george Opublikowano wczoraj o 17:58 Opublikowano wczoraj o 17:58 24 minuty temu, bombelm7 napisał(a): I jest to bardzo dobre rozwiązanie. 👍 Które się sprawdza już lata. Przynajmniej w moim dziadku. Podczas otwierania włączają mi się halogeny diody lusterek podczas ich rozkladania i tylna pozycja plus tablica. Po otwarciu drzwi wszystko gaśnie. Kolega @MaTeo85 rozwiązał u mnie temat. Oprócz tablicy jeszcze włączają się tylne światła. We wczesnych modułach składania lusterek by @kkam likwidowało podświetlenia lusterek po złożeniu. Nastąpiło wyłączenie świateł i składało lusterka. W nowszej wersji modułów niezależnie następowało składanie dopiero po wygaśnięciu CLH.
bombelm7 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Ja mam u siebie inny moduł. Nie z forum. Jak wyłączę auto i wyjmę mu kluczyk a następnie otworze drzwi włącza mi to co pisałem wyżej i sieci się. Zamykam pilotem i dalej się wszystko świeci. Lusterka zaraz po zamknięciu się składają ale że świecącymi diodami. Potem jeszcze tak wszystko chwilę świeci bo mam ustawione chyba na 2min i dopiero gaśnie.
Rekomendowane odpowiedzi