schiller Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 PS. teraz juz wiecie jak sie pozdrawia kolegow z ciezaowek jak :twisted: "gdzecznie" im machajac :twisted: uff ale mi lapka zmarzla.
Aniol Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Może i wysoka jesteś ale i tak nie jest łatwo A co do tego lania to ja sie juz zaczynam bać :redface:
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 nie no ja taka grozna nie jestem ale kare wymysle i tak
schiller Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 łapka czy paluszek pewnie paluszek tak ale nie ten o ktorym myslicie. (chociaz sie nalezalo ) to bylo pozdrowienie pelne sarkazmu
Gość spedyt Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 łapka czy paluszek pewnie paluszek tak ale nie ten o ktorym myslicie. (chociaz sie nalezalo ) to bylo pozdrowienie pelne sarkazmu Czyli pełna kultura
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 ale to i tak nic z moim zjazem na stacje benzynowa, to byla jazda
pet3r Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 a moze kolejny zlocik gdzies w centrum Polski?? zaluje, ze nie moglem byc w Wisle... ;(
schiller Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 łapka czy paluszek pewnie paluszek tak ale nie ten o ktorym myslicie. (chociaz sie nalezalo ) to bylo pozdrowienie pelne sarkazmu Czyli pełna kultura no ba, ale cisnienie mi niezle podskoczylo
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 to tak jak to renaul w drodze do Wisly co mi wyskoczylo, jak sie powiesilam na klaksonie to przestalam jak zjechal
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Czyli pełna kultura my to po po calości jesteśmy wychowani nikt sie nie awanturowal no moze tylko Poziek z Onem sie wychlastali w piatek
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 no ladnie a teraz musze sie juz powoli z Wami zegnac bo kawiarebnka sie juz skonczyla i musze wracac do domu, mysle ze jeszcze ok max tydzien bede pozbawiona neta a potem Wam juz znowu zyc nie dam, pozdrowionka i jeszcze raz dzieki za cudowny zlot szkoda tylko ze ze wszystkimi nie moglam porozmawiac i ze trwal tylko 2 doby
MAx Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Opublikowano 5 Marca 2007 Widze ze Maxiu po zlocie ma nowy podpis knajpa ambasada jest na wysokim poziomie obslugi klienta za rok tam wrocimy i poprosimy 100 nalesnikow dokadnie zamowimy 100 nalesnikow na 100 rachunkach i zasmazke :biggrin:
schiller Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 to tak jak to renaul w drodze do Wisly co mi wyskoczylo, jak sie powiesilam na klaksonie to przestalam jak zjechal dokladnie tylko ten towazysz wazyl "pare" tonek wiecej i predkosc mial o jakas 100 mniejsza niz ja. takich to tylko
NIUNIAA4 Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 nie to jest za mala kara takich to pozabijac a nie
Lukas Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 dokadnie zamowimy 100 nalesnikow na 100 rachunkach i zasmazke i zaplacimy na koniec jedna karta
schiller Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 nie to jest za mala kara takich to pozabijac a nie nie chcialem tego az tak drastycznie opisywac ale oczywiscie masz racje :exclaim:
skubidubi Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 i zaplacimy na koniec jedna karta Twoją ? :biggrin: Dzięki
Rekomendowane odpowiedzi