nextpeace Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Ohohoho poooodoba mi się ! Bezawaryjności i powodzenia w dalszych modach Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Sebastiano87 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Fajny ten Twój białasek, dodatki czarne do białego to idealna kompozycja w tym zestawieniu. A czarny macik felgi nie lepszy by był... Ma tak do srebnego i wygląda całkiem całkiem a do białego by było jeszcze lepiej czyt. bardziej ganstersko. ps. kupuj 18 cali lepszy efekt wizualny
sebidi Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Fajny ten Twój białasek, dodatki czarne do białego to idealna kompozycja w tym zestawieniu. A czarny macik felgi nie lepszy by był... Ma tak do srebnego i wygląda całkiem całkiem a do białego by było jeszcze lepiej czyt. bardziej ganstersko. ps. kupuj 18 cali lepszy efekt wizualny Do tego jeszcze czarny dach i bylby sztos Edytowane 20 Września 2016 przez sebidi
karol24 Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 sądzę, że polerka felg zrobiła by robotę czarny zmniejszy kolo miałem takie felgi
smky95 Opublikowano 20 Września 2016 Autor Opublikowano 20 Września 2016 Koloru felg raczej zmieniać nie będę [emoji6]. Co do rozmiaru to jeszcze temat do przemyślenia, czas pokaże jakie wjada na następny sezon
Pij1973 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Fajnie wygląda. Każdą historie możesz kończyć - "A potem wjechałem ja, cały w bieli " powodzenia.
enczu Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Kolor którego chyba jeszcze tu nie widziałem, albo nie pamiętam. Ile razy widziałem białe bpińc na żywo tak zawsze lakier był zmęczony życiem i przebarwiony na żółty prawie, a tutaj widać, że lakier wygląda naprawdę na biały 17 cali sobie odpuść, nie odczujesz różnicy praktycznie do aktualnego wyglądu, a 18 już robi robotę. No ale temat wałkowany milion razy, pewnie skończy się tak czy owak na 18 Osobiscie widzę tutaj 18 z rantem i białym rotorem z perłą Powodzenia w modach, fajna i ciekawa baza
smky95 Opublikowano 21 Września 2016 Autor Opublikowano 21 Września 2016 Co do lakieru to auto było malowane, nie wiem kiedy nie wiem po co . Było sprawdzone miernikiem i szpachli nie ma . Felgi właśnie planuje z polerowanym rantem. Marzy mi się keskin kt1
enczu Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Myslalem o keskinach ale fakt ze srubki to nie srubki mnie zniechecil :/
apocalipto Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Biały zawsze robi robotę jak dla mnie Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Mopek Opublikowano 29 Września 2016 Opublikowano 29 Września 2016 Białe audi b5 wygląda ciekawie. Zawsze jak widziałem, a widziałem nieczęsto, to były bardziej kremowe niż białe. Twój to inna bajka. Nie trać czasu na 17 bo i tak w ten sam sezon wrzucisz 18". Skoro masz gwint na przodzie i dosyć spoko glebę na tyle to będzie dobrze wyglądać. Nie wrzucałbym białych kół do białego lakieru. Ewentualnie, jak kolega wyżej napisał, biały rotor i rant polerka. To rzeczywiście tak. Na twoim miejscu celowałbym w stonowane kolory. Młotkowy, grafit, srebro. A tak to bezawaryjności!
smky95 Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Opublikowano 27 Listopada 2016 (edytowane) O kole będę myślał dopiero na następny rok. Na pewno będzie coś na polerowanym rancie . I dziękuje wszystkim za miłe słowa update : Witam, żeby nie było że się nic dzieje to wpadło kilka modów min. duże prawe lusterko (szkoda że przedlift ) od razu wyszpachlowane i pomalowane. Lampy zostały umyte i dostały nowiutkie odbłyśniki, udało mi się też skompletować zestaw HID 5000k. Myślę że jutro wszystko będzie złożone i się pochwalę efektem . Kumpel powiedział mi że cupholder ma opcje podświetlania więc zacząłem modzić, i wymodziłem, wygląda jak OEM. Dostałem też paczuszkę z ledowymi żarówkami, które przerobię na obrys USDM. Edytowane 27 Listopada 2016 przez smky95
Brzeziak Opublikowano 29 Listopada 2016 Opublikowano 29 Listopada 2016 Biały ma potencjał Czemu szpachlowałeś lustro? Ja mam od po lifta a szukam od przed lifta. Może chętny na wymianę?
smky95 Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Opublikowano 29 Listopada 2016 Były dwa małe przetarcia. Widać je na zdjęciu [emoji3] w sumie nawet chętny bym był Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
smky95 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Kolejne mody : założony wzmacniacz ori BOSE na tylne głośniki, gra teraz cudnie, jeszcze na tył wlecą tweetery żeby nie było samego bassu. Aktualnie naprawiana jest konsola, kiedyś coś tam było w niej przykręcone i została dziura. Założone ledowe postoje. Lekko wygłuszona blacha wokół gałki zmiany biegów. AUX w Symphony . No i oczywiście największy powód do szczęścia, wleciało koło koło Mercedes 18" 8.5j et35, rant będzie w lustro. Jeszcze nie dawno założyłem silniczek do szyberdachu, oryginalnie nie było niczego żeby go podłączyć. Było trzeba dorobić kostkę i całą instalacje, wszystko podłączone jak fabryka nakazała, domykanie działa wszystko jest si Edytowane 5 Lutego 2017 przez smky95
smky95 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Opublikowano 6 Lutego 2017 Wleciały jeszcze podświetlane klamki [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 6 Lutego 2017 Opublikowano 6 Lutego 2017 (edytowane) Białe to to takie brzydkie to takie jakeś Jest git, no i najlepszy silnik z gamy 1.8 wolnossących Dnia 23.09.2016 o 13:19, enczu napisał: Myslalem o keskinach ale fakt ze srubki to nie srubki mnie zniechecil :/ Tej odwal sie od imitacji śrubków bo Ci wypomne, że jeździsz na mtśmietnix i swapujesz turbo awx na awx i wogóle to tjuner po c**ju jesteś Pewnie nie wiecie.. no bo skąd mielibyście wiedzieć ostatnio truł mi dupe godzinami na fb. Uszol gdzie te brewki kupiłeś no powiedz gdzie, też chce takie mieć A tu taki c**j jak słonia trąba Edytowane 6 Lutego 2017 przez uszol
Rekomendowane odpowiedzi