kamelus_ Opublikowano 13 Września 2018 Autor Opublikowano 13 Września 2018 26 minut temu, Bristol napisał: Zdecydowanie najładniejsza konfiguracja A5 jaką widziałem. Nie ma tutaj grama cukru tylko moje zdanie. Bardzo Ci dziękuję. Na żywo naprawdę znacznie lepiej cieszy oko
kamelus_ Opublikowano 13 Września 2018 Autor Opublikowano 13 Września 2018 (edytowane) 32 minuty temu, Bristol napisał: Zastanawiam się czy do wesel lepiej biała czy np. czerwień misano... Myślę nad tą a praktycznie to już pozostaje iskierka do tego abym po nią jechał Prze piękna. Jednak moim zdaniem do wesle najszybciej biała a zaraz po tym czarna. Na czerwoną już trzeba będzie odpowiedniego klienta a skoro auto ma na siebie zarabiać moim zdaniem tylko biały. Szczerze mówiąc terz mi się z weselami nie pali bo jestem zbyt pedantyczny. A nie każdy to rozumię i potem panna mloda szpilķą ci zaora po progach dokładkach w piano itp. Poza tym potem w sórach pełno brokatu itp. Nie na moje nerwy Edytowane 13 Września 2018 przez kamelus_
MaciekPL Opublikowano 3 Listopada 2018 Opublikowano 3 Listopada 2018 Ten kolor na żywo robi mega robotę, dzisiaj miałem porównanie z ibisem.. Suzuka mistrzowsko wygląda. U Ciebie widziałbym te lusterka w piano. Chociaż w kolor budy też są git.
kamelus_ Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 21 godzin temu, MaciekPL napisał: Ten kolor na żywo robi mega robotę, Potwierdzam chociaż zamawiając auto nie miałem możliwości zobaczyć tego lakieru na żywo i miałem trochę obaw jak to wyjdzie. Na szczęście jest mega i spełnił moje oczekiwania w 100%
MaciekPL Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 12 minut temu, kamelus_ napisał: Potwierdzam chociaż zamawiając auto nie miałem możliwości zobaczyć tego lakieru na żywo i miałem trochę obaw jak to wyjdzie. Na szczęście jest mega i spełnił moje oczekiwania w 100% Dobry wybór, już trochę tych lakierów robiłem ale ten jest jeden z lepszych. Mega przemyślana a5ka, dekory również ogień robią. Jeszcze w a5 a4 ich nie widziałem, no chyba że te jasne ale to lipa. W a6 idzie je częściej zobaczyć. Pogratulować autka
kamelus_ Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 Z dekorami podobna sytuacja co z lakierem. Nie widziałem ich wcześniej w A5 ani A4 raz tylko właśnie w A6. Fajnie że się auto podoba
marcin_o23 Opublikowano 4 Listopada 2018 Opublikowano 4 Listopada 2018 bo te dekory macie dostępne tylko w competition i jak w a6 / a7 jest tego sporo to a4 i a5 to raczej rarytas, do tego jest to najdroższy dostępny w ofercie dekor, droższy niż carbon
kamelus_ Opublikowano 4 Listopada 2018 Autor Opublikowano 4 Listopada 2018 (edytowane) Zgadza się. A cena wynika z mega trudnego procesu technologicznego. Podobno na cały swiat tylko jeden podwykonawca potrafi je zrobić (tak gdzieś kiedyś czytałem). Edytowane 4 Listopada 2018 przez kamelus_
kamelus_ Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2018 Wpadł mały cieszący oko modzik. Oryginalne projektory Audi I tu wielkie podziękowania dla kolegi MaciekPL I już na miejscu 1
MaciekPL Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Pięknie jest, gdybym miał quattro heh ? ah. Ty Panie nie masz co modzic to takie już ostatatnie detale trzeba wymyślać.
kamelus_ Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 Ogłaszam oficjalnie wiosnę Letni setup na pokładzie i auto doczyszczone po zimie . W międzyczasie wpadły jeszcze full Led do środka. 1
kamelus_ Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Opublikowano 4 Marca 2019 3 godziny temu, MaciekPL napisał: Klasa!! ? 3 godziny temu, instruktor83 napisał: Jest na co popatrzec? Dzięki Panowie
skotyman Opublikowano 4 Marca 2019 Opublikowano 4 Marca 2019 Robi robotę! ? u mnie lato wpada dopiero za 2 tygodnie?
black dragon a5 Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Piękna sztuka , lepsza niż nowe modele.
liquid8p Opublikowano 9 Marca 2019 Opublikowano 9 Marca 2019 W dniu 5.03.2019 o 20:50, black dragon a5 napisał: Piękna sztuka , lepsza niż nowe modele. To zdecydowanie, ja pewnie gdzieś pod koniec marca wrzucę letnie kółka
kamelus_ Opublikowano 9 Marca 2019 Autor Opublikowano 9 Marca 2019 (edytowane) W dniu 5.03.2019 o 20:50, black dragon a5 napisał: Piękna sztuka , lepsza niż nowe modele. Dzięki wielkie. Jestem podobnego zdania dlatego na szybko jeszcze zamawiałem ten model. Godzinę temu, liquid8p napisał: To zdecydowanie, ja pewnie gdzieś pod koniec marca wrzucę letnie kółka Ja już zaryzykowałem bo jeszcze mam dwa inne auta ma zimie wiec luz. Zresztą tym bardzo mało zimą jeżdżę. Edytowane 9 Marca 2019 przez kamelus_
kanap4 Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 Set up idealny...kolor, pakiet competition, felgi, napęd - wszystko idealnie. Super, że zdecydowałeś się na srebrne koła - ostatnio zbyt często widuje się zestawy biała fura i czarne koła. Tu z kolei miła odmiana.
A-rek Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Fajne autko, podoba mi się ? Gratulacje !!!
Rekomendowane odpowiedzi