pre_pl Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 czlowiek nawet napić sie nie zdążył za to się najeździłeś
Jarek Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Szkoda że nie wpadłem , nie miałem możliwości ale nastepnym razem będę napweno ) ps. z opisow i ze zdjec widac ze impreza tylko pozazdrościć.... pozdrawiam wszystkich... ale sie uśmiałem z akcji z Q7 'chyba mu szczeka spadła " heheh A4 RULES!!!!!
podsi Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 ... ale sie uśmiałem z akcji z Q7 'chyba mu szczeka spadła " heheh A4 RULES!!!!! dokladnie koles jechal na pewniaka bo szybciej niz cala nasza kolumna wiec dostal wolny pas i czerwone i mu sie wyjasnilo i si echyba bardzo musial upokorzyc a pozniej jak slabsze czyli ja sie rozpedzily to juz odpuscil bo widzial ze nasza kolumna jest malo bezpieczna .Skodami jezdza ciule i rumuny (definicja dziecka z przedszkola) to wejz to marusiowi wytlumacz ze skody nie moze miec
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 to wejz to maruciowi wytlumacz ze skody ni emoze miec hehehe...przypomnialo mi sie Ty...ale jedziemy....
dark79 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Pozdrowienia 4 all, bylo niezle,krotko ale intensywnie no to czekam na letni zlot :biggrin:
Szewczenko7 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Powoli trzeba myslec cos o letnim zbiegowisku :twisted:
ono Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 1.Skodami jezdza ciule i rumuny (definicja dziecka z przedszkola)2.Kazdy wie ze skodami jezdza tylko pedofile w srednim wieku :rotfl: Ja słyszałem tylko o nr.2. Mam nadzieje że kolegi nie uraziłem bo to tylko wredny żarcik hyhyhy Właśnie oglądam filmiki , te co lukass kręcił . Ilość bryk jest powalająca , super to wszystko wyszło, niesamowita akcja
Sprinter Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 My również powróciliśmy. Wrażenia niezapomniane jak zawsze po takim zlociku Rozmowy, spożywanie tego i tamtego :] , oględziny autek, vagowanka, kupa fotek, jazda na stokach, inne cuda Galeryjka już się robi, zaniedługo coś wrzucę w odpowiedni wątek Pozdrawiam
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Właśnie oglądam filmiki , te co lukass kręcił że się tak zapytam, filmik Lukasa będzie w jakieś formie udostępniony? Pytam bo z chęcią bym go dorwał, zresztą pewnie nie tylko ja.
Gość rob Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Właśnie oglądam filmiki , te co lukass kręcił że się tak zapytam, filmik Lukasa będzie w jakieś formie udostępniony? Pytam bo z chęcią bym go dorwał, zresztą pewnie nie tylko ja. tak, chętnych będzie duuuużo
dark79 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Murzyn, no wiem. ale Keżorowa chciała iść do knajpki no i wyszło Keżor ty luzu troche potrzebujesz
taktuś Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Na zlocie było super, wręcz odjazdowo, w domu byliśmy o 21 łączny licznik 1390km dzięki zdeniu za podpięcie vaga, po pierwszej nocy łeb mi pękał...(jurekmas i sławek66, Monisia i Barbara-świetna drużyna) a i od grania w pingla bolą dłonie... tak, tak niezapomniane wrażenia... w drodze powrotnej na A4 (Kat-Krak) ciągnąłem dwie paki :twisted: tylko w Wawie ku**a 200zł mandacik ale i tak było zajefajnie
martin a4 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 No no bylo super mialem watpliwosci co do wyjazduuuuuu spowodu pogody ale bardzo za***iście i bardzo mi sie podobalo i niezaluje wyjazduu aaa i dziekuje za pomoc przy moim samochodziku okazalo sie ze ten drugi n75 byl j**niety i obylo sie bez rozbierania turbolum
Gość Iceman Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 no to dotarłem ale z przygodami na ekspresówce do Wrocławia przy 250 km/h straciłem antenę cb po wjeżdzie do Koszalina urwał się amortyzator po wymianie na ulicy jestem w reszcie w domu wrażenia ze spotu ogólnie super ludzie i impreza pozdrawiam wszystkich
Gość zdeniu Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 na ekspresówce do Wrocławia przy 250 km/h straciłem antenę cb tego bylem świadkiem po wjeżdzie do Koszalina urwał się amortyzatorpo wymianie na ulicy jestem w reszcie w domu o qrna, co dokładnie przód , tył itp.
poziek Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 no to dotarłem ale z przygodami na ekspresówce do Wrocławia przy 250 km/h straciłem antenę cb po wjeżdzie do Koszalina urwał się amortyzator po wymianie na ulicy jestem w reszcie w domu wrażenia ze spotu ogólnie super ludzie i impreza pozdrawiam wszystkich Ice czy ja dobrze rozumiem, że wozisz ze soba zapasowe amorki :twisted: :eek:
Gość Iceman Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 tył zaliczyłe totalńa glebe i ani w lewo ani w prawo tylko demontaż na ulicy i wymiana dobrze ze mam eske w warsztacie i wymontowałem amorek i po temacie jutro zamawiam nowe gwinty te wytrzymały 2 lata :biggrin: [ Dodano: 04-03-2007, 23:51 ] no to dotarłem ale z przygodami na ekspresówce do Wrocławia przy 250 km/h straciłem antenę cb po wjeżdzie do Koszalina urwał się amortyzator po wymianie na ulicy jestem w reszcie w domu wrażenia ze spotu ogólnie super ludzie i impreza pozdrawiam wszystkich Ice czy ja dobrze rozumiem, że wozisz ze soba zapasowe amorki :twisted: :eek: byłem 500 m od domu jak sie zglebowałem
Peter Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Ze tak niegrzecznie sie wtrace... Przyznac sie prosze kto byl w Wisle i jezdzi na nr rejestracyjnych zaczynajacych sie od STA ? Widze ze ktos byl z firmy z dzielnicy w ktorej mieszkam (GEKO-KART) :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi