Opublikowano 2 Grudnia 20223 l 25 minut temu, Muskel1 napisał(a): Skąd wziąłeś to zdjęcie z tymi 90 kkm? Już nie pamiętam skąd, ale mam u siebie takiego PDFaczynnosci_serwisowe_audi.pdf
Opublikowano 2 Grudnia 20223 l 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Ten pdf nie jest do B9 Dzięki, nie wiedziałem. A czy ktoś ma może taki do B9?
Opublikowano 2 Grudnia 20223 l Albo nie mam, albo nie wiem, gdzie są te informacje (przeszedłem wszystkie opcje). Wydaje mi się, że muszę wstąpić do serwisu Audi, aby wykonać cokolwiek oznacza poniższa wiadomość.
Opublikowano 2 Grudnia 20223 l W dobrym miejscu sprawdzasz. Idzie weekend, więc standardowo myAudi się wysypało. Normalnie pokazuje w pracach dodatkowych co i kiedy. U mnie teraz też nie działa ale mam zdjęcie, które udało mi się wykonać.
Opublikowano 2 Grudnia 20223 l 1 minutę temu, Muskel1 napisał(a): Idzie weekend, więc standardowo myAudi się wysypało. Haha, dobrze wiedzieć. Będę sprawdzać po weekendzie ;-) Dzięki za screena.
Opublikowano 2 Grudnia 20223 l W poniedziałek ok południa powinno znowu hulać Przynajmniej do tej pory tak było. W tamtym tyg. nie dało się przez cały weekend zaktualizować statusu W poniedziałek opanowali sytuację Edytowane 2 Grudnia 20223 l przez Muskel1
Opublikowano 5 Grudnia 20223 l Jakby komuś przestał działać Keyless w jednych drzwiach lub/i oświetlenie w klamce to polecam sprawdzić wiązki. U mnie wiązka od keylessa była pęknięta całkowicie, a od lampki zdążyła dopiero jedna żyła . Obydwa pęknięcia przy takim tajemniczym "korku". Instrukcja rozbiórki drzwi Link, człowiek na filmie zdejmuje klamkę jedynie przesuwając. Instrukcja natomiast każe odgiąć od środka zaczep i ja też tak robiłem. Po naprawie przewodów musiałem odpalić auto żeby sensor zaczął ponownie działać. Godzinka roboty.
Opublikowano 5 Grudnia 20223 l U mnie usterkę miała jedna lampka podświetlania klamki. Najwidoczniej dostała się do niej woda bo zawsze w deszczową pogodę zaczynała mrugać. Po wymianie na nową problem ustał U Ciebie widać ewidentnie złamane przewody.
Opublikowano 5 Grudnia 20223 l U mnie właśnie nie działa klamka w prawych tylnych drzwiach. Muszę tam zajrzeć. Może to będzie też to. Dzięki
Opublikowano 2 Stycznia 20233 l Mam taki problem, może osoby z tego wątku nie przeglądają innych działów regularnie.
Opublikowano 3 Stycznia 20233 l Pytanie z innej beczki, mam polift z 2021 i w sekcji "Functions on demand" informacja, że obecnie nie ma dostępnych funkcji na żądanie dla mojego samochodu. Czytałem, że podobno od 2021 wprowadzili to w PL, gdzieś indziej czytałem, że tylko dla elektrycznych modeli. Coś przeoczyłem czy znów tarabanić na infolinię, że coś mi w MyAudi nie działa?
Opublikowano 3 Stycznia 20233 l Powinny być dostępne ale byćmoże dlatego, że masz relatywnie nowe auto nie masz możliwości ich zakupu, gdyż przez pierwsze lata są one wykupione w cenie auta.
Opublikowano 3 Stycznia 20233 l Autor 3 godziny temu, sosim napisał(a): w sekcji "Functions on demand" informacja, że obecnie nie ma dostępnych funkcji na żądanie dla mojego samochodu Tylko się cieszyć. W BMW i Mercedesie już wprowadzili subskrypcje na wyposażenie (np. matrixy, ogrzewanie siedzeń) i np. zdjęcie limitera mocy silnika. Audi chyba jeszcze na razie tego nie robi.
Opublikowano 4 Stycznia 20233 l W dniu 2.01.2023 o 17:47, Muskel1 napisał(a): Przydałoby się podpiąć auto pod kompa i wykonać pełny autoscan. Info z serwisu: zaśniedziałe wtyki w lampach, szukają przyczyny, żeby się nie powtórzyło. Samochód nawet nie 2-letni Edytowane 4 Stycznia 20233 l przez sosim
Opublikowano 4 Stycznia 20233 l 12 minut temu, sosim napisał(a): Info z serwisu: zaśniedziałe wtyki w lampach, szukają przyczyny, żeby się nie powtórzyło. Samochód nawet nie 2-letni