Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B7 1.8T Q/ S4 look/249KM 365Nm/ Vfiz/ Gwint/ Recaro/ Kiera MF zB8 lift/ Hamulce 345/300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

24 minuty temu, bombelm7 napisał(a):

I jest to bardzo dobre rozwiązanie. 👍 Które się sprawdza już lata. Przynajmniej w moim dziadku. Podczas otwierania włączają mi się halogeny diody lusterek podczas ich rozkladania i tylna pozycja plus tablica. Po otwarciu drzwi wszystko gaśnie. 

Kolega @MaTeo85 rozwiązał u mnie temat. Oprócz tablicy jeszcze włączają się tylne światła. We wczesnych modułach składania lusterek by @kkam likwidowało podświetlenia lusterek po złożeniu. Nastąpiło wyłączenie świateł i składało lusterka. W nowszej wersji modułów niezależnie następowało składanie dopiero po wygaśnięciu CLH.

Opublikowano

Ja mam u siebie inny moduł. Nie z forum.  Jak wyłączę auto i wyjmę mu kluczyk a następnie otworze drzwi włącza mi to co pisałem wyżej i sieci się. Zamykam pilotem i dalej się wszystko świeci. Lusterka zaraz po zamknięciu się składają ale że świecącymi diodami. Potem jeszcze tak wszystko chwilę świeci bo mam ustawione chyba na 2min i dopiero gaśnie. 

Opublikowano
W dniu 18.03.2025 o 16:24, Rob@k napisał(a):

W sobotę założyłem letnie koła i niestety po sześciu latach moje Hankooki przestały współpracować. Musiały wpaść nowe gumy. Tym razem wpadły

Yokohamy Advan Fleva v 701

IMG_20250318_150713.thumb.jpg.5b5da1903325117a33c7b6740620e388.jpg

Jakie masz parametry felg bo sam myślę o 235/35 r19

ino felgi mam 8.5j 

przód et 33 tył 30 i boję się że będzie obcierać 

Opublikowano
10 minut temu, przemolll napisał(a):

Jakie masz parametry felg bo sam myślę o 235/35 r19

ino felgi mam 8.5j 

przód et 33 tył 30 i boję się że będzie obcierać 

Teraz mam 8.5 ET 35. Wcześniej łopaty z RS6 9j ET 35 i na tych sporadycznie tył potrafił przytrzec. 

Opublikowano
W dniu 10.05.2025 o 06:48, bombelm7 napisał(a):

Ja mam u siebie inny moduł.

To wszystko tłumaczy. :wink: