Karmel Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 czytam . i nie bilem akurat do tego ze Ty tak napisales tylko ogolnie. Ja też do nikogo nie "biję". Z natury jestem naprawdę spokojny Zgadza się, jeżeli chce się stwierdzić, czy aoto jest awaryjne czy nie, 18tyś km to stanowczo za mało. Pozdrawiam
Gość mmcv Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 czytam . i nie bilem akurat do tego ze Ty tak napisales tylko ogolnie. Ja też do nikogo nie "biję". Z natury jestem naprawdę spokojny Zgadza się, jeżeli chce się stwierdzić, czy aoto jest awaryjne czy nie, 18tyś km to stanowczo za mało. Pozdrawiam zgadza sie, ale wiem ze niektorzy sobei z tego sprawy nie zdaja i np mowia "nie no w moim to sie nic nie psuje igielka, 2 lata jezdze i cacy" , a ile km robisz rocznie ... hmm "kolo 10tys" - no to jak slysze takie cos to mnie zalewa
tklimczak Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 toście się koledzy wymienili opiniami o przebiegach....a teraz do rzeczy, to warto się przesiąść na to BMW :kox:
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 bmw jest równie dobrą marką... może nie mają Quattro ale silniki są ok. Mają też bardziej plastikowe środki ale to kwestia gustu
Karmel Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 toście się koledzy wymienili opiniami o przebiegach....a teraz do rzeczy, to warto się przesiąść na to BMW :kox: Możemy się zamienić
tklimczak Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 toście się koledzy wymienili opiniami o przebiegach....a teraz do rzeczy, to warto się przesiąść na to BMW :kox: Możemy się zamienić :> oj chyba na razie się nie skuszę
Dibo Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 toście się koledzy wymienili opiniami o przebiegach....a teraz do rzeczy, to warto się przesiąść na to BMW :kox: Może nie tyle przesiąść co kupić drugie obok Audi
tklimczak Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 toście się koledzy wymienili opiniami o przebiegach....a teraz do rzeczy, to warto się przesiąść na to BMW :kox: Może nie tyle przesiąść co kupić drugie obok Audi żeby na bierząco widzieć tą przewagę
Karmel Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 toście się koledzy wymienili opiniami o przebiegach....a teraz do rzeczy, to warto się przesiąść na to BMW :kox: Może nie tyle przesiąść co kupić drugie obok Audi żeby na bierząco widzieć tą przewagę W środku poczujesz przewagę BMW, choćby po materiałach we wnętrzu. Zimą poczujesz przewagę/wadę* BMW - mowa o RWD. Wiadomo, że jesteśmy na forum Audi, więc większość będzie za A4, ale nie jest to tak oczywisty wybór... P.S. Na forum BMW ktoś oczekiwał odpowiedzi co lepsze - nowe A6 czy 530d. Większość była za E60, ja natomiast wyraziłem swoje preferencje - wybrałbym A6 Avant 3.0 TDI Quattro. Kiedyś będąc nastolatkiem kochałem BMW, choć takiego nie posiadałem. Teraz bardzo polubiłem Audi, szczególnie B7 (choć jeżdżę B6), ale nie jestem przekonany, by sprzedać 320d, dołożyć 12-15tyś zł i kupić B7 2.0 TDI. Chyba, że Quattro - wtedy widziałbym duży plus Audi ----- *) niepotrzebne skreślić
audia4s4 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Miałem E46 320d 150ps i nawet fajnie to jeździ. Kultura pracy motorku - poezja , ale jakoś nie podnieca mnie tak jak Audi. Nie mówie ze jest złe
soolek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Odświeżę temat, bo jakoś mi dzisiaj BMW padło na głowę...Jakoś tak naszła mnie chęć na zmianę, ale że B6 Q jest poza moim zasiegiem (chyba), to zacząłem myśleć o Beemce. Czy o silniczku 320d 136KM możecie coś powiedzieć krótko? (Na fora BMW dopiero się wybieram :gwizdanie:)
Iverson Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 szukaj po lifcie 320D 150ps , o wiele lepsza jednostka
soolek Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Odpada, bo kasy więcej inwestować nie chcę/nie mogę.
LuKaSz_A4 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 B M W Ę I Y D A P Z Ł A I D E E S K Z
Piotrek98igo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 B M W Ę I Y D A P Z Ł A I D E E S K Z sie smiej znam 4osoby co maja bmw i kazdy z nich mial po kilka
truckmaniac Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 B M W Ę I Y D A P Z Ł A I D E E S K Z Się popisałeś :wallbash: A tak na marginesie, to ciekawe co ma marka samochodu do debilizmu jego kierowcy?
LuKaSz_A4 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Panowie powiem wam ze ja nie na widzę marki BMW Jak zobaczę na forum coś o BMW to mi się w brzuchu gotuje!! więc pisze takie coś
Gard Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Panowie powiem wam ze ja nie na widzę marki BMW Jak zobaczę na forum coś o BMW to mi się w brzuchu gotuje!! więc pisze takie coś Kolego, ten temat nie powstał po to, aby wyrażać swoje subiektywne odczucia. Tutaj raczej dyskutujemy od strony technicznej ... Mnie z kolei się w brzuchu gotuje jak czytam to "nie na widzę" ... Naprawdę, mógłbyś coś z tym zrobić?
Iverson Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Panowie powiem wam ze ja nie na widzę marki BMW Jak zobaczę na forum coś o BMW to mi się w brzuchu gotuje!! więc pisze takie coś hmmm , mi tam jakoś bardzo się podobają i bardzo fajnie jeżdżą
truckmaniac Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Mnie z kolei się w brzuchu gotuje jak czytam to "nie na widzę" ... Naprawdę, mógłbyś coś z tym zrobić? No wiesz. Legendy krążą o właścicielach BMW i ich poziomowi intelektualnemu.A tu proszę... Oczywiście podejrzewam , że to dysleksja, dysortografia lub inne modne świstki
Rekomendowane odpowiedzi